Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Jorg

Το dual blade μ' άρεσε πολύ κι εμένα, θα δούμε και νέες κινήσεις. Και για να ξέρει ότι τον γιάτρεψε ένας παλιός γνωστός του, ακα ο Byakuran πρέπει ο 9ος όχι μόνο να έχει βάλει καθαρά το χεράκι του σ' αυτό, αλλά να του εξηγήσανε και ΠΑΡΑ πολλά. Μόλις ήρθε και ήξερε ότι αντιμετωπίζει "φάντασμα" που βαράει και δέρνει. Καλά, δε νομίζω και η Adel να τη βγάλει καθαρή, αλλά πράγματι LOL. Και κανονικά, αφού θεωρήσανε τον Kaoru χαμένο, αφού η Adel είχα χάσει ήδη, θα έπρεπε να φέρουν 2 κομμάτια αναμνήσεων. Εκτός κι αν τα βάλανε μαζί, γι' αυτό μας το έκοψε στο καλό. Άντε, να δούμε και το Reborn! ν' αναβαίνει στα rankings σιγά-σιγά που πλησιάζουν να βαθμολογηθούν τα κάπως καλύτερα, γιατί πολύ χαμηλά ήταν τελευταία.
Feb 19 2011 11:04
Photo

Jorg → Kai

Όντως, το chapter ήταν επικότατο. Και εγώ πίστευα ότι εκείνη τη στιγμή θα τον φάνε τον Kozart, αλλά απ᾽ ότι φαίνεται θα κάνει καμιά τσ@τσιά ο Daemon (πάλι) για να τον σκοτώσει. Βασικά εμένα μου άρεσε πολύ το στυλ του Yamamoto. Dual-Blade Samurai FTW! XD Το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Και, όντως, άρχιζε να θυμίζει λίγο mafia με τις συνομοσίες και τα battle tactics. Εντωμεταξύ, η Adel έχει χάσει τόση ώρα και τον Kaoru βρήκαν να πάρουν, που μόλις έχασε. XD Φαίνεται το πολύ espresso τους πείραξε.
Feb 19 2011 10:52
Photo

Kai → Jorg

326 [spoiler] Καλά, το τελευταίο chapter epic. Θυμίζει επιτέλους μαφία με τις αναμνήσεις που έδειξε. Αν και η τελευταία σελίδα μου έκανε εντύπωση, δεν ξέρω τι έγινε μετά, αν και πιθανόν μετά από αυτό ο Spade πήγε στον 2ο. Τελείωσαν και οι Vedice με το break τους. Άντε να δούμε τι θα κάνει και ο Yamamoto, ο οποίος μόνο Yamamoto δε μου έβγαζε για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή για πρώτη φορά τα είχε πάρει όλα τόσο εύκολα; XD M' άρεσε πολύ το chapter πάντως. [/spoiler]
Feb 19 2011 10:42
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

sorry XD den ine stòkara ala stokàra! to converter mou gia ali mia fora me kseskise :P stokàra den ksero an xrisimopiite apo ton kosmo genika ala proerxete apo to stokos :P gomen an se berdepsa zura-san :O
Feb 19 2011 10:20
Photo

matassos → Azathoth

ναι αγορινα μου <3 αποτι φενεται ειμαι καταπληκτικος στο να σπαω νευρα xD
Feb 19 2011 00:51
Photo

Azathoth → matassos

prospatheis me pathos na me kaneis na ksanafao ban eh? :P
Feb 19 2011 00:46
Photo

Serestrum → Lord Leon

:P :P
Feb 19 2011 00:30
Photo

Gilmaru → Radagast

Thanks! Θα το έχω υπόψιν μου. Αν και εγώ όταν καταπιάνομαι με ένα παιχνίδι ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτό και κανένα άλλο. Tώρα μάλλον θα παίξω το expansion του Dragon Age μιας και το είχα ξαναρχίσει πρόσφατα. Έπειτα Τοrment και μετά μάλλον Witcher. Αλλά μόνο αυτά παίζει να με απασχολούν για μισό χρόνο η και παραπάνω (παίζω κάπως χαλαρά).
Feb 19 2011 00:29
Photo

Lord Leon → Serestrum

[QUOTE=Serestrum;473134]το χασμουρητο! πως μου ειχε ερθει και το ειχα γραψει; :hahaha:[/QUOTE] Εδώ σε παραδέχτηκα.
Feb 19 2011 00:23
Photo

matassos → The Tragic Prince

αραξε, δεν σε ειχα αχτι :Ρ απλα ηθελα να δωσω ενδιαφερον και μου την εσπαγε που ολοι σκευτονταν με τον ιδιο τροπο ασχετως αν ηταν σωστος, οπωτε προτιμισα να τρολαρω η αληθεια ηταν ομως οτι το χαρηκα που ψοφησες, ενας εξυπνος λιγοτερος xD αυτο το παιχνιδι θα επρεπε να παιζετε χωρις επιθεωρητες ή μονο με εναν
Feb 19 2011 00:14
Photo

The Tragic Prince → matassos

με ειχες αχτι με ειχες αχτι, τωρα θα γινεις καπνος και σταχτη
Feb 18 2011 23:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, θα το κάψουμε οι τρεις μας δλδ. Δε μας χαλάει. XD Έχουμε να φάμε...
Feb 18 2011 23:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lol, αλλά απάντησα στην αδερφή σου. Τώρα όσον αφορά την Κατερίνα έχει κανονίσει ήδη να βγει αύριο αλλά αν πάμε για κανά καφέ να την πούμε.
Feb 18 2011 22:51
Photo

Kai → Napster

Ωραία-ωραία, ελπίζω να σ' αρέσει και στη συνέχεια, αν και κάτι κάποια κοιλιά σε μερικά σημεία. Είπαμε φανς αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο. Δεν έχω παράπονο για το RuroKen δεν έχω κανένα παράπονο. Αντίθετα με το Reborn! που το έχουν σκοτώσει σε κάτι σημεία, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα, απλά θέλω να το έχω στη συλλογή μου. Και το έχουν κάνει stalled εδώ και πόσο καιρό και τίποτα δε λένε για τη μοίρα του. Και το Death Note ok ήταν. Γενικά δίνουν περισσότερη προσοχή σε ό,τι έχει περισσότερο κοινό.
Feb 18 2011 22:43
Photo

Night Wizard Seal → ATANASHIOSU

Ποπο man, δηλαδή μπράβο σου για τα κατορθώματά σου στην Ιαπωνία. Θα προσπαθήσω να το κάνω κι εγώ αυτό με το μεταπτυχιακό. Η αγάπη μου είναι η ιαπωνική γλώσσα κι ο ιαπωνικός πολιτισμός γενικότερα (ιστορία, θρησκεία, τέχνες) αλλά κοινή σπουδή σε αυτά δεν υπάρχει. Θέλω να σε ρωτήσω για τις σχολές εκεί. Εσύ που είσαι απόφοιτος της Θεολογίας, θα μπορούσες αν ήθελες να διαλέξεις κι άλλο μεταπτυχιακό εκτός από την ιαπωνική θρησκεία(πχ ιαπωνική γλώσσα, φιλολογία);
Feb 18 2011 22:29