Jump to content

Community Status Updates

Photo

kleidokrator → IreneTheCardcaptor

Quick Response : Το τραγούδι υπάρχει στην λίστα - Bleach - ED 07 - Ikimono gakari - Hanabi (PV/TV). Αν κοιτάξεις στο τέλος της λίστας στο αρχικό ποστ υπάρχουν σημειώσεις. Αν έχω το τραγούδι σε καραόκε, δηλαδή χωρίς φωνητικά, το γράφω [π.χ. One Piece - OP 01 - Mugiwara Kaizoku-dan - We are! (Karaoke/TV)]. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ψάξω για καθαρά καραόκε mp3s
Jan 04 2011 07:45
Photo

LucyBR → miko-chin

Good luck with that :/ Μεχρι τοτε παντως, δες αυτα που εχουν free access αν ειναι, ευτυχως ειναι καμποσα απο τις μερες που ηταν πιο ελεθερα τα πραγματα. Check [URL="http://we-make-storm.livejournal.com/927.html#cutid1"]here[/URL] o,τι δεν εχει λουκετακι. Για το Shukudai υπαρχει και [URL="http://kazunari.dreamwidth.org/898.html?style=light"]αυτο το masterpost[/URL] σε περιπτωση που δεν το εχει παρει το ματι σου. [SIZE=1]Παντως trust me, I know how frustrating it is... /pats Αν σου βγαλουν την πιστη too much, nudge me να σου ψαρεψω κανα λινκ/στειλω dvd, idk. Mερικες communities εχουν ψοφησει κιολας... :frozen:[/SIZE] Fandom life without tumblr would be a sad one <3 *nods* [IMG]http://i55.tinypic.com/rmuqnn.jpg[/IMG] Once again, join the club |DD It'll only get worse, παρτο αποφαση, it's too late:hihi2: [SIZE=1]Λεμε τωρα XD[/SIZE] Toτε πρεπει να ειδατε το [URL="http://twelfs.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/premiumlivejapan.png"]Premium Live in Japan[/URL]. Wonderful show indeed ;w; ps. Your choice of pics is A+ ♥ Με γεια και το photoshop ^^
Jan 04 2011 01:45
Photo

miko-chin → LucyBR

Με έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής δύο κοινότητες αλλά έχουν λίγα subbed variety.Μέχρι να με δεχτούν και οι υπόλοιπες βλέπω ό,τι βρίσκω(Himitsu no arashi-chan και κάτι άλλα άσχετα).Ευτυχώς που υπάρχει και το tumblr και βρίσκω screenshots με αστείες φάσεις και μαθαίνω κάτι καινούριο. Κάψιμο δε λες τίποτα!Χθες καθόμουν μέχρι τις 2 το βράδυ και διάβαζα Sakuraiba smut.Ποιος?Εγώ!Που ούτε τη λέξη yaoi δεν ήθελα να ακούσω.Έχω εθιστεί σε αυτό και στην φωνή του Aiba.Την πρωτοχρονιά βγήκα έξω και το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν η φωνή του.Δεν είμαι καλά σου λέω! Gomen τον Heechul για να τον συμπαθήσω θα χρειαστούν τάματα στην Τήνο.(αν και για τον Kimura θα κάναμε μια εξαίρεση) Δεν ξέρω ποιο ήταν.Στο κουτί πάντως έλεγε 2009 Japan.Και τραγούδησαν το Sorry Sorry (αν έχει καμιά διαφορά). PS.That's because I made it girl!Έψαχνα για photoshop και δεν έβρισκα.
Jan 03 2011 22:51
Photo

AnelisKenny

Ασταδιάλα ρε, τώρα είδα τι μου είπες!! xD Φωτογραφίες εγώ θα πάρω, αλλά θα τις δεις μόνο όταν τηρήσεις την Παρασκευάτικη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου! *έχουν περάσει βδομάδες και ακόμα περιμένω, ε! *
Jan 03 2011 21:56
Photo

Erisadesu → jun

και με σκατά στη μάπα του μου αρέσει απλά!!!!
Jan 03 2011 21:50
Photo

jun → Erisadesu

welcome!<3333~ εγω νομιζα πως τα εχεις δει για σπαμ τα στελνω να χαρουμε/fangirlistoume μαζι XDD. τελικα μ'αρεσει με ξανθο!!
Jan 03 2011 21:45
Photo

1451 → Omoikane

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου! Τώρα μόλις κατέβηκε και μπήκε στη playlist του foobar.
Jan 03 2011 21:35
Photo

Omoikane → 1451

Το βρηκα το κομματι που εψαχνα.Μπορεις να το βρεις εδω εαν θελεις. megaupload.com/?d=SDPX9BWU
Jan 03 2011 21:19
Photo

anaktas → thecutestvampire

Hellooo , thx gia to add ^^
Jan 03 2011 21:08
Photo

IreneTheCardcaptor → kleidokrator

Ευχαριστώ, η απάντηση σου ήταν πλήρης και με κάλυψε! Να προσθέσετε utakata hanabi τότε από Naruto Shippuden, υπάρχει έτοιμο και σωστό στο Youtube και αν δεν απατώμαι HD. Άμα είναι τότε, θα ψακτούμε σε anime. Εντομεταξύ με ιντριγκάρουν τα τραγούδια από Nana, τα βρήκατε original karaoke, γιατί έχω φάει το τόπο και τα έχει μόνο με ήχο από audacity! XD Άμα τα βρήκες κανονικά, σε παραδέχομαι!
Jan 03 2011 21:01
Photo

Jorg → Zoro

Hi, Lexus, what's up? Καλή Χρονιά! ^^ Έχω μια ερώτηση για το Berserk. Είμαι στον 18ο τόμο και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ακόμα στο παρελθόν ή στο παρόν. Συνεχίζει από τν εμφάνιση του Griffith και των άλλων 5 (?) ή από την μεταμόρφωση του Griffith?
Jan 03 2011 20:36
Photo

ala1n → Robin-Chwan

Ε το username μου είναι , βασικά , γαλλικό όνομα ( Alain ) που απλά μ'άρεσε πολύ ( μη φανταστείς πως έχω καμιά γνώση γαλλικών or w/e ) και το χρησιμοποιούσα στα online games που έπαιζα στο παρελθόν και σε διάφορα sites. Το δικό σου πάλι νομίζω πως μπορώ να μαντέψω από πού το εμπνεύστηκες. :)
Jan 03 2011 19:43
Photo

iristellaMad_Hatter

Stocking <3
Jan 03 2011 19:41
Photo

Wisdom → iristella

Aaa, krima krima xD
Jan 03 2011 19:39
Photo

TheChoSenOnE → Captain Usopp

Hi καλοσηρθες στο φορουμ,να σε ρωτησω μηπως εισαι απο πολιχνη???
Jan 03 2011 18:14