Community Status Updates
mono → Phantom Duck
Hello :3
Που λες μόλς μαζευτούνε οι συμμετοχές, μέχρι στιγμής 24 και έδωσα διορία μέχρι αύριο, λέω να κάνουμε το εξής. Δώσε ένα νουμεράκι στον καθένα και θα σου στείλω 5 νούμερα για δολοφόνους και 3 για επιθεωρητές έτσι ώστε να είναι τυχαία η επιλογή και να το μπορείς να το επιβεβαιώσεις για να μη λένε διάφορα, ότι τους διάλεξα etc.
Anw θα πας απόψε στην προβολή? Θα έρθω οπότε θα τα πούμε λογικά εκεί αν έρθεις :P
Feb 07 2011 17:06
Anelis → LethalMike
Α χρυσέ μου όχι το φταίξιμο σε εμένα, είμαι γνωστή παγκοσμίως για τη σοβαρότητά μου!
Είναι λίγο, εχμ, "κάπως" το χιούμορ σου, και δεν είναι ξεκάθαρο πάντα με τι τόνο λες αυτό που λες,γι αυτό και σε ρωτάω.
Τα snakebites δεν είναι τίποτα, τα μωρά μου είναι τα stretchings.. <3
Ουφς, αυτά.
Feb 07 2011 16:13
LethalMike → Anelis
Ναι ρε φυσικα στην πλακα. Γιατι μπορεσα ποτε να κανω σοβαρη συζητηση μαζι σου;
Feb 07 2011 16:10
BlasoN → plotolp
Το διάβασα πολύ πρόσφατα και και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο άρτιο και καλογραμμένο είναι.Αριστούργημα πραγματικά και καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά θέματα.κατέβασα και την ταινεία αλλα απογοητεύτηκα....
Feb 07 2011 14:27
Sabaku316 → Gilmaru
Επ γεια!ναι είμαι δεύτερο έτος τωρα!!!Και τώρα κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό?
Feb 07 2011 14:09
Mad_Hatter → Kenny
Ποσο σε λατρευω που ανεβαζεις τα chapters του Kaiji στους mangatraders
Feb 07 2011 12:04
plotolp → BlasoN
Ωραία thanks. Αφού το προτείνεις ανεπιφύλακτα σίγουρα θα του δώσω μια ευκαιρία, πολύ πιθανών να το πάρω και μέσα στον μήνα. Πάντως όταν το τελειώσω σίγουρα θα σου και την δικιά μου γνώμη.
Το avatar ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είναι από το DUNE. Η καλύτερη σειρά βιβλίων και τα καλύτερα βιβλία γενικότερα που έχω διαβάσει ποτέ. Στο avatar (αφού έχεις διαβάσει το πρώτο) είναι η Άλια του Μαχαιριού αδελφή του Πωλ Ατρείδη, με τα γνωστά μπλε μέσα σε μπλε μάτια του εθισμού στο μπαχαρικό.
Προσωπικά έχω τελειώσει τη σειρά και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να την συνεχίσεις. Εχεις διαβάσει τη αρχή αλλά η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη believe me.
Η δικιά σου γνώμη για το πρώτο βιβλίο πια είναι?
Feb 07 2011 11:01
Anelis → Tenshi
Μουαχ, ευχαριστώ πολύ!
Είχα τις εικόνες καιρό αλλά δεν μπορούσα να αποχωριστώ το παλιό σετ. Με τη δύναμη του Κθούλου όμως, μεγάλη η χάρη Του, τα κατάφερα!
Feb 07 2011 10:10
Tenshi → Anelis
GOD I LOVEEEEEEEEEEEEEE LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEE LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
you new SETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3
Feb 07 2011 10:05
Anelis → LethalMike
Καμένη λόλα; Lol wut?
Ελπίζω να κάνεις πλάκα όπως και εγώ και να μην παρεξηγήθηκες..
Feb 07 2011 05:27
didimakia → zade
Γκομενες,εκρηξεις,αμαξια,ξυλο,αιμα,coolness,slow motions.
Θελεις κι αλλα? :P
Feb 07 2011 03:07
SkullKaizer → Guest-13157
[QUOTE=Gbak;470121]Δεν σκοπευω να κάνω κάτι τέτοιο είναι ανούσιο, αν διάβασες έστω και τον πρόλογο απο το παραπάνω βιβλίο θα έβλαιπες ότι δεν μπορείς να αποδειξείς μία 'άρνηση' δηλαδή δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν παθαίνεις ΤΙΠΟΤΑ απο το κάπνισμα ή και απο οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Βέβαια είναι δυσκολο να αποδείξεις και ότι γίνεται κάτι (πχ καρκίνος) απο κάποια συνήθεια (πχ απο το κάπνισμα) γι'αυτό βγαίνουν συνέχεια έρευνες και δεν υπάρχει μία κύρια η οποία να τα αποδεικνύει όλα. Δυστυχώς για το αντικαπνιστικό λομπυ δηλαδή γιατι αν υπήρχε θα την αναφέραν συγκεκριμένα και όχι νούμερα στον αέρα...
[FONT=Arial]
[/FONT][/QUOTE]
^^ ναι δεν εκατσα να to διαβασω too big και no time
αλλα/και κατανοω πως δεν υπαρχει εξοδος σε αυτο το λουκι και δεν κατανοω που το πας.. αν σκοπος αυτου ειναι να βαλεις το κοσμο να σκεφτει λιγακι και να πει αν το τσιγαρο δεν με σκοτονι τοτε τι( τοτε ειναι αλλη συζητηση...;)
[QUOTE=Gbak;470121] [FONT=Arial]Με το τελευταίο που είπες με έβαλες σε σκέψεις. Γιατί τόσα άρθρα με καθαρά αντικαπνιστικό ρόλο, εδώ είναι 'Περι καπνίσματος' δεν είναι ούτε 'Ερευνες που αποδυκνείουν ότι το κάπνισμα είναι κακό' ούτε 'Αντικαπνιστική Προπαγάνδα'. Ναι σίγουρα μπορεί να συζητηθεί αλλά εδώ έχει γίνει ένας βομβαρδισμός μηνυμάτων, άσκοπων προς την άσκηση του καπνίσματος. (εδώ δείχνω τον αγαπητό raxephon[/FONT][FONT=Arial]o οποίος με είπε ναρκωμανή, υπήρχαν και αλλα φαινόμενα βέβαια άσχετα με το θέμα, για τις απόψεις μου αλλά δεν του έγινε καμία επιπληξη απο κανέναν μοδερατορ, πώς να γίνει βέβαια αφου την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζουν και οι ίδιοι...)
[/FONT]
[/QUOTE]
χμ αυτος που αρχισε το thread εβαλε δυο ερωτηματα.. τωρα αν το thread εχει σκοπο να μιλας Περι Καπνισματος" ή "περι του θετοντος θεματος"... εγω πιστευα πως το δευτερο ειναι το σωστο... γιατι το πρωτο ξεφευγει αρκετα γριγορα :/
κατα τη αποψη μου ολοι ημαστε ναρκομανης:himitsu:
μιας και αυτο που μας κρατει στη ζωη ειναι η χαρα/γαληνη, οπου χαρα ειναι ενα συναισθημα που δεν διαρκει πολυ παρα μονο οταν την ενεργοποιης (οτι και αν ειναι αυτο... φαγητο νερο φιλοι κτλπ...)
[QUOTE=Gbak;470121] Αντί λοιπόν να συζητάμε για τους καπνούς που μας αρέσουν, τις προτιμήσεις μας στα χαρμάνια και την ελειπή συλλογή καπνών στην Ελλάδα είτε για τσιγάρα είτε για πούρα είτε για πίπες, πεύτουμε σε μία άσκοπη κυκλική συζήτηση που πάντα αρχίζει απο αρνητικό σχόλειο μη καπνιστή ή αντικαπνιστή...
[/QUOTE]
αφου λες οτι δεν εχει τελος αυτη η συζητηση γιατι ριχνης και αλλα ξυλα στη πυρα; εχω διαθεση για συζητιση οσο δεν θιγει το εγω μου... (δεν λεω πως δεν δεχομαι αλλαγες... μονο με τροπο plz :hahaha:)
Feb 07 2011 01:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed