Jump to content

Community Status Updates

Photo

Himura-senpai → qwerty

Χαίρετε! Διάβαζα ένα θέμα σχετικά με visual novel και είδα ότι πρότεινες το ever17. Ενώ το κατέβασα, δυστυχώς δεν είναι συμβατό από ότι λέει με τα windows 7 (premium) Γνωρίζεις μήπως εάν φταίει που δεν είναι αυθεντικό αλλά από torrent; Ή αλλιώς που θα μπορούσα να το βρώ, άν όχι δωρεάν σε οικονομική τιμή; Στο amazon που κοίταξα είχε κάτι τρελά 199$ +... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή χρονιά!
Jan 01 2011 02:02
Photo

Himura-senpai → Lolki

Χαίρετε! Διάβαζα ένα θέμα σχετικά με visual novel και είδα ότι πρότεινες το ever17. Ενώ το κατέβασα, δυστυχώς δεν είναι συμβατό από ότι λέει με τα windows 7 (premium) Γνωρίζεις μήπως εάν φταίει που δεν είναι αυθεντικό αλλά από torrent; Ή αλλιώς που θα μπορούσα να το βρώ, άν όχι δωρεάν σε οικονομική τιμή; Στο amazon που κοίταξα είχε κάτι τρελά 199$ +... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή χρονιά!
Jan 01 2011 02:01
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

Ευχαριστω! Χαιρομαι που βγηκε καλο γιατι μου βγηκε η ψυχη να βρω καλες εικονες του Reborn μεγαλου (οχι οτι μου φαινεται περιεργο. Μεγαλος εχει εμφανιστει μονο σε 2 covers). Αν θες να το βαθμολογησεις καντο! ^^ Btw και το δικο σου σετ ειναι πολυ ωραιο. Ποιος ειναι αληθεια?
Jan 01 2011 01:50
Photo

Robin-Chwan → didimakia

Οπως ειπα, με τη νεα χρονια, νεο σετ. Τι λες? Σημερα τελειωσα και το KHR
Jan 01 2011 01:45
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

θα ήθελα πολύ να βαθμολογήσω το σετ σου >.< υπέροχο! ειδικά το άβαταρ.
Jan 01 2011 01:39
Photo

Jorg → shinigami94

Δεν πειράζει. :) Πράκτορα του FBI εννοούσα τον λεπτό, νέο. Ναι και εμένα happy ήταν αυτά που έκανα. Δεν θυμάμαι τώρα ποια αλλά εναλλακτικά ending έκανα, γιατί όπως είπα πάει καιρός απο τότε που το έπαιξα. Είχα κάνει νομίζω και κάποια sad ending, but anywayz... Ναι γενικώς, για αυτό είναι τόσο γ@μ@το αυτό το παιχνίδι. Έχεις απόλυτη ελευθερία κίνησεων και κάθε σου πράξη μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το story.
Jan 01 2011 00:56
Photo

shinigami94 → Jorg

Καλή χρονιά και σε σένα:) (το ξέχασα πιο πρίν) Το δικό μου τέλος,μπορω να πως ήταν happy. Ο Ethan σώζει τον γιο του,παρόλα αυτά πεθαίνει ο πράκτορας του FBI στην οροφή.Ο Ethan βρίσκει σπίτι και ζει με το παιδί και τη δημοσιογράφο,ο άλλος ο πράκτορας κρατάει τα γυαλιά του πεθαμένου (και τα φοράει) και τον κακό τον σκοτώνει η γυναίκα που ήταν μαζί του.
Jan 01 2011 00:48
Photo

Jorg → shinigami94

Ναι πχ την πρώτη φόρα τον "κακό" τον σκότωσε ο πρωταγωνιστής (suz δεν θυμάμαι ονόματα, πάει κάμποσος καιρός) ενώ την άλλη ο πράκτορας του FBI or whatever. Είναι αναλόγως τις κινήσεις που θα κάνεις. Νομίζω υπάρχουν και ανάλογα trophies στο PS3. Also, Καλή Χρονιά!
Jan 01 2011 00:37
Photo

shinigami94 → Jorg

Το Heavy Rain,το έχεις τερματήσει παραπάνω απο 1 φορά?
Jan 01 2011 00:32
Photo

Erisadesu → MikamiTeru

όσο μακριά και αν είναι ...δεν είσαι μόνος έχεις πάντα εμάς... οι αυτές : [IMG]http://mypetjawa.mu.nu/archives/HappyNewYear.jpg[/IMG]
Jan 01 2011 00:20
Photo

miko-chin → Tenshi

Δουλεύειιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Φίλε με έσωσες!Χίλια ευχαριστώ!!!
Dec 31 2010 19:36
Photo

Robin-Chwan → ala1n

Εγω παντως σου προτειω να δεις TTGL (Tengen Toppa Gurren Lagann), Air Gear, Katekyo Hitman Reborn! (το οποιο τελειωσα πριν λιγο ^^) & Avatar The Last Airbender (εκει εγω!) (το τελευταιο αν δεν μπορεις να το βρεις πηγαινε στο [URL="http://www.animefreak.tv"]www.animefreak.tv[/URL]) Το Sly που ειπες το επαιζα απο τοτε που βγηκε και μου χει μεινει σαν παλια αγαπημενη συνηθεια. Θα σου ελεγα και τι βιβλια εχω διαβασει αλλα μεχρι να τα γραψω ολα θα ειχε αλλαξει ο χρονος οποτε απλα σου λεω οτι εχω διαβασει μια βιβλιοθηκη που πιανει ολοκληρο τοιχο + ενα ραφι απο μια αλλη μικροτερη (αν μετραμε και τους ανιμε τομους εχω 52 (εκ των οποιων 39 ειναι ΟΡ) Τι να κανω; ο ενας χρονος χωρις νετ με εκανε bookworm. Μουσικη δεν ακουω κατι συγκεκριμενο. Μπορω να ακουσω τα παντα ΕΚΤΟΣ απο λαϊκα και σκυλαδικα. Γενικα επειδη ακουω μουσικη σχεδον συνεχεια (σχολειο, βολτα και οταν ειμαι με κοσμο εχω παντα το ενα ακουστικο και παντα πολυ σιγα για να μην ενοχλω. Ακουω οταν γραφω σε φορουμ ή διαβαζω μανγκα (στα ανιμε μονο δεν ακουω φυσικα) ή χαζευω στο fb. Ακομα και τωρα) για να μη βαριεμαι τα τραγουδια (κατι που δεν εχει γινει ποτε και ουτε προκειται!) εχω μια playlist 4.000+ τραγουδιων ολων των ειδων. Βεβαια τα 3.000 περιπου ειναι rock, rock 'n' roll (αν και λιγοτερο) και metal. Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι... Μεχ, κι αλλο σεντονακι. Κατι δεν παει καλα...
Dec 31 2010 19:19
Photo

Omoikane → 1451

Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου.Θα κανω κ εγω μια προσπαθεια μηπως κ το εντοπισω καπου.
Dec 31 2010 18:25
Photo

Anelismono

Ρε κουφάλογο, ΝΟΣΤΡΙΛ το πτοφέρει και αυτό! τς τς τς η κατάστασή σου είναι απελπιστική!
Dec 31 2010 18:16
Photo

miko-chin → Tenshi

Ok thanks!θα το ξαναπροσπαθήσω.
Dec 31 2010 17:58