Community Status Updates
Night Wizard Seal → iristella
[QUOTE]Δεν τα παίρνω στραβά. Απλά μόνο και μόνο επειδή κάποιος προσπαθεί να μου πασσάρει έναν χαρακτήρα σαν το καλό αγνό αδικημένο παιδί του λαού, δεν σημαίνει ότι θα το χάψω κιόλας όταν οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο. [/QUOTE]
Μα ποιος είπε ότι το δείχνει καλό, αγνό και αδικημένο παιδί; Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά σίγουρα δεν συμπεριφέρθηκε (σε διάφορα θέματα) όπως ο Guts.
And, loser, come on Iri. He's trying. Η ζωή είναι άδικη. Δεν τον ευνόησε με αυτά που έγιναν.
Αλλά κάτσε να το τελειώσω κιόλας, να εκφέρω καλύτερα γνώμη.
Feb 01 2011 16:05
Lord Leon → iristella
honey, δε με ενδιαφερει να πεισω κανενα. οποιος θελει μπροστα του ειναι και το βλεπει. Και η νεοτερη ψυχολογια(γιατι η παλιοτερη μεχρι και αρρωστια το θεωρουσε) συμφωνει μαζι μου, οποτε ψαξε εκει αν θες για επιχειρηματα. Εμενα με νοιαζει που εισαι και που υπαρχουν ατομα γενικοτερα που σεβονται τη διαφορετικοτητα. Το αν την κατανοουνε εις βαθος η αν προσπαθουν να την ερμηνευσουν με τις εικονες κι εγγραφες τους, ειναι δικο τους θεμα δεν εχω κατι να κανω εκει. εξαλλου κι ο φοβος ανθρωπινο στοιχειο ειναι και πολυ χρησιμο. το τι κανεις με αυτον εχει σημασια.
Feb 01 2011 16:03
iristella → Lord Leon
Οκ send me the gay/str8 life brochures you checked so that I can choose too. :P
Feb 01 2011 15:56
Kamui → Sabaku316
Greetings.
Μολις ειδα τα λογια σου στο currently playing video game,που εξηγουν και το friend request.
I could never deny such a thing from a fellow dynasty warriors fan.
Κοιτα,ο κοσμος δε νομιζω να παιζει heroes of might and magic πια,παιζω εγω ομως.
Το heroes chronicles warlords of the wasteland(spin off του 3),ηταν απο τα πρωτα πραγματικα καλα παιχνιδια που επαιξα για PC.
Oσο για το Dynasty warriors,ειναι το παιχνιδι που μου αλλαξε τη ζωη και με εκανε το Rotk freak που ειμαι τωρα.Αρχισα απο το 3,πρωτο μου παιχνιδι για PS2,εγω 6 χρονων.Επειτα αρχισε να γινεται ολο και καλυτερο,και να ασχολουμαι ολο και περισσοτερο με συσχετιζομενα παιχνιδια.
Αμα θες να πεις οτιδηποτε που να σχετιζεται με αυτο,θα μπορουσες να γραψεις και στο thread μου.
Αυτα προς το παρον.Τα λεμε οποτε θες.:hi:
Feb 01 2011 15:48
iristella → Lord Leon
[QUOTE=Lord Leon;468586]
Οποιος πιστεύει οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επιλογή ειναι αλλος ενας ομοφοβικος που ψαχνει δικαιολογιες.
[/QUOTE]
implying you choose to be str8? Τα έχεις μπερδέψει κάπως μου φαίνεται. ^^'
Feb 01 2011 15:38
Strange Loop → zade
μου φαινεται τόσο αστεία που θέλω να το δω για αυτη την cultia που βγάζει..
Feb 01 2011 15:36
zade → Strange Loop
Αυτή από τον Ινδό Terminator δεν είναι; Έχω δει όλη την ταινία! Πέραν από την πλάκα ,μερικές σκηνές είναι ΟΝΤΩΣ πολύ καλές actionιές. Και δεν το λέω ειρωνικά. Θα τις ζήλευε και το Hollywood. Γενικά και οι Ινδοί και οι Ταϋλανδοί ,μπορούν να κάνουν πολύ καλές ταινίες.
Feb 01 2011 15:28
Strange Loop → zade
αυτή μαδερφακερ την έχεις δει
[url]http://www.youtube.com/watch?v=yysbbPStfWw[/url]
Feb 01 2011 15:26
zoro77 → SpeedFreak
πορωση είναι. ;)
δεν έχω δει πολλά ακόμα, αλλά θα αρχίσω πολλα μόλις τελειώσει η εξεταστική μου
[SPOILER](μίλα μου καλύτερα στο προφίλ μου για να ειδοποιούμε ότι μου απάντησες)[/SPOILER]
Feb 01 2011 14:52
Sabaku316 → ichigo13
Ε νομιζω το συγκεκριμενο κομματι ειναι ολο το αλπουμ, εκτοσ αυτου ειναι ενα κλασσικο soundtrack...Έχεις να προτείνεις μήπως κανα Horror/Splatter Anime?
Feb 01 2011 13:20
ichigo13 → Sabaku316
Εγώ 4-5 χρονια περίπου ασχολούμαι και μπορώ να δω το οτιδήποτε αρκεί να μου αρέσει η υπόθεση.Από Romance μέχρι sports anime.
Xax το soundtrack το αγόρασα από το Amazon.Είναι αρκετά καλό, αν και δεν θυμίζει ακριβώς τα άλλα albums των Daft Punk, γιατί είναι soundtrack, άλλος είναι ο σκοπός του.Παρόλλα αυτά μου αρέσει, ειδικά το Derrezed xD
Feb 01 2011 13:08
Anelis → mono
ΜΑΛΑΚΑ! Και ο Κατσούφης έπαθε αμυγδαλίτιδα!!! Εγώ έχω τραχειο-βροχίτιδα και είμαι ακόμα χάλια.
Είμαστε η παρέα του πόνου και του τρόμου ρε φίλε, κάποιος ζηλιάρης μας καταράστηκε!!
Feb 01 2011 12:55
Sabaku316 → ichigo13
Δεν την ξερω...Γενικά παρέα κάνω κυρίως με παιδιά από το ΤΕΙ οπότε...Σταύρος εγώ,χάρηκα και πάλι!Anime βλέπω τρία χρόνια τώρα συστηματικά και γενικά δεν πιστέυω ότι ξ'ερω και τα άπειρα...Είμαι αρκετά προκατελλημένος απέναντι σε κάποια είδη.Γενικά λατρεύω τα mindf**κ γιατί με βάζουν κ σκεφτομαι και νομίζω αυτός είναι ο σκοπός της τέχνης γενικά...Εσυ?
Επίσης, πως σου φάνηκε το soundtrack του Tron?
Feb 01 2011 12:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed