Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan
Πφφ, ντάξει, δεν το έπαιρνες και χαμπάρι. Θα ξαναπαίξεις; *_*
Ελπίζω να μεγαλώσει σιγά-σιγά :3 Ε εντάξει, θα μεγαλώσει τώρα που έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ίντερνετ. Τα αγαπημένα σου ποια είναι παρεμπιπτόντως;
Είναι και το Reborn σε ένα από αυτά; Θα το είχα στο top 10 anime μου, ήταν και από τα πρώτα μου anime. Παλιές καλές εποχές του 2006. Αλλά με απογοήτευσε σε σχέση με το manga όταν άρχισα να το διαβάζω.
Καλό είναι αυτό :3 Τα βιβλία είναι λατρεία. Φαντασίας ε; Ωραίο είδος, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν μου φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω όπως προηγούμενες. Ίσως τώρα τελευταία που διαφημίζονται και περισσότερο βιβλία φαντασίας.
(χαχα ε εντάξει τι να κάνουμε; όσο ναι, τα εξωσχολικά είναι πιο ενδιαφέροντα)
Jan 02 2011 17:30
Tenshi → Erisadesu
ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ προφιλ του Μικαμι ρε !!
Ζε ντρεπεσαι! Κοιτούσα διάφορα προφίλ και μπήκα και είδα κάτι τουρλοτούς κώλους!!
:P
και επειδη ειμαι καλό παιζάκι χρόνιααα πολλάαααα Λίζα μουυυ!! :D :D :D
να μας "μπουν " όλα καλά!! χο-χο!
Jan 02 2011 16:32
Warchief → meidei
Μάλιστα... Εκτός από το πολιτικό/κοινωνικό του θέματος, εμένα μου άρεσε πολύ η ειρωνεία της ασυνέπειάς τους, με την πινακίδα. Θα μπορούσε να το δει και αλληγορικά κανείς! Είναι αρκετά εύστοχο.
Jan 02 2011 14:51
meidei → Warchief
Δεν ξέρω για τα +1, αλλά αν θες μια πιο πλήρη εικόνα της δράσης τους, [URL="http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=146"]έχω ξαναγράψει[/URL].
Jan 02 2011 14:44
Petran79 → Theodore :D
Το Howls Moving Castle υπαρχει στα βιντεο κλαμπ. το DVD δεν εχει ελληνικο ηχο;
Εγω το ειχα δει στο σινεμα στα ελληνικα παντως.
Jan 02 2011 12:01
Adventurer → Kenny
Δε σε προλαβαινω δυστυχως, 7/1 θα βγαλω εξω ατομα αφου ειναι η γιορτη μου και 8/1 επιστρεφω στρατοπεδο. Παντως αν μου κατσει καμια καλη αδεια, μπορω να μας βρω χωρο και τραπεζι, αλλα πεφτει μακρυα, συγκεκριμενα ενα 7λεπτο απο το τερμα του 14.
Jan 02 2011 11:11
Warchief → Anelis
Ναι, δε ξέρω τι παίζει με τη συγκεκριμένη σειρά και όχι μόνο αρέσει αλλά τη θεωρούν και ποιοτική. Εγώ έχω και εμπάθεια απέναντί της, επειδή όταν τέλειωσε πέρασε στο anidb το (πρώτο, τότε) Cross Game που *είναι* ποιοτικό και όχι ποπ κορν!
Jan 02 2011 10:58
Anelis → Warchief
Χαίρομαι που υπάρχεις γιατί είχα αρχίσει να νιώθω αγανάκτηση με τα υπόλοιπα ποστ του θρεντ, ακόμα και αυτά που έγιναν από αξιόλογα άτομα...
Jan 02 2011 10:52
iristella → Jorg
Λοιπόν είναι λίγο μπέρδεμα αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο καλά μπορώ.
H πρώτη έκδοση ήταν το Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark το οποίο βγήκε το 2000 και καλύπτει τα OVAS.
Ακολουθεί το Hardcore Twins και μετά ξεκινά το Dogs: Bullets and Carnage.
Τα διαβάζεις με αυτή τη σειρά και ουσιαστικά η ίδια ιστορία είναι με ένα prequel που παρουσιάζει τους χαρακτήρες ένα κομμάτι που μοιάζει με one shot και την κύρια υπόθεση.
Sorry για την αργή απάντηση. Οι ημέρες βλέπεις... ^^'
Jan 02 2011 02:10
didimakia → Babba
Νομιζω πως διορθωθηκε.
Ειχα κανει Uptade το torrent προσφατα και μαλλον αυτο εφταιγε.
Ξαναγυρισα στην παλια και αγαπημενη μου εκδοση <3
Jan 02 2011 01:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed