Jump to content

Community Status Updates

Photo

BoredForLife → zoro77

:P στην σιγκ βάλε καμια φράση ή τπτ τέτοιο και στο αβαταρ κανα γκρι μπακγκραουντ για να ταιριάζει με την σιγκ.... Προσωπική γνώμη βέβαια :P Όσο για την γρατζουνιά στο μάτι έχει φύγει τώρα :P Πριν δυο χρονια ήταν :P
Jan 26 2011 06:48
Photo

LucyBR → QueenofHearts

*αγοράζει μια νταλίκα πορτοκάλια και αρχίζει το στύψιμο* Είναι πολύ πιο εύκολο από το μαζέψω κάλλος και μεγαλοπρέπεια δεκαετιών! :hihi2:
Jan 26 2011 02:54
Photo

zoro77 → Regina

δεν είπα κάτι για τα νύχια σας. Απλά παρομοίασα το ποδόσφαιρο για μας τα αγόρια και το βάψιμο νυχιών για σας τα κορίτσια:P Είδα ότι με είπες συνάδελφο. Θα γίνεις καθηγήτρια?
Jan 26 2011 02:04
Photo

Regina → zoro77

Έκανα ένα σύντομο Γκουγκλάρισμα και τον είδα να τρέχει σαν την ανέμελη γαζέλα φορώντας κόκκινη φανέλα οπότε το βρήκα ενθαρρυντικό στοιχείο. Μετά πέρασα και μία από την γουικιπίντια- ωραίο παλικάρι φτου να μην το ματιάξω- και σιγουρεύτηκα και με πιάσαν τα ζουμιά. Συνάδελφε :Ρ Εκτός από ουανπισάς, είσαι και γαυράκι (!) γι αυτό θα κάνω πως δεν είδα αυτό που είπες για τα νύχια μας. Να κοίτα πάω να σφυρίξω αδιάφορα.
Jan 26 2011 01:44
Photo

zoro77 → Regina

χειροδικία για χάρη του γαύρου δεν έχω κάνει. Μην ανησυχείς:P Πες μου ελεύθερα. θύρα 77 δεν υπάρχει απλά το 77 το βαλα για έμφαση συν το ότι ο Ριέρα(αν τον ξέρεις)φοράει το 77:P Τι σου λέω κι εγώ όμως ε? Είναι σαν να με πιάνεις εσύ και να μου μιλάς για βάψιμο νυχιών, xD
Jan 26 2011 01:19
Photo

Erisadesu → QueenofHearts

πες ο Gackt σε ότι μορφή και αν βγαίνει είναι γκαύλας...
Jan 26 2011 00:59
Photo

Kamui → Regina

Kι εγω σε προσεξα απ'την αρχη,μη νομιζεις,δεν σκεφτομαι ετσι κανονικα. OK then,οτιδηποτε θαλησεις να μου πεις,και ειδικα αμα σχετιζεται με το Rotk,μπορεις να μου απεφθυνθεις οποτε θες.I salute you.
Jan 26 2011 00:17
Photo

Portgas D. Spark → Zem@c

:P Οκ...μερικες φορες καταλαβενεις...αλλα εκεινο το ποστ...δεν εβγαζε νοημα :S :P
Jan 26 2011 00:07
Photo

Regina → Kamui

Μάλιστα. Όχι, εγώ δεν το είδα έτσι, απλά ήσουν από τα πρώτα άτομα με τα οποία ήρθα σε επαφή από τότε που άρχισα να ποστάρω εδώ....
Jan 25 2011 23:51
Photo

Regina → zoro77

Ποδοσφαιρόφιλος, huh? Αναλύοντας τα δεδομένα νομίζω πως αν σου πω [COLOR=Red]Ολυμπιακός [/COLOR]δεν θα φάω ξύλο. :P Εκτός κι αν υπάρχει θύρα 77 και δεν το ξέρω :P
Jan 25 2011 23:43
Photo

QueenofHearts → LucyBR

Μάζεψε το άβατάρ σου ή μοίραζε πορτοκαλάδες από όπου περνάς! :P
Jan 25 2011 23:29
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

τι όμορφο το μωβομάλλικο!
Jan 25 2011 23:27
Photo

Anelis → red pyramid

Καλά δεν θα τα χαλάσουμε στο γλυκό. Κάνω και κέκι και κουλουράκια άμα λάχει. :P Πεθαίνω για book club, πρέπει να φταίνε αυτές οι ρημάδες οι αμερικάνικες ταινίες ρε γκαμώτο. Ψήσου να κάνουμε την αρχή!
Jan 25 2011 22:49
Photo

red pyramid → Anelis

[QUOTE]Αν βρεις τίποτα πες μου, αν όχι, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε την αρχή..![/QUOTE] Μάλλον αυτό πρέπει να γίνει. Επίσης, μιας και είχα ξεχάσει να σου απαντήσω στο προηγούμενο μήνυμα 1) ναι η utena έχει αρκετά ποιητικό τέλος και χαλάει αρκετό κόσμο. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο άσχημο, ειδικά από τη στιγμή που στα δύο διαφορετικά manga και στη ταινία έχει διαφορετικό σενάριο και τέλος, 2) δεν γίνεται απλά αμάξι, τούρμπο γίνεται η θεά :P, 3) δεν μπορώ τον χαλβά με τίποτα.
Jan 25 2011 22:45
Photo

Anelis → red pyramid

Αν ήξερα θα ήμουν ήδη μέλος! Δυστυχώς δεν έχω ακούσει τίποτα παρόμοιο, αν και πολύ θα με έψηνε. Αν βρεις τίποτα πες μου, αν όχι, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε την αρχή..!
Jan 25 2011 22:41