Community Status Updates
Kai → Napster
Δηλαδή πες μου, πόσες λαμπάδες πήγες και άναψες αφού του συζητήσαμε να ξέρω
[URL]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-01-26/kaiji-gambling-manga-gets-2nd-tv-anime-series[/URL]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Jan 27 2011 10:01
Tristessa → Night Wizard Seal
Oh my, δεν περίμενα να ποστάρεις Hizaki και Mana! brb loling :hahaha:
[SIZE=1][S]Αν έβαζες και κανένα Versailles PV, θα ήταν το απόλυτο mindfuck XD Dammit, γιατί πήγα για ύπνο νωρίς; [/S][/SIZE]
Πάντα τέτοια, υιέ μου, πάντα τέτοια! :if:
Έδινες Proficiency, καλό μου; Πώς πήγες;
Jan 27 2011 07:49
Guest-13157 → zade
Θα ήθελα να σου κάνω μερικές ερωτησεις σε σχέση με το Μαθηματικό. Κοιτώντας τα προγράμματα της Αθήνας/Θεσσαλονίκης/Ιωαννίνων δεν βλέπω πολλές διαφορές (νομίζω είναι όλα ίδια σε σχέση με μαθήματα). Βλέπω επίσης ότι στα επιλεγόμενα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα αρκετής ενασχόλησης με φυσική (Αρχικά Κλασσική μέχρι και Αστρονομία) σε ένα βασικό επίπεδο για κάτι παραπάνω, ένα μεταπτυχιακό ίσως. Κάνοντας απλές πράξεις παρατηρώ ότι για να βγει το πτυχίο σε 4 (πόσο μάλλον 3.5) πρέπει σε κάθε εξάμηνο να περνάς 5 μαθήματα, ναι μιλάω υποθετικά γνωρίζω το μέσο όρο αποφοίτησης, αρά θα πρέπει να πάρεις κάποια αρχικά μαθήματα παραπάνω απο τα υποχρεωτικά ή και τα υποχρεωτικά. Εδώ μου παρουσιάζονται δύο απορίες:
1) Τα νούμερα έχουν σχέση με την λογική συνέχεις των μαθημάτων ή ας πουμε για παράδειγμα μπορω να πάρω στο πρώτο εξάμηνο Κλασσική Μηχανική και θα είμαι εντάξει; (σε σχέση με το απαραίτητο γνωσιολογικό επίπεδο)
2)Που μπορώ να δω την ροή (δηλαδή ένα δεντρο με διακλαδώσεις) για τα απαραίτητα μαθήματα που χρειάζονται για κάποια άλλα.
Τέλος, αν έχω την επιλογή να περάσω Αθήνα να το επιχειρήσω ή να προτιμήσω κάποια επαρχία (εξερουμένου του οικονομικού) και αν ναι ή όχι, γιατί;
Μου βγήκε μακροσκελές, η αδερφή μου έχει περάσει στο Καποδιστριακό στο Μαθηματικό αλλά δυστυχώς είναι στο πρώτο εξάμηνο (τώρα αρχίζει η εξεταστική της) και δεν ξέρει ακόμα, μου είπε να την ρωτήσω σε τρία χρόνια αλλά εγώ φέτος πρέπει να επιλέξω.
Όποια στιγμή μπορείς και θες, θα με ενδιέφερε η ανάδρασή σου.
Jan 27 2011 00:51
zoro77 → Regina
Τα λέμε???
Καλά το ξέρω ότι με βαρέθηκες.:orly: xDDDDDDDD
Επίσης καλή επιτυχία:D
Jan 27 2011 00:35
Regina → zoro77
Ευχαριστώ πολύ zoro-kun :D Καλή επιτυχία και στην εξεταστική σου. Τα λέμε!:)
Jan 27 2011 00:27
Night Wizard Seal → zoro77
Michigan, Michigan :P Όχι ρε, ότι άγχος είχα, έφυγε από τη στιγμή που το έδωσα.
Jan 26 2011 23:56
zoro77 → Night Wizard Seal
ακουσα ότι βγήκαν του Cambridge. Ελπίζω να μην σε άγχωσα!:blingeye2:
Jan 26 2011 23:47
zoro77 → Regina
βιολογιά... απ'τα αγαπημένα μου μαθήματα! Σου εύχομαι και σε σένα να πετύχεις τους στόχους σου!:D
Jan 26 2011 23:44
johntheo95 → Norrin
ωραια ιδεα,το σκευτικα και εγω μια φορα αλλα αφου δεν εχω γνωσεις για να τα συνχρονισω :sadist:παρατησα την ιδεα πριν καν την αρχισω ευτιχως που το προτεινες.Αν και προτειμω τα subs στα αγγλικα θα ηθελα να βοηθησω αυτους που θα ηθελαν να δουν αλλα δεν μπορουν :hero:μονο που δεν ξερω αν θα εχω τον χρονο απο δω και περα μιας και που αρχιζω και ιαπωνικα:if: και δινω και το prof την ανοιξη:uhh::bahhh:.Τελος παντων θα ηθελα να δοκιμασω και απο κει και περα βλεπω,εχεις σκευτει καποια σειρα?
Edit:lol με το που το εστειλα βγηκες.....:frozen::hahaha:
Jan 26 2011 22:59
Regina → zoro77
Δεν αμφιβάλω τότε! Στο εύχομαι από καρδιάς :D Κι εγώ σπουδάζω κάτι που τελειώνει σε -για αλλά ανήκει σε άλλο κλάδο. [SIZE=1]γκουχ τον καλύτερο απ όλους γκουχ. [SIZE=2]Λέω πως θέλω να γίνω Βιολόγος.:oo: Ξέρεις από αυτούς τους psycho που ξημεροβραδιάζονται στα εργαστήρια τους και σκοτώνουν κατσαρίδες και πολύ την βρίσκουν. Θα δείξει :P [/SIZE][/SIZE]
Jan 26 2011 22:58
didimakia → Usopp MZ
Checkαρε το Rave Master απ τον Hiro Mashima.
Παρα πολυ καλο shounen ^^
Jan 26 2011 22:55
iristella → Serestrum
[URL=http://img405.imageshack.us/i/verysadcat.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5865/verysadcat.jpg[/IMG][/URL]
Jan 26 2011 22:02
Night Wizard Seal → zoro77
Δεν ξέρω ακόμα. Βγήκαν τ'αποτελέσματα;
Και μην ανησυχείς για το όνομα. Όλοι έτσι με φωνάζουν. Άντε και καμια φώκια αν έχουν κέφι :P
Jan 26 2011 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed