Jump to content

Community Status Updates

Photo

Theodore :D → didimakia

[QUOTE]Νεα περαμο? Χαχα. ξερω ενα παιδι απο εκει. Τασο τον λενε XD (Πατα view conversation και μετα γραψε για να μου ερθει ειδοποιηση)[/QUOTE] LOL. Ξέρω και εγώ, ίσως γνωρίζουμε τον ίδιο! Σου απαντάω βέβαια ύστερα από 3 μήνες, αλλά τώρα ξαναμπήκα σε αυτό το Φόρουμ! Ξέχαστηκα τελείως ._. Συγγνώμη. Αν δεν επιθυμείς να μου μιλήσεις περαιτέρω, αγνόησε το μήνυμα. Και Καλή Χρονιά!
Jan 01 2011 21:31
Photo

Sutera → bapctotax

OMG μολισ το ειδα!!!K.O απο την μια μαρεσει απο την αλλη δεν μαρεσει!!!
Jan 01 2011 21:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Καλά έκανες. Είναι πολύ ωραίο έτσι όπως είναι :3 Για κάποιο λόγο έχει σβηστεί το ποστ σου, γιατί; Δεν είδα τις βαθμολογίες βασικά. Αλλά ναι όντως το άξιζαν! Τουλάχιστον την υπογραφή θα την έβαζα 10 xD Αυτό και αν είναι σπαστικό, έχει κάτι φοβερές εικόνες και καταλήγεις να τραβάς τα μαλλιά σου για να κάνεις κάτι μόνο με τον έναν χαρακτήρα από αυτούς που απεικονίζονται. Όσο για την τελευταία ερώτηση :3 anime: [url]http://myanimelist.net/animelist/Zura-san[/url] manga: [url]http://myanimelist.net/mangalist/Zura-san[/url]
Jan 01 2011 21:27
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

Thnx! Βρηκα οντως περισσοτερες εικονες ετσι αλλα θα κρατησω το τωρινο μου σετ χωρις αλλαγες. Οντως μου το βαθμολογησαν ηδη. Μια χαρα ειναι! Πιστυω ενα 8 και ενα 9 το αξιζε μετα απο τοσο κοπο. (Εκτος απο το ψαξιμο επρεπε να πετσοκοψω το avatar για να ειναι μονο ο Reborn. Απο την αλλη μερια ηταν ο Hibari!) Απο περιεργεια εσυ τι anime/manga εχεις δει/διαβασει?
Jan 01 2011 21:13
Photo

Robin-Chwan → ala1n

Αννα! Το επιθετο εχει φαει ban. U? Απο ελληνικη μουσικη γενικα Νο1 ειναι ο Ρ.Φιλολογος =3
Jan 01 2011 21:08
Photo

ala1n → Robin-Chwan

Με το που βρω χρόνο , θέλω να δω το ΚHR για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια ^^ Στα μουσικά γούστα πάντως μπορώ να πω πως μοιάζουμε , καθώς κι εγώ είμαι πάντα με ενα ακουστικό στο αυτί.Φυσικά και δεν ακούω ποτέ σκυλάδικα και λαϊκά(τα απεχθάνομαι) , αλλά metal , rock , με το αγαπημένο μου είδος βέβαια να είναι η ραπ ( ελληνική ) . :D Btw πώς σε λένε κανονικά; :)
Jan 01 2011 19:40
Photo

didimakia → Robin-Chwan

Pretty awesome :3
Jan 01 2011 17:20
Photo

tio1996 → iristella

καλη χρονια και καλα γλυκα μια τουρτα τη ημερα κανει την Ιριστελα περα
Jan 01 2011 16:26
Photo

Jorg → iristella

Hi iristella, καλή χρονιά! Να σε ρωτήσω κάτι; Είδα τα 4 ovas του Dogs και μου άρεσαν πολύ και επειδή βλέπω ότι το διαβάζεις, θα ήθελα να μου πεις τι συμβαίνει με αυτό το manga, γιατί βλέπω πολλούς διαφορετικούς τίτλους. Thanks for your time. ^^
Jan 01 2011 13:27
Photo

Jorg → Kai

Καλή Χρονιά! Δεν ξέρω τώρα αν μείνεις ικανοποιημένη απο τους umee, εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Glad I helped. :)
Jan 01 2011 12:33
Photo

Kai → Jorg

Καλή χρονιά για αρχή! Thanks for the info! Είχα κατεβάσει τα πρώτα 5 από Chihiro και όταν σταμάτησαν βαριόμουν να ψάξω από που να κατεβάσω και το παράτησα. Οπότε θα κοιτάξω του umee, ελπίζω να βγάλουν και κανένα batch. :)
Jan 01 2011 11:57
Photo

KaiVagelio

Κατ' αρχήν καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα! Να σου έρθουν όλα όπως τα θες αυτή τη χρονιά! Ναι-ναι. Στον Kanzaki την περίμενα κάπως πιο βραχνή τη φωνή, αλλά θα δούμε.Έρχονται οι μέρες σιγά-σιγά.
Jan 01 2011 11:56
Photo

Tenshi → miko-chin

Δεν κάνει τίποτα! :)
Jan 01 2011 11:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Παρακαλώ! :3 Περισσότερο σε ιαπωνικά sites θα βρεις σίγουρα, τύπου pixiv ή στο reborn-search (ακόμη κλαίω τις σελίδες που είχα αποθηκεύσει στα αγαπημένα Τ^Τ) χρησιμοποιώντας κάποιον μεταφραστή για να κάνεις χρήστη στο πρώτο. Google translate is your friend xD Θα το ήθελα αλλά είμαι λίγο πιο πάνω και αν δεν περάσει αρκετός καιρός για ξεθάψω το thread δεν μπορώ xD Αν και είμαι σίγουρη ότι θα το βαθμολογήσει κάποιος άλλος γρήγορα, ή το έχει βαθμολογήσει ήδη xD Ευχαριστώ πολύ! Είναι original pic που βρήκα στο blog της Katou Kazue. [url]http://katoukikaku.jugem.jp/[/url] Ζωγραφίζει τόσο υπέροχα αυτή η γυναίκα <3 Στην αρχή ήθελα να κάνω ακόμη ένα ao no exorcist set αλλά μου προέκυψε αυτή η εικόνα.
Jan 01 2011 11:03
Photo

tio1996

nanda kuree!!??
Jan 01 2011 11:01