Community Status Updates
Vagelio → Kai
Omg, δεν θελω να ξερω τι με περιμενει Ο_Ο
Nα δουμε τι θα κανει αυτος ο καινουργιος daisuke. Seki tomokazu? Αυτος που κανει τον kenichi... τον βλεπω να κανει και πολλους μαντραχαλαδες οποτε δεν πρεπει να εχω λογο να φοβαμαι.
Πιστευω πως και ο sugita θα κανει καλη δουλεια, μπορει να μην εχει αυτο τον αγριο τονο στη φωνη του που θα ταιριαζε στον kanzaki, μα δεν νομιζω να τον χαλασει και τοσο.
Dec 31 2010 02:01
Kai → Jorg
Είδα ότι ολοκλήρωσες το Shiki, ευτυχώς γιατί δε θα το έπαιρνα χαμπάρι. Είδα και καλή βαθμολογία, από ποια ομάδα κατεβάζω; :ρ
Dec 31 2010 01:13
ala1n → Robin-Chwan
Ε , βασικά αυτά που μου πες δεν είναι και λίγα....κι εγώ κάπου τόσα έχω διαβάσει/δει :)
Από αυτά που ανέφερες , αυτά που έχω δει και ήταν πολύ γαμάτα για εμένα , είναι FMAB(to filler δε με "τράβηξε" καθόλου) , Death Note (καλά,αυτό δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος που να μην το 'χει δει xD) και Soul Eater .
Από τα παιχνίδια που πες μόνο το sly δε μ'άρεσε.....από βιβλία τώρα....μόνο harry potter (παλιά) και LOTR....:)
Βtw τι μουσική ακούς;
PS:Συγχωρεμένη ^^
Dec 31 2010 00:59
MikamiTeru → zoro77
Θα σας βουτηξουμε τον Μανιατη nyanynaynaynyanyanyanayna!!!!
/troll
Dec 31 2010 00:41
Sutera
→
MikamiTeru
Εεεεε,αυτον τελοσ παντων!!!!!
Λεπτομεριες!!!!Οταν το 3αναδω θα τα θυμαμε ολα καλυτερα!!!!!!
Dec 31 2010 00:25
Sutera
→
MikamiTeru
Δεν ξερω πιο λες :hot:
Εγω ειχα σταματισει σε ενα που ο Jack μονομαχισε μεσα σε εναν υπογιο ναο,μαζι με τον yusei και τον bruno(?)και μετα κινιγουσε 1 καρτα lol :himitsu:
Dec 31 2010 00:16
MikamiTeru
→
Sutera
Περιπου στο 110 πρεπει να ειχα σταματησει...πριν πολεμησει ο Yusei με τον....Leonardo τον λεγανε ? Δεν θυμαμαι. Με τον μεσαιο σε ηλικια.
Dec 31 2010 00:08
Sutera
→
MikamiTeru
Oh well,και εγω το ιδιο σκοπευω να κανω,γιατι βαριεμαι να περιμενω να βγαινει καθε βδομαδα καινουργιο...Σε πιο ειχες σταματισει?
Τωρα με εχει φαει η περιεργεια να δω τι θα παιζει με το καινουργιο...
Dec 31 2010 00:03
MikamiTeru
→
Sutera
Δεν εχω τελειωσει αλλα ουτε τα εφτυσα. Υποχρεωσεις......ετσι και αλλιως μολις τελειωσει μαλλον θα το παρω ολο μαζι....
Dec 30 2010 23:57
Sutera
→
MikamiTeru
><
Θα τον δαγνωσω!!!!LoL παντως αν πεθενε θα πεθενα και εγω 4 real xD
lol kidding απλα θα παθενα καταθλιξη για την υπολοιπη ζωη μου!!!
(Μην δινεις σημασια βραδινη μαμακια ειναι θα περασει xD)
Τεσπα...Εσυ εχεις τελειωση το 5D η τα εφτισες σαν ολους τους αλλους?!
Dec 30 2010 23:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed