Community Status Updates
bapctotax
→
Sutera
διαλεξε ενα επισοδειο απο το 130 μεχρι και το καινουργιο το 141 να το δεις (εννοιται επισοδεια 5ds)
Dec 30 2010 10:55
Sutera
→
bapctotax
Πιο επεισοδιο ακριβως?Μπορεις να μου πεις?!Εχω ΤΟ σκαλωμα με το Yu-Gi-Oh οπως καταλαβες X3
Dec 30 2010 10:50
bapctotax
→
Sutera
στο τελευταιο ending future colors προς το τελος αν το δεις δειχνει τη σκηνη με το yusei και την aki χερι χερι μες το δασος! :riiight: :yellowcard:
Dec 30 2010 09:58
didimakia → FrenzyApe
Εννοειται ρε...
Για το Veritas περιμενω σαν τον ****** το 2o παρτ. Οταν ειχα διαβασει το τελους του 1ου αρχισα να τρεχω μεστο σπιτι φωναζωντας SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!1!
Για το Onani master, ενω στην αρχη μου φανηκε καμενο μετα σε τραβαει. δενεσαι με τους χαρακτηρες και το ζεις πραγματικα. περναει και ωραια μηνυματα γι αυτους που πιστευουν οτι δεν ειναι κοινωνικα ατομα..
Θενξ για το ονομα :D
Dec 30 2010 04:00
FrenzyApe → didimakia
Οοο συγνωμη το ξεχασα, το anime λεγεται Tekkon Kinkreet
σου αρεσουν κι εσενα τα veritas και onani master kurosawa?
Dec 30 2010 02:35
Napster → Jorg
Hi. Ποιος ειναι αυτος που εχεις στο ava-sig σου? Μηπως ειναι ο Ganta? Ειμαι σιγουρος οτι καπου τον εχω ξαναδει. :/ Φχαριστω.:hot:
Dec 30 2010 02:22
~*memole*~ → Tenshi
[IMG]http://www.gifsoup.com/view4/1562398/misfits-2-o.gif[/IMG]
[B]I think you just lost your "cool"...
[/B][IMG]http://www.gifsoup.com/view4/1489559/misfits-nathan-o.gif[/IMG][B]
....prick!
[/B]
Dec 30 2010 00:46
LucyBR → miko-chin
Το εχουν αυτο οι Arashi. Τους βλεπεις χρωματιστους, χαρωπους και ακακους και δε δινεις σημασια, and then next thing you know εισαι fan και κοβεις φλεβα. :p Παντα ετσι την παταμε και μας πιανουν στον υπνο xD
Αν και το πιο epic Arashi variety ever ειναι χαλαρα το D no Arashi (και η συνεχεια του το G), για πρωτο θα προτεινα το Arashi no Shukudai-kun, γιατι καιγεσαι πιο γρηγορα μ'αυτο. Το DnA θελει 20-25 eps για να παρει μπρος.
Να ξερεις παντως, μετα το pop δεν εχει stop :hihi2:
Dec 30 2010 00:02
miko-chin → LucyBR
XDDD αχ δεν είμαι καλά!Εντωμεταξύ ούτε κατάλαβα πώς ξανάρχισα να ασχολούμαι με Arashi.Καταιγίδα indeed!Να σε πω με ποιο show τους προτείνεις να αρχίσω?Έχω δει κάποια τυχαία επεισόδια από τυχαία shows αλλά τότε δεν ήμουν fan.
Dec 29 2010 22:41
Vagelio → SpirosK81
Οι συγκεκριμενοι κυριοι πρεπει οντως να αγαπανε πολυ την δουλεια τους.:wooi2: Δεν ειχα ιδεα πως εκεινο το golgo 13 που εβλεπα να σατυριζεται στο gintama ηταν θηριο των εκατον εξηντα-κατι τομων :shock:
Dec 29 2010 20:34
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Επίσης!!
Που πήγες και που έχεις σκοπό να πας τώρα για Πρωτοχρονιά?
Dec 29 2010 14:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed