Community Status Updates
mono → Anelis
Τί κάνεις ρε?
Εγώ γ@μησε τα οξεία αμυγδαλίτιδα, μαλ@κα θα αφήσω τα κόκκαλα μου εδώ πέρα, δεν αντέχω...Πες μου ότι τουλάχιστον εσύ είσαι καλύτερα...
Η μόνη παρηγοριά μου είναι που έχει gossip girl σήμερα...
Feb 01 2011 11:37
ichigo13 → Sabaku316
A...ωραίος ναι καλά με Daft Punk έχω μεγάλο κόλλημα.
Hmm , ψυχολογία ε??Εχώ μια φίλη Αγγελική Γουσγούλα λέγεται, νομίζω εκεί είναι, δεν ξέρω αν την γνωρίζεις...
Μάλίστα και με anime πως τα πας :P...?? Πόσο καιρό ασχολείσαι??
Btw λέγοαμι Δημήτρης χάρηκα :)
Feb 01 2011 02:17
Nighteyes → Melkor
Μπράβο, χρειαζεται διαφήμιση αυτή η σειρά. Βασικά μπορεί να τη διαβάσει ανετα ο καθένας πιστευω είτε του αρεσει το fantasy είτε όχι, ειδικά το farseer trilogy. Και όχι τόσο για τις δολοπλοκίες όσο για το δράμα αυτού του παιδιού, την τραγική πορεία του και την ανάπτυξη χαρακτήρων ειδικά του δικού του.
--Τον λάτρεψα όταν είχε αποφασίσει να πάρει εκδίκηση:lovulovu:--
Δεν γίνεται τραγικοποίηση, ούτε κάτι βεβιασμένο ώστε να προκαλέσει συναισθήματα. Πιστεύω ότι το δούλεψε άψογα η συγγραφέας και δεν ξέφυγε όπως θα καναν άλλοι. Και περιπλέκει και πολλά θέματα μαζί όπως πχ τον κοινωνικό ρατσισμό κα. Στο tawny man είναι πιο ελαφρύ το κλίμα και πιο fantasy αλλά και πάλι καλό. Κάποια στιγμή θέλω να τα ξαναδιαβάσω.
Feb 01 2011 01:53
Sabaku316 → ichigo13
Και γω απο Αθήνα είμαι κανονικά, Κορυδαλλό!Επίσης Daft Punk λατρεία!Από κει σε τσέκαρα!Είμαι ψυχολογία 2ο έτος...
Feb 01 2011 01:47
ichigo13 → Sabaku316
Γεια σου φιλε μου, ναι ειμαι Επιστημη Υπολογιστων στο ηρακλειο, ενω κανονικα ειμαι απο Α8ηνα.
Εσύ σε ποια σχολι εισαι??Γτ ξέρω άτομα απο Ρέ8υμνο :P
Feb 01 2011 01:00
Melkor → Nighteyes
[url]http://www.bardscorner.gr/FORUM/tabid/74/forumid/12/postid/299/scope/posts/Default.aspx#299[/url]
Feb 01 2011 00:54
iristella → Night Wizard Seal
Δεν τα παίρνω στραβά. Απλά μόνο και μόνο επειδή κάποιος προσπαθεί να μου πασσάρει έναν χαρακτήρα σαν το καλό αγνό αδικημένο παιδί του λαού, δεν σημαίνει ότι θα το χάψω κιόλας όταν οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο.
Προσπαθώντας να μην σου κάνω spoiler θα πω ότι σε γενικές γραμμές και ο Griffith και ο Guts έλαβαν στην ζωή τους παρόμοιες και ανάλογες αποφάσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτά τα οποία θέλουν και ονειρεύονται. Και οι δυο πέρασαν δύσκολα και έκαναν θυσίες όπως σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες στο σύμπαν του Berserk. Πέρα από το έμφυτο χάρισμα και την εξυπνάδα που διαθέτει ο Griffith το μοναδικό πράγμα που τους χωρίζει είναι ότι μέχρι στιγμής ο Griffith κατάφερε να πετύχει αυτό που θέλει ενώ ο Guts έμεινε loser και με το Butthurt. ;)
Σοβαρά μιλώντας μεγαλύτερη τραγικότητα σαν χαρακτήρας έχει ο Sasuke από το Naruto και όχι επειδή είναι καλός χαρακτήρας αλλά επειδή ο χαρακτήρας του Guts είναι τόσο κακογραμμένος..
Jan 31 2011 22:06
Night Wizard Seal → iristella
Γιατί τα παίρνεις τόσο στραβά; Δεν είναι έτσι όπως τον περιγράφεις. Δεν υπορκίνεται. Κάνει αυτό που επιθυμεί. Αν και μιλούσα για την σχέση του με την Caska περισσότερο.
Jan 31 2011 21:46
iristella → Night Wizard Seal
Aνέβηκε στα μάτια σου γιατί ακριβώς? Επειδή πήρε τα αποφάγια του Griffith? XD
Και ας μην σχολιάσω την ψυχή του Guts καλύτερα... Το ότι έχει συνεχώς το υφάκι εγώ ο καημένος που περνάω τόσο δύσκολο και είμαι ένας φτωχός και μόνος cowboy δεν σημαίνει ότι αξίζει όντως να τον λυπηθεί κανείς. Ευαισθησία =/= υποκρισίας.
Jan 31 2011 21:33
Radagast → Gilmaru
Για το witcher enhanced version έλεγα btw, και όχι το παλιότερο original.
Υπήρχαν σαφέστατες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς ακόμα και στον οπτικό τομέα σε αυτό το version. Βέβαια κάντο πρώτα να σου παίξει γιατί απ' όσο θυμάμαι είχε πολλά technical issues ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του pc σου...
PS : Και ναι το Planescape Torment παίξτο σίγουρα, μετά οτιδήποτε άλλο. Πολύ διάλογος πάντως ελπίζω να μην σε κοιμήσει. :P
Jan 31 2011 21:13
Gilmaru → Radagast
Το φαντάζομαι ότι θα τα έχεις ξανασυναντήσει και λογικά και σε ποιότητα πέρα από ποσότητα. Γιατί εν τέλει δεν είναι μόνο να υπάρχει το περιεχόμενο, που υπάρχει στα περισσότερα rpg ούτως ή άλλως, αλλά να έχει και κάποια "ποιότητα". Έτσι που να λες ρε παιδί μου "αν υπήρχε αυτός ο κόσμος θα μπορούσε να λειτουργεί κάπως έτσι".
Αnyway, το Torment το έχω σε άμεση προτεραιότητα μετά και τα όσα μου είπες!
Για το witcher δεν το περίμενα tbh, μου είχαν πει γνωστοί μου σχόλια, αλλά δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γι' αυτό δεν το έπαιξα. I guess I'll have to see for myself..
Jan 31 2011 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed