Community Status Updates
zoro77 → didimakia
torrents χρησιμοποιώ, αλλα επειδή θέλω να κατεβάσω τα παλιά επεισόδια του ΟΡ(τα βρήκα σε rapidshare) αναγκάστηκα να ζητήσω βοήθεια.:hot:
Jan 03 2011 00:49
zoro77 → tehsnou
[QUOTE=tehsnou;459871]Τέλειο[/QUOTE]
thanks!:hi: και καλή χρονιά.
Jan 03 2011 00:45
Kenny → Adventurer
Τα πάντα για χάρη του mahjong ρε. Θα σε περιμένω. Και καλή χρονιά BTW.
Jan 03 2011 00:42
zoro77 → didimakia
γεια φίλε και καλή χρονιά. Μήπως ξέρεις κανένα.. κολπάκι για να κατεβάζω πιο γρήγορα με rapidshare?
Jan 03 2011 00:40
Robin-Chwan → ala1n
Θα συμφωνησω και σε αυτα.
Αληθεια το username σου απο που βγαινει?
Jan 02 2011 22:59
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
Ναι, καποια στιγμη θα ξαναπαιξω με το ιδιο σετ. Οποτε μου ρθει η ορεξη...:yawn2:
Θα μεγαλωσει να εισαι σιγουρη. Τωρα εχω ηδη βαλει μπρος για το Veritas. Ο didimakia μου ειπε οτι αξιζει και αφου ειναι complete λεω να του ριξω μια ματια. (Δε θελω να εχω πολλα on-going)
Αγαπημενα ειναι: το One Piece (1ο και καλυτερο!!!anime & manga), Fairy Tail (manga απο το anime εχω δει μονο ενα επ.), TTGL (anime), KHR! (manga!), 20th Century Boys και Avatar: The Last Airbender το οποιο ειναι παιδικο της Nick αλλα ισαξιο με anime. Υπαρχει και thread εδω αν κοιταξεις. (ακουγεται lame ε? oh, well...) Εσενα ποια ειναι τα αγαπημενα σου?
Φαντασιας βεβαια! Τα εξωσχολικα ο,τι ειδος και να ναι ειναι πιο ενδιαφεροντα. Τελικα καταλαβα οτι με νετ ή χωρις βιβλιο σχολειου [B]δεν[/B] θα καταφερω να ανοιξω. (αν και το εχω προσπαθησει πολλες φορες. Με καποιο τροπο ομως παντα ονειρευομουν με ανοιχτα τα ματια στο τελος. Μαλλον το μυαλο μου δεν καθεται σε ενα σημειο πανω απο 5 λεπτα χωρις να εχει ενδιαφερον)
Τωρα το μονο βιβλιο που περιμενω να βγει ειναι το 4ο και τελευταιο απο την 4λογια Inheritance Cycle.
ΥΓ: Το ονομα σου απο που βγαινει???
Jan 02 2011 22:54
LucyBR → miko-chin
[SIZE=1]*apologies για την καθυστερηση αλλα ελειπα το σ/κ ^^;*
[SIZE=2]Ειναι ενα προβλημα αυτο με τις 1500 arashi communities που θελουν join... =.=;
Το youtube δεν εχει και τιποτα, that's for sure. Aπο τη μια κραζουν οι subbers για το streaming, κι απο την αλλη κατεβαζουν το Arashi υλικο απο κει πολυ συχνα. *shrugs*[SIZE=1][SIZE=2]
Καλο καψιμο παντως :33 and if you feel like Arashi-spamming plz do not hesitate ^^
Omg even more lovely news! XD To 1 ή το 2 if i may ask??
Aν συμπαθησεις και τον Heechul θα αναψω λαμπαδα στον θεο των idols:hahaha: [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][S][SIZE=1](Kimura)[/SIZE][/S]
ps. Το καινουριο σου set ειναι ακομα πιο flawless :bath:
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Jan 02 2011 22:50
Tenshi → Erisadesu
Αχαχαχαχα!! Ωραία κωλαράκια και αυτά δε λέω, αλλά εγώ τα προτιμώ τριχωτά!! :P
Όσο για τη σειρά θα σε μαλλώσω που δεν έχεις δει την καλύτερη σειρά για το 2010!!
Λέγεται Misfits έχει 2 σεζον απο 6 επεισόδια η κάθε μια( ψέματα η 2η έχει και ένα 7ο x-mas special) !!
Τσέκαρε εδώ αν ενδιαφέρεσαι!!
[URL="http://www.kickasstorrents.com/misfits-2009-season1-xvid-t3470195.html"]1st season[/URL]
και η 2η τα κατεβάζεις -ένα - ένα
[URL="http://www.kickasstorrents.com/search/misfits/"]http://www.kickasstorrents.com/search/misfits/[/URL]
Για subs τώρα θα πας [URL="http://www.tvsubtitles.net/"]ΕΔΩ[/URL]
Θα σου αρέσει πάρα πολύ πιστεύω!! ;)
Jan 02 2011 21:17
愛情のある中心 → Nicktheartist
Καααλό είναι μωρέ μέχρι εκει που το εχω δει. . . :tensai: Εκτός απο κάτι "αστοχίες" αυτού που εφτιαξε το σενάριο, που ωρες ώρες με κάνουν να αναρωτιεμαι αν εχει έστω και τη στοιχειώδη εξυπνάδα :uhh:. Αλλά δεν θέλω να πεταω Spoilers, θα δεις και θα μου πεις. Καλή χρονιά κιόλας! :riiight: Το είχα ξεχάσει αυτό :fromabove:
Jan 02 2011 19:57
Erisadesu → Tenshi
Χρόνια Πολλά αγγελόφατσα ότι ποθείς μικρέ.
Ο μικάμις δεν φαινόταν καλά εκείνη την ημέρα
οπότε είπα να του φτιάξω λίγο το κέφι.
ζηλιάρη έλα πάρε και εσύ:
[spoiler][img]http://www.asiancemagazine.com/files/active/0/200901_nakedmanfestival.jpg[/img][/spoiler]
αλήθεια τι είναι αυτό το σετάκι που έχεις σαν αβα και σιγκ;
νέα σειρά;
Jan 02 2011 19:38
Azathoth
→
matassos
also, pls an apantisis apanta me PM giati tha ithela na paraminei brosta to tragudi pu exo postarei sto profil mou :P
Jan 02 2011 19:17
Azathoth
→
matassos
your point being?
kserw poli kala ti simeni komunismos ke ixa tin efkeria na diavaso pola endiaferonta vivlia politikis filosofias pu milagane ke peri komunismu. o kirios ayu ine ena atomo me poli akrees apopsis, me tis opies ute ego simfono se genikes grames, ala ston opio tin pefti kathimerina ena megalo meros tou forum ala sinexizi na kratai mia kosmia stasi. den milaei ute asxima se kanenan ute prosvali kanenan
Jan 02 2011 19:15
matassos
→
Azathoth
προφανως διαφωνουμε στη σημασια των λεξεων ανωριμο, κομμουνιστης και αποψη
για να ξεκαθαρισω λοιπον μαλον πρεπει να με βγαλεις απο τη μικρη σου ταπεινη λιστα, αν εχεις διαβασει εστω και λιγο τι σημαινει κομμουνισμος
επισης αποψη ειναι αυτη που υποστηριζετε με επιχειρηματα (τα οποια υποστηριζονται απο δεδομενα, τα οποια υποστιριζονται απο γεγονοτα), αν δεν υπαρχουν αυτα ειναι μια μπαρουφα και μιση
ο κυριος ayu εχει δειξει πολες φορες οτι δεν σεβετε και πολα ατομα στο φορουμ, οπωτε δεν μπαινω στον κοπο ουτε εγω να κανω το αντιθετο, ο σεβασμος κερδιζετε δεν διεκδικεται απλα
και ο hitler ελεγε κοσμια τις αποψεις του, μεχρι που αρχισε να ξυλοκοπει εβραιους και μετα ξεκινησε τον Β' (και ακομη και τοτε κοσμια τις ελεγε)
Jan 02 2011 19:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed