Community Status Updates
Kai → Vagelio
Αλήθεια, τώρα που το ανέφερες, θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε άνετα, να δεις και τουρισμό που θα έχουμε. :hahaha:
Πω-πω, ξενέρα, ε; Τα βλέπαμε σήμερα στην τηλεόραση. Εδώ σήμερα έχει σχετικά καλό καιρό, χθες βράδυ όμωες έριξε μια βροχή κατά της 12, οργή Θεού σκέτη. Και όντως, εμπορικά τελείως. Τι περιμένεις από μια γιορτή που το μόνο της σύμβολο είναι ο Αη Βασίλης της CocaCola; Μακάρι να βρεις παρέα ως το βράδυ.
Άσε, ο πατέρας μου τους κοίταξε κάπως έτσι (=Δ=)''
Είχε τύχει κι εγώ ν' ανοίξω πρόπερσυ για κάλαντα και ήταν δυο κοπέλες της ηλικές μου σχεδόν τότε 17-18 πες και δε φτάνει που τα λέγανε, χασκογελούσαν και όσο τα λέγανε XD και φυσικά είναι κάπως να δίνεις λεφτά για κάλαντα σε παιδιά της ηλικίας σου, κρατιόμουν να μη γελάσω είναι η αλήθεια.
Dec 25 2010 18:11
Vagelio → Kai
Jeez, fantardness.
looool, ok, θα τα παμε σιγα σιγα για να δουμε αν βγαζουμε κερδη και οι προσθηκες αργoτερα XD
Εγω με βλεπω να κανω χριστουγεννα μονη μου. Δεν ειχε πλοια σημερα (αδικα κατεβηκα με τις βαλιτσες στο Πειραια), καθε φορα που βλεπω την πλατεια συνταγματος με πιανει καταθλιψη γιατι μου θυμιζει ποσο εμπορικα ειναι τα χριστουγεννα, οσο για τα πιτσιρικια, ειναι λες και ανοιξει η γη και τα καταπιε, πουθενα! OMG, σας στα ειπαν μαντραχαλοι;
Dec 25 2010 17:46
Kai → Vagelio
Έχει αρκετές φανς. Στο MyAnimeList έχεις 1500+ faves να φανταστείς.
Μωρέ ας γίνει το νησί και μετά παίρνει και expansions! Step-by-step όλα θα γίνουν.
0.0 Φέτος δε νιώσαμε Χριστούγεννα και πολύ, μια φορά μας χτύπησαν για κάλαντα και ήταν παιδιά 16-17 χρονών (θέλω να πιστεύω ότι μεγαλοδείχνανε γιατί παίζει να ήταν και λίγο παραπάνω). Τα μικρά εξαφανισμένα. Και χωρίς κάλαντα...
Dec 25 2010 17:41
Saf520 → X-LpBleach
Αφού έδιωξες όλους τους πιθανούς υποψήφιους από το θρεντ, δώσε και σώσε...:P
Dec 25 2010 16:59
Vagelio → Kai
Μerri Christmas, hohohoho~!
Μπααα, τα καλα πραγματα δεν γινονται πραγματικοτητα. Α! Θα ηθελα επισης το νησακι να εχει και μια γειτονικη βραχονισιδα με yaoi boys για να τα επισκεπτονται οι γιαγιαδες fujoshi.
Aληθεια; Σε ποιους αρεσει;
Dec 25 2010 16:46
Kai → Vagelio
:hahaha: Με την ολοκληρωμένη περιγραφή ακούγεται ακόμη καλύτερο. Do waaaant! Να εξασφαλίσουμε και τα γεράματά μας! Κανονικά κάθε κράτος θα έπρεπε να έχει και από ένα τέτοιο νησί, κι αν δημιουργηθεί κάποτε κάτι τέτοιο να μεταναστεύσουμε!!
:kill4u: Επιτέλους βρήκα κάποιον να συμφωνεί. Γενικά έχει πέραση πάντως.
Και χρόνια πολλά με την ευκαιρία!!!!
Dec 25 2010 16:36
Serestrum → X-LpBleach
επειδη οσο περναει η ωρα θυμαμαι και αλλες μπαντες, και εχω αρχισει να λιωνω δισκους που εχω απο το γυμνασιο παρε τουτο δω και θα βρεις τα παντα.
[url]http://www.metal-archives.com/[/url]
Dec 25 2010 16:30
X-LpBleach → Serestrum
Ty. Θα δώσω περισσότερη βάση σ' αυτά τα 3 συγκρότηματα... λογικά οι περισσότερες μπάντες σ' αυτές θα πάτησαν για να γράψουν τη μουσική τους.
Dec 25 2010 16:21
Saf520 → X-LpBleach
Λες να μην ξέρω ρε το anidb; Απλώς ήθελα να βάλω κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά για μένα... Δεν χρειαζόταν να πεταχτείς σαν το τσουτσούνι!!!! :hahaha::hahaha:
Dec 25 2010 16:20
Serestrum → X-LpBleach
ναι απο Scar symmetry. ειναι τεχνιτες οι ανθρωποι εκει μεσα.
δοκιμασε πολλα απο Grave, Dismember, Entombed. εχουν απιστευτα κομματια με τους Grave να ειναι το πιο αγνο, ξερο Death απο ολους.
Unleashed δεν τρελενομαι.
[youtube]39QK29NHBKU[/youtube]
Dec 25 2010 16:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed