Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[QUOTE]Θα απαντήσω εσένα, έχεις dibs! xD Λοιπόν, ας το κάνουμε 12κ30! Δίκιο έχετε δεν έιναι και ο καλύτεος καιρός αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάμε και σε κανα public. Πες το και στην αδερφή σου![/QUOTE] Η Μαρία είπε αυτό :)
Feb 18 2011 22:27
Photo

Napster → Kai

Βασικα ειμαι στο Future Arc. Πολυ καλο, η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν μερικα chaps που τα βρηκα λιγακι κουραστηκα αλλα σαν συνολο ειναι πολυ καλο. Ωραιοι χαρακτηρες, ενδιαφερουσα ιστορια και οι μαχες ειναι φανταστικες + το Future Arc ειναι awesome! xD Yamamoto, Gokudera, Hibari & Sasagawa. Σιγα-σιγα αρχιζει να μου αρεσει και ο Tsuna. :P Ειμαι εκει που ο Tsuna χρησιμοποιησε για πρωτη φορα το X Burner. Αγαπημενη μαχη θα ελεγα Yamamoto vs. Squalo και του Tsuna vs. Xanxus. Ναι~ πολυ. Πολυ καλοι ειναι και στο Future Arc οι χαρακτηρες, ο Yamamoto εγινε λιγακι πιο σοβαρος. :( xD Τα πρωτα chaps του Future Arc μου αρεσαν αρκετα. :himitsu: Ναι, ναι. Απο bookdepository ειχα αγορασει/μαλλον θα συνεχισω να αγοραζω το Vagabond. Μπορει ναι, γιατι και 'γω εχω ακουσει αρκετες φορες οτι η Viz δεν κανει και τοσο καλη δουλεια. Παντως στο Kenshin πιστευω πως τα πηγαν καλα. Χμμμ, οταν αγοραζα το RuroKen απο Viz επρεπε απλα να αγοραζεις manga πανω απο 20 ευρω (ή 30, δε θυμαμαι ακριβως) για να μην πληρωνεις τα μεταφορικα. Τωρα δε ξερω, εχω καιρο να αγορασω απο 'κει και γενικα εχω καιρο να αγορασω manga. Σε λιγο καιρο ομως θα αγορασω το Busou Renkin.
Feb 18 2011 22:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Θα απαντήσω εσένα, έχεις dibs! xD Λοιπόν, ας το κάνουμε 12κ30! Δίκιο έχετε δεν έιναι και ο καλύτεος καιρός αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάμε και σε κανα public. Πες το και στην αδερφή σου!
Feb 18 2011 22:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Ήταν που θα το έλεγα εγώ. Ναι, ΑΝ συνεχίσει να είναι αύριο και έτσι. Δεν ανάψαμε κεράκι. Η Κατερίνα μπορεί να έρθει τελικά;
Feb 18 2011 22:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Μαρία, μήπως να συναντηθούμε πιο αργά; Αν κρίνω από τον καιρό που έχει τώρα, δεν θα είναι και υπέροχος αύριο. Για να μην καθόμαστε στο κρύο.
Feb 18 2011 22:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[B]XD [/B]Καλό!
Feb 18 2011 22:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω...? Μ'αρέσει, έλα να χορέψουμε γύρω από μια φωτιά! Έλα!? Λοιπόν, είναι τέλος φθινοπώρου κι αρχίζει ο χειμώνας και οι Ινδιάνοι θέλουν να κόψουν ξύλα ώστε να μην χρειαστεί να βγαίνουν μες στο χειμώνα, αλλά μια κι έξω τώρα, πριν πέσουν τα κρύα. Έτσι, όταν ρωτάνε τον μάγο της φυλής αυτός τους λέει πως ο χειμώνας θα είναι μέτριος. Παίρνουν λοιπόν και πάνε να κόψουν ξύλα... Την ίδια στιγμή, στ μετερεολογική υπηρεσία έπρεπε να βγει δελτίο καιρού γενικά για τον χειμώνα αλλά ο νεαρός βαριόταν να κάνει τους υπολογισμούς...οπότε είπε να κάνει κάτι που του έμαθε ο παππούς του: θα δει πόσα ξύλα κόβουν οι Ινδιάνοι! Βλέπει λοιπόν κόψανε αρκετά ξύλα. Ε, βγαίνει λοιπόν αυτός και λέει την επόμενη μέρα ότι ο χειμώνας τελικά θα είναι πιο βαρύς απ'ότι περίμενε. Αλλά ο μάγος της φυλής είχε παρακολουθήσει το δελτίο καιρού για να πει στους δικούς του τον καιρό οπότε την επόμενη μέρα τους λέει ότι ο καιρός θα είναι άσχημος! Γι αυτό οι Ινδιάνοι πάνε και κόβουν ακόμα περισσότερα ξύλα! Βλέπει ο μετερεωλόγος και λέει την επόμενη μέρα κι αυτός, ο χειμώνας θα είναι πολύ βαρύς! Και ούτω καθεξίς μέχρι που αποψιλώσανε το δάσος...και τελικά ο χειμώνας ήταν ήπιος!
Feb 18 2011 22:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Θα μπορούσαν μάλιστα και να μας πληρώνουν για να φέρουμε βροχή. Δεν το ξέρω, να μου το πεις XD
Feb 18 2011 21:52
Photo

jimilegolas → MisaYoshiko

Πήγες τελικά; Το 'ψηνα να πάω αλλά με τέτοια βροχή...
Feb 18 2011 21:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ο χο χο χο, έτσι! Είμαστε οι νέοι μετερεολόγοι! ...Φυσικά αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει έτσι? Το ανέκδοτο με τον Ινδιάνο και τη μετερεολογική υπηρεσία!
Feb 18 2011 21:49
Photo

FireFistAce → Zem@c

Μετα απο αυτο το επισοδειο πιστευω να καταλαβες γιατι δεν διαβαζω το manga οπως σου ειχα πει. Τωρα θα ηξερα για την εμφανιση του Law και δεν θα ενθουσιαζομουν τοσο.
Feb 18 2011 21:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Νομίζω ότι κάποιος μας έχει βάλει στο μάτι. Τι στο καλό, δε γίνεται κάθε φορά το ίδιο, τόσες μέρες είχε καλό καιρό. Λοιπόν, την επόμενη φορά, να πάρουμε και ένα τηλέφωνο την ΕΜΥ να ξέρει τι να λέει στις ειδήσεις.
Feb 18 2011 21:02
Photo

Kai → Napster

Xoa! Έφτασες στο 21; Πώς σου φαίνεται ως τώρα; Ποιοι σου άρεσαν; Στη Varia ποια μάχη σου άρεσε περισσότερο; Πρέπει να είσαι κάπου στο 180-190, στο Future Arc δλδ, ε; Στη βάση μέσα; Σου φάνηκε εδνιαφέρουν η αρχή του; Νομίζω πως πλέον τα έχει πουλήσει όλα στο Public και έχει μόνο Comics το Comics Cave πλέον, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Εγώ συνήθως αγοράζω από bookdepository. Καλή η Viz, αλλά ώρες-ώρες κάνει προχειροδουλειές. (Συμφέρει κατευθείαν απο Viz; Έχει μεταφορικά στην τιμή;)
Feb 18 2011 20:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha ha ha ha! Έχω πεθάνει στο γέλιο! Ρε συ κοπελιά, είναι σαν τα παλιά τα παιδικά που τους κυνηγούσε ένα μαύρο συννεφάκι που τους έβρεχε για να συμβολίσει την κακοτυχία...Ε, σε μας είναι κυριολεκτικό επειδή είναι του καιρού! XD
Feb 18 2011 20:50
Photo

Napster → Kai

Ειμαι στο 21 volume. Λογικα μεχρι την Τεταρτη (max) θα το εχω φτασει στο ongoing chap. Η αληθεια ειναι οτι οταν το ειχα ξεκινησει το manga, δεν μου αρεσε και τοσο το σχεδιο του, μου φαινοταν καπως...[I]προχειρο [/I]να το πω...? Αλλα ενταξει, αμα σε [I]κραταει[/I] το manga τοτε δε με νοιαζει καθολου το σχεδιο. (Π.χ. Kaiji που μπορει να εχει παραξενο σχεδιο, αλλα δεν ειναι ασχημο οπως λενε οι περισσοτεροι) Αγοραζα το Blade of the Immortal απο anubis πριν κατι χρονακια αλλα τελικα το σταματησα γιατι δεν μου αρεσε και τοσο αλλα το διαβαζω επειδη το αγοραζει ενα φιλαρακι μου και ο ξαδελφος μου, απο το Comics Cave η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αγορασει ποτε αλλα θα ηθελα. Απο το Viz αγοραζω[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=black]. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Feb 18 2011 20:43