Community Status Updates
Azathoth
→
1451
skeftomun ke ego na valo ala den kolaei idietera sto olo set mu :P
Feb 19 2011 16:06
FireFistAce → Zem@c
Κοιτα δεν το εχω δει το μανγκα καθολου σε αυτο το αρκ αλλα απο αυτο που μου εδειξες με το μισο προσωπο του wb εχεις δικιο οτι ειναι σκοτεινο
Feb 19 2011 15:22
MisaYoshiko → jimilegolas
πηγα. οταν φτασαμε θησειο ειχε σταματησει ηδη να βρεχει, αλλα πολλοι φοβηθηκαν και δεν ηρθαν. για την ακριβεια, φοβηθηκε το 99,5% :Ρ
ημασταν 30 ατομα
Feb 19 2011 15:17
Jorg → Kai
Μέσα σε όλα αυτά που έγιναν, δεν έδωσα και πολύ σημασία σε αυτά που ξέρειο Yamamoto, αλλά, ναι, πρέπει να ξέρει πάρα πολλά.
Καλά ούτε εγώ νομίζω ότι θα την βγάλει, αλλά μου φάνηκε περίεργο που η άλλη έχασε πρώτη και πήραν αυτόν που μόλις έχασε.
Δεν είμαι ενημερωμένος για τα rankings του Reborn, αλλά ξέρω ότι βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Πάντως πιστεύω με τις τελευταίες εξελίξεις θα ανεβεί αρκετά.
Feb 19 2011 14:40
Jorg → Tenshi
Ναι, 2α λυκείου. Από του χρόνου αρχίζουν τα παλούκια.
Το Νότιο Σέλας και το Avan Garde πρώτη φορά τα ακούω. Συνήθως πηγαίνουμε Guernica, Rolling Stone, Jail House και Blow up (στο οποίο, oh the irony, έχει μια ταμπέλα απαγορεύεται το κάπνισμα και ακριβώς από μπροστά καπνίζουν XD).
Εντάξει τα έχεις μάθει τα βασικά. :P
Feb 19 2011 14:35
Zem@c → FireFistAce
απλα το συγκεκριμενο αρκ στο μανγκα ητανε πολυ καλυτερο γιατι ειχε πιο "σκοτεινο χαρακτηρα" ισως επειδη ητανε ασπρομαυρο....
Feb 19 2011 14:18
Tenshi → Jorg
Χαχαχα!! Κατάλαβα. 2α λυκείου δεν είσαι ? σωστά?
Συνήθως που βγαίνεις?
Εγώ χθες βγήκα και πήγα σε ένα κρασάδικο που λέγεται Νότιο Σέλας. Βέβαια όταν θα βγω θα πάω καμιά Guernica , Rolling Stones , Avan Garde κλπ κλπ :P
ακόμα τα μαθαίνω κι εγώ
Feb 19 2011 14:00
Jorg → Tenshi
Ναι μια χαρά.
Μπα, σχετικά χαλαρά αυτές τις μέρες, αν και έχει πέσει μεγάλη βαρεμάρα (περιττό να πω ότι του σχολείου τα βιβλία ούτε που τα ανοίγω XD). Μια φορά τη βδομάδα θα βγω σίγουρα.
Feb 19 2011 13:54
Tenshi → Jorg
Χεχεχε!!!
Σε ευχαριστώ πολύ mate!!
Εσύ τι λέει όλα καλά?
Βγαίνεις καθόλου έξω ή έχει πέσει πολύ διάβασμα?
Feb 19 2011 13:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed