Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyKai

Happy 21!!! :congrats:
Jan 25 2011 13:14
Photo

Putin → laraska

Παραθέτω. [spoiler]Putin says: malaka x8es pou phga vivlio8hkh gia ena vivlio? konstantinos says: NIA Putin says: phga kai den to vrhka lew ok 8a katsw na diavasw apo to vasiko vivlio konstantinos says: malakia Putin says: diavazw gyrnaw spiti 3anadiavazw konstantinos says: diavasteros Putin says: koitaw to e3wfyllo apo periergeia kai to vivlio pou epsaxna htan auto pou exw.[/spoiler] Το απόλυτο μηδέν. Ακόμα γελάω.
Jan 25 2011 12:59
Photo

Tenshi → iristella

Hahahaha!!! Ναι είναι hillarious!!! Και η πλάκα είναι ότι μου ήρθε όταν παίζαμε Majhong με τον Λευτέρη και τον phm, και μετά μείναμε οι 2 μας (εγω και Κεννυ) και λιώναμε στο laptop και σχολιάζαμε τα forever alone meme και λιώναμε από τα γέλια. Αφού λέμε να το κάνουμε σε μπλουζάκι να το φοράμε. Έχουμε και emoticon στο μσν με το τρολλ face , forever alone , FUUUUU, FUCK YEAH κλπ memes!! Hoho!!! ;)
Jan 25 2011 12:05
Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

:hahaha: Θα το θυμάμαι αυτό. Άντε καληνύχτα. Κρίμα είναι, να μην κοιμηθώ παρέα με τους Βρυκόλακες. :P
Jan 25 2011 01:41
Photo

zoro77 → Zem@c

τώρα είδα τι μου έφραψες πριν για το γεγονός ότι άνοιξα thread. Στειλαμε και οι δύο ταυτόχρονα μήνυμα! Όντως συμφωνώ να ανοιχτεί ένα thread με προβλέψεις και υποθέσεις. Αν και μερικές φορές κολλάνε και με το κύριο thread τις περισσότερες φορές ξεφεύγουμε.
Jan 25 2011 01:38
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

γιεπ... και να φυγεις απο το σπιτι. αχαριστη.
Jan 25 2011 01:27
Photo

Regina → Zeroloke

thanks for the request και καλώς όρισες :)
Jan 25 2011 01:24
Photo

Kai → Jorg

Ναι βρε, για τα δικά τους δεδομένα όντως καθυστέρησε, για των IEM όχι. Πού εποχές που το βγάζανε κι εκείνοι σταθερά κάθε Πέμπτη. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αυτή τη βδομάδα. Κοίτα, δε λέει να τη παίνευε τόσο ο Spade που κάνει τον σχολιαστεί ως τώρα μόνο και χαίρεται και να μας φύγει in one go. Adel γερά. XD Δεν περίμενα ότι θα την υποστήριζα είναι η αλήθεια, αλλά αυτό το σερί νικών του Hibari άρχισε να μου τη δίνει στα νεύρα. Από την άλλη, για τον πιο δυνατό guardian μιλάμε, δε νομίζω να μας κάνει τη χάρη στο τέλος. Αλλά ρε συ, τώρα να φέρει τον Yamamoto για να ξαναχάσει, δεν το κόβω. Δεν πρέπει να χάσει η Vongola σε έναν αγώνα;
Jan 25 2011 01:10
Photo

:'(...Ώστε με πετάς για το χρήμα; Αυτό ήμουνα για σένανε; :if: [SPOILER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6wlXdf8Isd0[/YOUTUBE][/SPOILER]
Jan 25 2011 01:09
Photo

Night Wizard SealKai

;).
Jan 25 2011 01:05
Photo

KaiNight Wizard Seal

Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ ότι επιθυμείς και υγεία πάνω απ' όλα. :tensai: Η πρώτη ευχή της μέρας. Ελπίζω να μου φέρεις γούρι.
Jan 25 2011 01:02
Photo

MangekyouSharingan97 → zoro77

Και εγω μια απο τα ιδια φιλε :)
Jan 25 2011 00:58
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

θα κολλησε. αν τα τιναξει και δεν σου αφηνει τιποτα μη με ξαναπαρεις τηλεφωνο. τελειωσαμε.
Jan 25 2011 00:55
Photo

Γιατί διπλοποστάρεις; Αν πεθάνει, θα σε ενημερώσω :P
Jan 25 2011 00:54
Photo

Night Wizard SealKai

Χρόνια Πολλά Kai-san :) Να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς. :hbd: :cake: :hbd:
Jan 25 2011 00:51