Community Status Updates
Wild Monkey → mono
Συνάδελφε add me! Είμαι καλό παιδί, το υπόσχομαι :hiding_something:
Mar 26 2011 03:30
Guest-13157 → Kenny
[URL="http://www.youtube.com/user/storyofstuffproject#p/u/0/9GorqroigqM"][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9GorqroigqM[/YOUTUBE][/URL]
Mar 26 2011 02:08
Nighteyes → Erisadesu
Ρε συ, καλως ήρθες στα -άντα.:P Τώρα είδα που άλλαξε η ηλικία σου στο ποστ.
Χρόνια πολλά, κι ότι ποθείς να το πάθεις!:ureshii:
Γι αυτό που ρώτησες για το τι θα τρώνε οι γιαπωνέζοι: Ότι τρώμε κι εμείς τόσο καιρό. Με όλη αυτή την ιστορία αρχισα να ξανακοιτάω το θέμα Τσερνομπιλ και έχω απογοητευτεί τελείως. Γι αυτό έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι καρκίνοι του γαστρεντερολογικού τα τελευταία χρόνια. Ακόμα αυτό που έπεσε εδώ σε μας τότε, δεν έχει φτάσει σε ημιζωή. Μόνο η Κρήτη γλίτωσε ακουσα και οι κυκλάδες.
Εχει μία ωραία συζήτηση [URL="http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DC-%E5%F0%DF%EA%E1%E9%F1%E1/27435-%E9%F3%F7%F5%F1%FC%F2-%F3%E5%E9%F3%EC%FC%F2-%F3%F4%E7%ED-%E9%E1%F0%F9%ED%DF%E1-21.html"]εδώ [/URL](και στην επόμενη σελίδα) που εξηγεί κάποια πράγματα με ανθρώπινη ορολογία για μας τους κοινούς θνητούς.:P
Mar 26 2011 01:22
Hellraider → Darthnicolas
Με το Hype του 3rd Birthday ήθελα οπωσδήποτε να παίξω τα πρώτα οπότε λίγο google και λίγο παίξιμο με ότι setting υπήρχε and βουαλά.
Έχω ξεκινήσει ήδη αλλά μπήκε στη μέση και το God Eater και έχω ακόμα μέλλον στο P3P οπότε ξεχνιέται.Και αυτά είναι μόνο από μία κονσόλα dammit!
Mar 25 2011 22:58
Darthnicolas → Hellraider
FUUUUCK
Σου χρωστάω idd,πως το κανες αυτό το μαγικό ρε άτιμε?
Ώρα να λιώσουμε λίγο PE1,όσο προλάβω δηλαδή γιατί έχω μία άπειρη λίστα με games να περιμένουν να τα παίξω στο σκληρό...
Mar 25 2011 22:16
Kai → Napster
Ναι, η αλήθεια είναι πως σε λυπηθήκαμε λίγο, υπάρχουν χειρότερα από αυτό που πόσταρε στο black hole. Πρέπει όμως ν' αναγνωρίσεις τις άψογες χορευτικές κινήσεις.
Mar 25 2011 22:11
LucyBR → Kenny
確かにお久しぶりっす! :3/
Ι have bad news... Aπ'οτι βλέπω, οχι μόνο θέλει account, θέλει και να γινεις μέλος της community (η οποία btw έχει και moderated membership -__-;; ) Δε βλέπω τίποτα requirements για να κάνεις join όμως, οπότε απλά θες account and then wait 'till they approve you.
[SPOILER=Am I being punk'd?]WAIT
[SPOILER][IMG]http://i46.tinypic.com/30mx35x.jpg[/IMG]
[B][SIZE="3"]You WAT? o_____o[/SIZE][/B]
Ειλικρινά δε ξέρω τι με συγκλονίζει περισσότερο. Το οτι βρέθηκε άνθρωπος/drama/entertainer/idkwhat που σου άλλαξε γνώμη, ή το οτι αντέχεις και τα kdramas. Must know details!
Nevertheless, σε καλοσωρίζω στο club με περισσή χαρά!:hihi2:
[/SPOILER][/SPOILER]
Mar 25 2011 21:19
Kenny → Lord Leon
Κανείς δεν "τερματίζει" το mahjong... παίζεις για μια ζωή. :tensai:
Από κει και πέρα, αξίζει να αγοράσεις set ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ έχεις εξασφαλίσει ότι θα έχεις παρέα για να παίζετε. Αν το πάρεις και κάθεται σε μια γωνία γιατί ποτέ δεν μαζεύονται άλλοι 3 για να παίξετε, θα κλαις και τα λίγα λεφτά που έδωσες. Εγώ έδωσα τα μαλλιά της κεφαλής μου, αλλά τουλάχιστον παίζουμε σχετικά συχνά (ίσως όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα, but oh well).
Mar 25 2011 17:33
Blackcut → Kenny
Αχ αυτό ειναι παρά πολύ παλιό ηταν τότε που έγινα μέλος και έκανα πολλές ******** και ακομα κάνω.
Mar 25 2011 17:29
Lord Leon → Kenny
παπαρια.
Με ιντριγκαρει σαν ιδεα να το παιξω, εχω καταλαβει τα πολυ βασικα, αλλα οπως όλα, θα το "τερματισω" και θα βαρεθω, φοβαμαι.
Για αυτο λεω για αρχη να μην δωσω πολλα λεφτα, να κανω ενα τεστ ντραιβ, και βλεπουμε.
Αμα δω οτι με κραταει, ολο και κατι θα κανονισω.
Δε μου πες ομως, αξιζει τον κοπο να κανεις κανεις ενα " ζεσταμα με το board της καισσας;
Mar 25 2011 17:17
Kenny → Lord Leon
Mahjong player κι εσύ;
Πολλοί έχετε μαζευτεί στην Αθήνα από .aNiMe//GR... γιατί δεν κάνετε μια απόπειρα να οργανωθείτε και να παίζετε μαζί;
Mar 25 2011 17:12
Kenny → Blackcut
[QUOTE]επειδη ειναι λιγο αγριοι οι mods για προτασεις ανιμε κανε στο αναλογο thread :-) [/QUOTE]Ε όχι και άγριοι... καλά παιδάκια είμαστε. :nanana:
Mar 25 2011 16:33
Lucy Heartfilia → storm-and-fire
O_O Το σετ σου μου φέρνει θλιβερές αναμνήσεις.... CLANNAD <3 dango no kazoku!
Mar 25 2011 16:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed