Community Status Updates
Zeroloke → mjj
τελεια η φοτο σου την εχω και εγω αλλα δεν μπορω να τη βρω σε μεγαλη! :( :P
Mar 23 2011 23:25
meidei → Night Wizard Seal
[QUOTE]Τελικά, ακριβή ημερομηνία για Ελλάδα γνωρίζουμε;[/QUOTE]
Για τις Black & White ρωτάς; Δεν βγήκαν πανευρωπαϊκά αυτόν τον μήνα;
Mar 23 2011 23:22
Fallen_Mpougatsa → Regina
Ωχ, κατάλαβα καμιά 20ευρώ σε έφαγε η νεραϊδόδερμη! xD Καλά, αυτή είναι ο ροσμός της ξεδιάντροπης! Εδώ συγκρίνει και τόλμησε να πει ότι το έκτρωμά της είναι καλύτερο απ'το βιβλίο της Mary Shelley, Frankenstein μόνο και μόνο επειδή έχουν και τα δύο πρωτοπρόσωπο αφήγηση...! Κι επειδή ΝΟΜΊΖΕΙ ότι έγραψε βιβλίο φαντασίας/τρόμου!
Mar 23 2011 22:27
Kai → iristella
[QUOTE=iristella;482650]Αυτά που είναι manga δηλαδή; :hahaha:[/QUOTE]
LOOOOOOOOOOOOL!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 23 2011 21:49
Regina → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα εδώ δε θυμάμαι τι έφαγα χθες θα θυμάμαι την τιμή του Ενδουάρδου? Υπολόγισε πως έκανε όσο κάνει ένα [B]βιβλίο[/B] φαντασίας που το αγοράζεις από κοινό βιβλιοπωλείο... καταλαβαίνεις που κολλάω :P Όσο για το τελευταίο που είπες.. so true αν και η συγγραφέας δε δείχνει να ντρέπεται ιδιαίτερα... βασικά νομίζω ότι το απολαμβάνει... Ο.ο
Mar 23 2011 21:45
Πόσο έκανε δηλαδή? Και κοίτα...η συγγραφέας δε νομίζω να είχε την πρόθεση να το κάνει κωμωδία/παρωδία οπότε απέτυχε σε ένα σημείο...αλλά τα κατάφερε σε άλλο! xD
Mar 23 2011 21:33
Κοίτα να δεις, αν ήταν πιο φθηνό δεν θα το μετάνιωνα, και οι κωμωδίες έχουν ψυχή οι καημένες. xD
Mar 23 2011 21:23
...Εντάξει, τότε σε καταλαβαίνω...εγώ τα κατέβασα σε e-book για τον ίδιο λόγο αλλά ευτυχώς δεν έδωσα λεφτά γι αυτό το πράγμα! Χα χα, πάντως πρέπει να ήταν μεγάλο σοκ όταν συνειδητοποίησες ότι έδωσες λεφτά για κάτι τόσο άθλιο! Πραγματικά, καταλαβαίνω την ανάγκη σου να το ξεκαθαρίσεις!
Mar 23 2011 21:18
Kenny → Lucy Heartfilia
[QUOTE]Ακόμα και στα sex scenes, η παρουσία μιας η γενικά η παρουσία γυναικών δεν μας ενθουσιάζει αντίθετα το να έχουμε 2 ωραίους τύπους και να "παίζουν" μεταξύ μας ενθουσιάζει! και βασικά για τον ίδιο λόγο που αρέσουν στους άνδρες τα λεσβι@κ@ έτσι και σις γυναίνες αρέσει το yaoi[/QUOTE]WROOOOONG!
Σαν άνδρας (and I believe I speak for everyone), προτιμώ το male/female από το female/female. Η απέχθεια προς το ίδιον φύλο στα πορνό είναι αποκλειστικά γυναικείο φαινόμενο.
Mar 23 2011 21:15
Επειδή η φήμη μου ένοιωσε για κάποια νανοσεκοντ αμαυρωμένη, ήρθα δω να [S]λογαριαστούμε [/S] ξεκαθαρίσω ότι το twilight το διάβασα από καθαρή περιέργεια κι αυτό γιατί είχα μπανίσει κατα λάθος το εξώφυλλο σε ένα βιβλιοπωλείο.Και δεν έπεσα έξω.Όταν τελείωσα το βιβλίο το εξώφυλλο συνέχισε να παραμένει ωραίο. Οπότε δε μιλάμε για βλακεία, ντάξει? ε? ε? Ε? :mador2: :P
Mar 23 2011 21:14
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Αχα! Ώστε εσύ ήσουν ο ένας που με είχε πει η **** που "φορούσε" Noblesse...
Ωραία τα ρούχα παρεπιμπτόνως! Καλά ε, τώρα σκέφτομαι να αλλάξω το avatar να βάλω μια άλλη Frankenstein σκηνή κι επιτέλους να βάλω υπογραφή!
Δεν το ξέρω το συγκρότημα, τι μουσική παίζουν?
Mar 23 2011 20:59
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Πρέπει να μην με είχες προλάβει όταν "φορούσα" το Frankestein set. :P
Let me show you my clothes:hahaha:
[spoiler][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/ouqn84.png[/IMG]
[IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/10eq9tc.png[/IMG][/spoiler]
Do you like them? :P
Τα σετάκια μου είναι 3. Αυτό που σου έδειξα, αυτό που φοράω και άλλο ένα των Buck-Tick. Του αγαπημένου μου συγκροτήματος. Είναι ιαπωνικό :P
Mar 23 2011 20:36
Baka~No~Jutsu → Erisadesu
Sorry, είχα καιρό να κάνω Login εδώ και τώρα είδα το σχόλιο σου. hehehe ε ναι, είναι να μην πάθεις τραλαλά με τέτοιο παιδί ?? ^_^
Mar 23 2011 17:46
matassos → Kamen Tantei Zura
εκανα ενα μικρο update τη λιστα μου και τις βαθμολογιες αν θες τσεκαρε τα [URL]http://myanimelist.net/animelist/matassos[/URL]
η βαθμολογια στη λιστα μου ειναι του στυλ
10=επικο
9 =μαρεσε πολυ
8=μαρεσε αρκετα
7 = παλευοταν μερικες φορες το χανε
6 = παλευοταν το εχανε παρα πολες φορες, ψηλοχασιμο χρονου
5 και κατω χασιμο χρονου εντελως
ναι σε μερικα ειμαι υπερβολικος xD
οταν βρω χρονο και ψαχνω τι να δω θα τσεκαρω και την δικια σου :P
ναι βασικα στο φορουμ δεν γραφω συχνα για ανιμε (ενω θα πρεπε), ειτε γιατι βαριεμαι, ειτε λογο χρονου, ειτε γιατι εχουν πει απο πριν αυτο που ηθελα για συγκεκριμενη σειρα.. ετσι λιγο πολυ δημιουργητε η εντυπωση οτι ασχολησε μονο με σονεν αφου μονο γι αυτα συζητας στα ongoing threads ή στο bh..
ναι κανουν καλες δουλειες, αλλα δεν σημαινει οτι παντα θα σου αρεσουν, οπως σου ειπα πλεον βλεπω μονο οτι εχω σιγουρο (ειτε απο αυτα που ακουγονται απο πολυ κοσμο, ειτε γιατι ειναι recommend απο συγκεκριμενα ατομα που εμπιστευομαι και με ξερουν) ε και οσο να ναι πρεπει να τσεκαρεις συχνα πως παν τα προτζεκτς, να σινταρεις κλπ τα εκανα αυτα οταν ειχα χρονο (μαλιστα ειχα ξεκινισει να μεταφραζω το nhk) , απλα τωρα που βλεπω οτι δεν εχουν τοσο νοημα και δεν εχω και χρονο βρισκω οτι θελω στα αγγλικα και τελειωνει η ιστορια :Ρ
περιμενω αποψη για την ταινια :3
btw αν μπορεις στειλε μου την εικονα με την κοπελια και την φωτογραφικη που εχεις στο desktop thread ^.^
Mar 23 2011 12:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed