Community Status Updates
Night Wizard Seal → Tristessa
Ωχ, αυτό πρέπει να πόνεσε :P
Γιατί ρε mom, δεν σ'αρέσει εκεί που είσαι;
Jan 27 2011 16:39
Tristessa → Night Wizard Seal
Καλά αποτελέσματα λοιπόν!
Σπουδάζω, παιδί μου, που να μη σπούδαζα... Ιατρική Θεσσαλονίκης :uhh:
Jan 27 2011 16:23
zade → Guest-13157
Ας τα πάρουμε απ την αρχή.Το μαθηματικό Ιωαννίνων είναι αξιωματικά το δυσκολότερο της Ελλάδας ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι το καλύτερο.
Είναι πιθανότατα το καλύτερο στην Ελλάδα στον τομέα της άλγεβρας ,επίσης έχει πολύ δυνατή στατιστική ,αλλά τα εφαρμοσμένα μαθηματικά και η φυσικά είναι για κλάματα.
Στα 4 χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις πτυχίο ,εκτός αν διαβάζεις συνεχώς και είσαι math freak (τελείως freak όμως) και no-lifer.Επίσης ο βαθμός πτυχίου που θα βγάλεις θα είναι σίγουρα μικρός.Υπάρχουν ορκωμωσίες που άνθρωποι με βαθμό 6,3 λένε τον όρκο (δηλαδή παρακάτω από «λίαν καλώς»!).Στα 3,5 χρόνια πτυχίο παίρνει ένας κάθε δεκαετία και αυτός με χαμηλό βαθμό γιατί κοιτάει να περνάει απλά τα μαθήματα χωρίς να να κοιτάει βαθμό.Στο πρώτο έτος δεν μπορείς να πάρεις μαθήματα επιλογής.Κανονικά ούτε στο δεύτερο έτος μπορείς να το κάνεις αυτό ,αλλά εάν έχεις περάσει όλα τα μαθήματα του πρώτου έτους σε [B]δύο[/B] εξεταστικές ,δηλαδή δεν πάς καθόλου σεπτέμβριο,τότε γίνεται. Αυτό βέβαια το καταφέρνει ένας ,άντε δύο κάθε χρόνο. Εγώ δεν το κατάφερα.
Η φυσικά που προσφέρει το μαθηματικό Ιωαννίνων είναι ανύπαρκτη.Κάποτε υπήρχε ο κλάδος «μηχανική», και τον είχαν δύο καιθηγητές που κάναν όλα τα επιλογής.Πριν από 4 χρόνια ο ένας καθηγητής πήρε σύνταξη και επειδή δεν ήρθε άλλος στη θέση του ,τα μαθήματα που δίδασκε κόπηκαν από το πρόγραμμα σπουδών με αποτέλεσμα να κοπεί και ο κλάδος.Σκατά, το ξέρω γιατί κι εγώ αυτόν τον κλάδο ήθελα να επιλέξω.
Να δεις την ροή δεν μπορείς πουθενά ,αν θες πάντως μπορείς να κατεβάσεις τον οδηγό σπουδών από το [URL]http://www.math.uoi.gr/GR/studies/infoguide.html[/URL]
Tώρα το που να περάσεις ,θα σε γελάσω.Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω.Εγώ επέλεξα το μαθηματικό Ιωαννίνων για δύο λόγους: Πρώτον γιατί είμαι από Γιάννενα και έτσι δεν θα χρειαζόταν να πληρών ενοίκιο και δεύτερον γιατί με ενδιέφερε αρκετά η άλγεβρα (τότε ,τώρα πλέον είμαι τελείως εφαρμοσμένο μαθηματικός).
Επίσης ,επειδή ξέρω ότι παίζει ρόλο ποιόν ρωτάς για να σου πει τι να σπουδάσεις ,θα σου πω λίγο για μένα.Πέρασα 4ος όταν μπήκα στο μαθηματικό και οι δύο πρώτοι είχαν ένα 10% από αθλητικές επιδόσεις.Στις Πανελλήνιες είχα 18.500 μόρια και υπήρχαν μόνο 5 σχολές σε όλη την Ελλάδα που δεν έπιανα (4 πολυτεχνεία και έναν ΗΜΜΥ). Ήμουν δηλαδή από τους καλούς. Και μέσα στο μαθηματικό Ιωαννίνων ζορίστικα.
Γι αυτό πρόσεξε καλά τι θα επιλέξεις.Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα με.
Jan 27 2011 15:30
MisaYoshiko → Regina
χαχαχαχ θεικο αυτο με τον καθρεφτη. το σκεφτομουν και εγω τελευταια πως γινεται να κανουμε καθρεφτη στο πισι :Ρ
Jan 27 2011 15:21
Night Wizard Seal → Tea-chan
Έτσι μπράβο. Τι άλλο να κάνει κι εσύ;
Μεταπτυχιακό τι λες να διαλέξεις;
Jan 27 2011 14:33
Night Wizard Seal → Tristessa
Έδωσα το Νοέμβριο αλλά ακόμα περιμένω αποτελέσματα. Το Φεβρουάριο θα βγούν. Άντε με το καλό να το πάρω. :)
Εσύ μαμάκα σπουδάζεις; :P
Jan 27 2011 14:32
Kai → Napster
Μπορεί να μην είσαι εκεί σωματικά, αλλά το πνεύμα σου τους άγγιξε. Ναι, ήταν λες και τα μαζεύανε τόσο καιρό για να τα βγάλουν όλα αυτή την Άνοιξη. Nice, very nice.
Και με το Velvet Under World αν μπορούσες να κάνεις κάτι θα σου ήμουν υπόχρεη.
Η διαπραγμάτευσει γίνεται με λαμπάδες; Πόσες λαμπάδες πάει το επεισόδιο; Ανάλογα με την ποιότητα της λαμπάδας ανεβαίνει η ποιότητα του animation; Τα bonus πάνε με κεράκια.
:hahaha: Θα μπορούσα να συνεχίσω τα κρύα αστεία με τις λαμπάδες, αλλά θα τα κρατήσω για άλλη φορά να έχω καβάτζα.
Jan 27 2011 14:25
Napster → Kai
Λες ε?:hahaha: Ρε 'συ, μπας και δουλευω στην Madhouse Studios και δεν το ξερω? Με το που μιλησαμε για την 2η season, μετα απο λιγες μερες ανακοινωθηκε οτι θα βγει season 2. Απλα awesome. Και το ελεγα εδω και πολυ καιρο οτι η ανοιξιατικη season θα ειναι φανταστικη. Τελικα δεν εκανα λαθος. Με λιγα λογια, βγαινει την ανοιξη αν οχι το καλυτερο anime της χρονιας, ενα απο τα καλυτερα. :D
Υ.Γ. Θες κανα αλλο anime να βγει? Αν ειναι να μιλησουμε και να παω να αναψω 2-3 λαμπαδες. :hahaha:
Jan 27 2011 14:08
Kai → Napster
:hahaha: Να δεις που σε παρακολουθούν. Κι εσύ τόσο καιρό δεν τους έταζες τίποτα. Ορίστε οι άνθρωποι με το που το έμαθαν έκαναν κατευθείαν ανακοίνωσει. Η ανοιξιάτικη season θα είναι η καλύτερη, έχουμε να δούμε μπόλικα πράγματα, να δούμε πώς θα τα προλάβουμε!!
Jan 27 2011 12:50
GeRi → MisaYoshiko
lol, ax vrekkopela m, prepei na ta poume apo konta re :(
exw na se dw polu kairoooo T_T
egw ta idia opos panta xD
Jan 27 2011 12:03
Napster → Kai
Εεε αυτα δε γινονται! xD!:hahaha: Τα καλυτερα news που ακουσα στη ζωη μου. :D Και πριν κατι μερες συζητουσαμε για τις λαμπαδες που θα αναβα για να βγει 2η season. Τυχαιο? :P
Jan 27 2011 11:24
MisaYoshiko → GeRi
opws eimai panta...xamos dld:P metakomizw trith fora mesa se 8 mhnes. hmoun nea smyrnh kai aurio paw pedion arews...alla auth h fora nomizw einai oristikh...
Jan 27 2011 11:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed