Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Lord Leon

Έκανε πάταγο η είδηση ε; XD Thanks, glad to be back, now that Zoro's kickin' ass!
Mar 18 2011 01:27
Photo

Lord Leon → Zoro

back to zoro huh? καλη φαση. Χρονια καλα και για τα γενεθλια σου! Υ.Γ. Για καποιο μυστηριο λογο πολλοι το σκεφτηκανμε αυτο το σαρινγκαν! XD
Mar 18 2011 01:17
Photo

Mad_Hatter → Napster

thumbs up για τον Clive!
Mar 18 2011 01:09
Photo

Lord Leon → Anelis

[QUOTE=Anelis;480776][IMG]http://verydemotivational.files.wordpress.com/2011/03/demotivational-posters-ghost-rider.jpg[/IMG] [/QUOTE] Πόσο θεικό; όχι πες μου πόσο;
Mar 18 2011 00:54
Photo

zade → Anelis

Δύσκολο να κατέβω. Θα είμαι Αθήνα από 25 Μέχρι 27 του Μάρτη οπότε να ξανακατέβω μια βδομάδα μετά είναι πολλά τα λεφτά. Άμα θες όμως όταν θα είμαι, αν μπορείς πάμε για κάνα καφέ. Ή γενικά βρισκόμαστε ρε παιδάκι μου whatevah.
Mar 18 2011 00:49
Photo

Anelismono

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cqhiRRJ1vOk&feature=fvwkrel[/YOUTUBE]
Mar 18 2011 00:46
Photo

Kai → Napster

Ναι. Λογικάααααα πάντα, θα πάμε. Βασικά η μικρή μάλλον θα πάει σίγουρα. Θα σου πω πάντως. Δεν ξέρω ρε συ. Την προηγούμενη φορά μάλλον μας φοβήθηκε το μάτι τους, ίσως αυτή τη φορά κάνουν την κίνηση. XD
Mar 18 2011 00:37
Photo

Zoro → Jorg

Thanx dude, hope you liked! ;) Ναι ήδη και πριν το time skip τον σύγκρινα με Guts, οπότε φαντάσου τώρα... τουλ όμως έχουν διαφορετικό μάτι χαμένο! Όμως έχουν και κάτι κοινό, τους πάω και τους 2! Το θέμα είναι ότι τελευταία και οι 2 είχαν "σκουριάσει" δυστυχώς, αλλά ο Zoro πια ξαναέγινε cool στα τελευταία chaps (εξού και η "επιστροφή" στο παλιό name), ο Guts πάλι... πιστεύω χρειάζεται κάποιες στρώσεις μπογιάς να επιστρέψει στις παλιές του δόξες, να δω πότε θα του δώσει και αυτουνού κάνα power up o Miura! Και θενξ για τις ευχές!! OP & Berserk που βρίσκεσαι δλδ; (you played with fire & got burned :D)
Mar 18 2011 00:26
Photo

Anelis → zade

Aerobic is gay only if you wear spandex.... XD Κουλ, κ εγώ καλά είμαι, κάθομαι και λιώνω σαν σαπίζουσα ντομάτα. Μην δεις το Last Lovedraft. Είναι απαισότατο! Εγώ θα δω Amer & Primal αύριο στο horror fest, χαίρομαι που ακούω καλά λόγια. Θα κατέβεις για comicdom φέτο;
Mar 18 2011 00:02
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Ευελπιστώ.
Mar 17 2011 23:51
Photo

Napster → Kai

Ααα πηγες στο meeting που ηταν πριν λιγες μερες? Ηθελα να περασω μια βολτα απο 'κει αλλα βαριομουν. Αμα πας στο επομενο πες μου, να ξερω αμα θα εισαι εκει. Να μιλησουμε κιολας απο κοντα. Ποσα ατομα λες να postαρουν αυτη τη βδομαδα στο topic?:8)::hehehe:
Mar 17 2011 23:45
Photo

zade → Anelis

Yohohohohohohhhhhhhhh! Καιρό έχουμε να τα πούμε. Πως πάει όλα καλά; Εγώ είμαι absolutely μια χαρά, καλοπερνάω ,άρχισα να βγαίνω με το ποδήλατο βόλτες γιατί καλυτέρεψε ο καιρός και άρχισα και aerobic γιατί μου αρέσει. ΔΕΝ είμαι gay. Επίσης είδα μπόλικα σπλάτερ.Είδα και τo Amer (από τη μια καλό ,από την άλλη άθλιο) το Primal (καλόοοο) και τώρα κατέβασα να δω το Last Lovecraft. Εσύ τι λέει;
Mar 17 2011 23:35
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Χαχα μια χαρά δηλαδή. Και εμάς μόνο σήμερα έριξε κάτι ψυχάλες. Κατά τα άλλα έχουμε πολύ καλό καιρό και λογικά μέχρι να έρθουμε θα έχει γίνει ακόμα καλύτερος (στην Αθήνα).
Mar 17 2011 23:32
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Και που λες Jorg, ο καιρός όλο και καλυτερεύει στην Αθήνα. Πριν είχαμε τα χόνια, αλλά τώρα μπαίνει για τα καλά η άνοιξη, οπότε θα χαλάσει το mood μόνο αν πέσετε σε κακόκαιρη μέρα :P
Mar 17 2011 23:24
Photo

BoredForLife → Darthnicolas

Να σε πω ρε συ..... Το έχεις τερματίσει το P3P??
Mar 17 2011 23:05