Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → meidei

Έτσι. Και πιο πριν με την Yellow. Good Times.
Mar 23 2011 00:10
Photo

demonicMC → iristella

What sauce are you looking for my dear Iristella?
Mar 23 2011 00:08
Photo

Six Winged Angel → Wild Monkey

Roger! XD sorry αν πειράχτηκες ή κάτι τέτοιο, είναι απλά ένα χαζό 4chanίστικο αστείο ψ.ψ
Mar 23 2011 00:07
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Από παιδί έπαιζα. Από την Red & Blue. Το άνιμε το έβλεπα στο πρώτο airing του στην Κύπρο (κάθε πρωί στις 7~8 στο Sigma). Στην αρχή της εφηβείας είχα υποκύψει στο peer pressure που έλεγε ότι αυτά είναι για μωρά και I should grow up. Δεν ήταν μόνο τα pokemon, πολλά ωραία παιχνίδια έχασα μέχρι που ξεπέρασα την εξωτερική πίεση και αγκάλιασα την φύση μου.
Mar 23 2011 00:04
Photo

Μπα εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Ποτέ δεν είχα και ούτε πρόκειται. Για πες τι λογοκρίθηκε; Επίσης, πότε πρωτοάρχισες τα Πόκεμον; Εγώ ήμουν από μικρός στο ζουμί. Από όταν ξεκίνησαν στην Ελλάδα. Το 1997 νομίζω. Πάνω κάτω κάπου εκεί. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα άρχισε η "κατρακύλα" με τις κασέτες, and tada! Here i am :P Απο GBC/GBA format κασέτας έχω παίξει όλες τις πόκεμον κασέτες. Ό,τι είχε βγει. :blush2:
Mar 22 2011 23:50
Photo

Άντε, δες τα, να δεις και τι λογοκρίθηκε από την 4kids ;) Εμένα πάντως τα Pokémon μου προκαλούν λίγο συναισθήματα of lost childhood or something. Θα μπορούσα να εισχωρήσω στο fandom από πιο νωρίς ή κάτι. Σε λίγο θα νιώθουμε και κομπλεξ για την ηλικία μας χάρη στ' άνιμε!
Mar 22 2011 23:40
Photo

Θα το έχω υποψιν. Τώρα που το λες είναι θαυμάσια ιδέα. Θα τα πάρω από την αρχή. Και να μου πεις τι λεξιλόγιο θα έχει, 5 χρόνια την ακούω την ιαπωνική :P. Κάτι θα μάθω. Αυτή η νοσταλγία είναι άλλο πράμα. :P Αλλά τι κόλλημα έχουν με την ηλικία του Ash; Ξεκίνησε μεγαλύτερος μου το Kanto και κατέληξα 7 χρόνια μεγαλύτερός του. :P Άτιμοι Ιάπωνες.
Mar 22 2011 23:33
Photo

Night Wizard SealAnelis

Ακούω συνέχεια αυτό το τραγούδι, είδα ζομπάκια κι ένα βρυκολακάκι στο βίδεο και είπα να το μοιραστώ μαζί σου. Αν θες τσέκαρε στίχους. :P Resentment for humans by Yasu the Vampire :P
Mar 22 2011 23:26
Photo

Τα Pokemon έχουν πανεύκολη γλώσσα μέσα. Σου τα προτείνω σαν listening material αν μη τι άλλο. Από την μια με πιάνει μια νοσταλγία και μια συγκίνηση, και από την άλλη νευριάζω που πέρασαν 14+ χρόνια και οι χαρακτήρες δεν μεγάλωσαν στο παραμικρό. Damn you floating timeline.
Mar 22 2011 23:23
Photo

AnelisNight Wizard Seal

Ωωωω! Τι έκανα και αξίζω τέτοιο δωράκι; Να μου πεις να το κάνω πιο συχνά! ^^ Δεν ξέρω ποιοί είναι, αλλά είναι τόσο cuuute!!! Domo!
Mar 22 2011 23:21
Photo

Τα καταλαβαίνεις raw; Ωρε μπράβο. Είναι ωραίο να τα βλέπεις από την αρχή.
Mar 22 2011 23:20
Photo

Night Wizard SealAnelis

Here is a presento. I don't know if you like it, but ... :P [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Gzfr7_fkT0c&feature=related[/YOUTUBE]
Mar 22 2011 23:17
Photo

Όχι, σε raw μέχρι πρόσφατα, αλλά μετά έκλεισαν το transportstreams.net και τώρα fansubbed από το animetake. Υπάρχουν οι σεζοί as aired in Japan στο TPP: [url]http://thepiratebay.org/search/Pokemon%20Japanese/0/99/200[/url]
Mar 22 2011 23:13
Photo

Την κατεβάζεις με αγγλικό dub; Θα ήθελα να την βρω από την αρχή στα Ιαπωνικά. Αν και δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά. Τα έχω συνηθίσει. :P
Mar 22 2011 23:07
Photo

Βλέπεις ακόμα το άνιμε; Εγώ κατεβάζω την τωρινή σεζό :blush2:
Mar 22 2011 23:02