Community Status Updates
jun → Erisadesu
τωρα? =)
edit:wiii the full album βγηκε στο site που μου πες. τωρα το ειδα + κατεβαζω. :)
Dec 24 2010 13:39
meidei → Nighteyes
Βέβαια υπάρχει ακόμα το θέμα της κούρασης από την ακτινοβολία, και αυτό θα λυθεί μόνο όταν πάρω επιτέλους ereader με eInk, αλλά όλα τα άλλα μειονεκτήματα σχεδόν μηδενίζονται. Χίλια ευχαριστώ που μου έδωσες το έναυσμα να βρω αυτό το πρόγραμμα!
Τώρα πάω να κατεβάσω όσα μη-licensed μάνγκα είχα βάλει στο μάτι κατά καιρούς :whistling:
Dec 24 2010 12:57
Nighteyes → meidei
Είδες; Είδες; Κι εγώ σου λέω δεν μπορούσα με τίποτα και τώρα μια χαρά. Κι όλον το καιρό απορούσα πως τους βόλευε να διαβάζουν manga στον υπολογιστή. Όχι ότι αντικαταστεί το βιβλίο, αλλά τουλάχιστον δεν είναι επώδυνο πια.:P
Dec 24 2010 12:51
meidei → Nighteyes
Πολύ πρακτικό πράγμα τελικά. Να δεις που στο τέλος θα το γυρίσω κι εγώ στα scanlationζ.
Dec 24 2010 12:35
shinigami94 → VampireGirlization
1.Ευχαριστώ:)
2.Σου είχα πει πως θα σου αρέσει
3.Το έχω.Όταν σε πετύχω στο msn θα στο στείλω.
4.What s the matter?
Dec 24 2010 08:50
LucyBR → Tristessa
ikr, ikr!! *dances with you*
[SIZE="1"]Δε ξερω αν το χει ακομα τωρα που το σκεφτομαι, αλλα it must be! Τον εχω δει να το φοραει σε ενα καρο unrelated μεταξυ τους projects, καθως και σε διαλειμματα απο τη δουλεια/private time οποτε wth!![/SIZE]
Dec 24 2010 01:56
VampireGirlization → shinigami94
1. τελειο προφιλ....
2. ειδα το εργο... ηταν τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εκλαψα λιγο...
3. θελω να μου βρεισ το τραγουδι του τελουσ... εκει που ειναι η Καθριν εξω απο την εκκλησια....
4. we need to talk.....
Dec 24 2010 01:35
Napster → Leon
[QUOTE=Petran79;457415]ΠΑΟΚ ρε και ας μη γα.......με ποτε![/QUOTE]
[QUOTE=Leon;457431]Παρακαλώ να αποφεύγετε τους πληθυντικούς. Ο καθένας με τις προταιρεότητές του:hahaha:[/QUOTE]
Νταξ, υποκλινομαι, τρελο post.:nod2: :hahaha:
Dec 24 2010 00:19
Tristessa → LucyBR
[QUOTE=LucyBR;457423]Interesting as hell!! :33 Arashi παρουσιαστες, a ton of special medleys, και κριτης ο Iseya Yusuke, ας χορεψουμε το χορο της βροχης απο χαρα XDD
[S][SIZE=1]I will love him forever if he wears his labret to Kohaku *___*[/SIZE][/S][/QUOTE]
με το που είδα Iseya Yusuke, I was like :awww: *does the rain dance*
[SIZE=1][S]omfg the labret is real? \o/ Loving him all over again rn ♥[/S][/SIZE]
Dec 23 2010 23:28
ichigo13 → Kenny
Ξεκίνησα Pastel, dude :P.Καλό αλλά θα ήθελα πιο προκλητικά πράγματα, λιγάκι δλδ xD.
Btw μσν πως δεν μπαινει τις τελευταίες μέρες :P?
Dec 23 2010 22:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed