Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Lucy Heartfilia

Να σου πω... Δεν τον φέρνεις στο yaoi meetin με την κορδελίτσα του και το λουράκι του? xD Ναι ασε με έχουν βολέψει απίστευτα. Εδώ σκέφτομαι να ξανκάνω καμιά έφοδο όπου να ναι.
Apr 02 2011 12:59
Photo

Lucy Heartfilia → iristella

:hihi2: *dies laughing* Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, εδώ είναι! Μπορώ και να στον τιλύξω η να του βάλω φιόγκο στο κεφάλι! *serious face* Τα συρταράκια από το ΙΚΕΑ τα σπάνε! xD
Apr 02 2011 12:44
Photo

iristella → Lucy Heartfilia

Με το που είδα το post σου στο Aγγελίες (Πωλήσεις) νόμιζα για μια στιγμή ότι έβγαλες τον αδερφό σου επίσημα στο σφυρί. xD Eπίσης έχουμε τα ίδια συρταράκια από το IKEA.
Apr 02 2011 12:37
Photo

Napster → Kai

Ο Nutbladder τα βγαζει και σε πολυ καλη ποιοτητα τα releases του. Οι Triad ειναι αυτοι που εκαναν την πρωτη season, right? Thank god. Please μην μου [I]χαλασεις[/I] και αυτο το anime. Εχω δει τον Kenshin σε yaoi-style, τον Date να κανει την λουλου, ΕΕΕεεε μην μου κανεις και τον Kaiji moe-moe! xD
Apr 02 2011 11:53
Photo

DarkElf → Nighteyes

Nighteyes-saaaan....πραγματικά δε σου πολυάρεσε το sekai ichi hatsukoi??Πίστευα ότι είναι στο στυλ σου (δεν έχει και ιδιαίτερο εξαναγκασμό)..και βγάζει τόσο γέλιο και cuteness..Πες μου τι σε χάλασε....όχι,πες μου! Υποτίθεται ότι θα βγει και Viewfinder τώρα την άνοιξη αλλά μόνο σε 2 sites το'χω δει,χωρίς πληροφορίες για cast και studio.Και να βγει βέβαια...[SPOILER]πώς θα το συμμαζέψουν που είναι ντίγκα στο rape?Εδώ στο junjou όποτε γινόταν κάτι,ξαφνικά άσπριζε η οθόνη.Σ'αυτό όλη την ώρα άσπρη θα'ναι!!Τρελό ξενέρωμα αν κάτι τόσο hardcore γίνει shounen ai...αλλά θέλω να δω τον FeiLong animated!!!(θα μου πεις,το τραβάει ο οργανισμός σου..:hehehe:)[/SPOILER]
Apr 02 2011 11:45
Photo

Melkor → Hanzo

άρχοντα, μην με παίρνεις στα σοβαρά, αστειεύομαι γενικά. ειδικά, στο μυαλό μου είχα ότι εκτός και από το HOTD, και κάπου αλλού σε πήρε το μάτι μου να "γουστάρεις" crappy σειρές. έχω τη νεντύπωση ότι καταβάθος και εσύ γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς :DDDDD αλλά ο καθένας με τα βίτσια του, ποιος είμαι εγώ να κρίνω; anw όπως είπα γενικώς αστειεύομαι. Η αλήθεια είναι ότι όντως τη βρίσκω με κάτι σκουπίδια αλλά όπως σωστά λες αυτές φωνάζουν. τουλάχιστον ειναι ειλικρινείς απέναντι σου, κάτι που δεν ισχύει για το Fractale όπως κατάλαβα. όσο για το moonlight Mile, χτες βράδυ κάθισα είδα τα επς 9-11, γούσταρα τρελά και επειδή δεν μπορώ να περιμένω κατέβασα στα επς 12-14 από ένα ισπανικό γκρουπ, καθώς τα raws δεν κατεβαίνουν με τίποτα. σκέφτομαι να κάτσω να τα δω το μεσημέρι. διαμάντι σειρά, που πέρασε εντελώς στο απυρόβλητο. yoroshiku.
Apr 02 2011 08:26
Photo

red pyramid → meidei

Πάλι σεντονάκι βγήκε :P [SPOILER]1) Αυτό πάνω κάτω το καταφέρνεις είτε με το διαχωρισμό της εξουσίας σε τοπικές είτε με το να αποκλείσεις εντελώς οποιαδήποτε παρέμβαση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Π.χ. ο γάμος μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου είναι ένα ζήτημα στο οποίο υπάρχουν διαφωνίες. Αν θέλουμε να αφήσουμε περισσότερες επιλογές και δοκιμές να εφαρμοστούν στην πράξη αφήνουμε τις τοπικές κοινότητες να αποφασίσουν το ζήτημα και αποκλείουμε στην κεντρική εξουσία να επεμβει (αυτό που γινόταν πάνω κάτω στις ΗΠΑ μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1950). (Το παράδειγμα το γράφω γιατί μιλάμε λίγο στον αέρα μέχρι τώρα, οπότε αν είναι ας έχουμε κάτι ως βάση). Δεν ξέρω τόσο το σύστημα της Κύπρου και πόσο μοιάζει ή όχι με αυτό της Ελλάδας. Στο μυαλό μου είχα κυρίως το σύστημα των ΗΠΑ (primary elections, ο θεσμός της συνομοσπονδίας και η ύπαρξη τοπικών και πολιτειακών δικαστηρίων και συνταγμάτων, κτλ.). Σε σχέση με αυτό το σύστημα όντως οι επιλογές μας είναι λιγότερες. Πρέπει να έχεις υπόψιν σου πάντως ότι στο ζήτημα κομματική γραμμή και το σε τι βαθμό υπάρχει, παίζει μεγάλο ρόλο και ο πολιτισμός ή καλύτερα η κουλτούρα όσων συμμετέχουν στο κόμμα. Το δικό μου πρόβλημα είναι 1) με την λογική "we can make things from a scratch" (το 'γραψα το αγγλοσαξονικό μου :P). Όσοι το προσπάθησαν πάντοτε απέτυχαν και για αυτό θα πρέπει κανείς να είναι αρκετά συντηριτικός βλέποντας το τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και τα αραβικά κράτη -που ήταν και το αρχικό μας θέμα. Στόχος δηλαδή είναι να κάνεις μικρές αλλαγές στο υπάρχον σύστημα, όχι να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, 2) η λογική του να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στο οτιδήποτε αφορά την άσκση της εξουσίας. Προσπάθησε να σκεφτείς π.χ. στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, την πιθανότητα να είχαν αποκαλυφθεί οι κινήσεις του Roosevelt για να υποστηρίξει την Αγγλία και να βάλει τη χώρα στο πόλεμο. Η κοινή γνώμη, όντας υποστηρικτής της απομόνωσης, θα είχε αντιδράσει και παγώσει τις προσπάθειες του προέδρου. Πιστεύω η φαντασία σου μπορεί να σε βοηθήσει στο πόσο διαφορετική μπορεί να ήταν η ιστορία του κόσμου μας. ;) Άσε που μπαίνουν και άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα στη μέση. Π.χ. οι ψηφοφόροι είναι θεμιτό να έχουν τη δυνατότητα επιλογής σε ζητήματα που αφορούν άμεσα τη καθημερινότητα τους και δεν αρκεί η λογική της μίας λύσης για όλους. Από που και ως που η εξωτερική πολιτική μιας χώρας και οι σχέσεις της με τον κόσμο είναι δυνατόν να εξαρτάται από τη μάζα, αποτελούμενη από ανθρώπους άνισους -με διαφορετικές δυνατότητες, φιλοδοξίες, εμπειρίες, διάθεση για συμμετοχή στη πολιτική, κτλ; Έχω άλλο ένα επιχείρημα στο μυαλό μου αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Να προτείνω [URL="http://www.youtube.com/watch?v=2vZymdYMSMQ"]ένα[/URL], [URL="http://fora.tv/2010/07/28/Niall_Ferguson_Empires_on_the_Edge_of_Chaos"]δύο[/URL] η και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OGvYqaxSPp4"]τρία [/URL]video να δείς; Νομίζω ότι από την κουβέντα μας λείπει ένας ορισμός της ελευθερίας. Εγώ την δέχομαι και την αντιλαμβάνομαι ως τον περιορισμό της επέμβασης από ένα ανθρώπινο ον σε θέματα που αφορούν ένα άλλο. Εσύ πως την ορίζεις; υ.γ. μιάς και ανέφερα το θέμα γάμου ομόφυλων ζευγαριών, μπορεί να σε ενδιαφέρει το παρακάτω [URL="http://www.youtube.com/watch?v=pP6UUnEIlJk"]link[/URL].[/SPOILER] υ.γ. αν σε κάποιο σημείο δεν γίνομαι κατανοητός πές μου το, το μπλα μπλα μπλα είναι μια αδυναμία μου και χάνομαι σε αυτό καμιά φορά :P
Apr 02 2011 03:39
Photo

Lord Leon → meidei

Κοιτα να σου πω. ουτε ζεστη ουτε κρυο. Ως μεθοδος εκχριστιανισμου που ειναι τωρα (εκτος απο την 3η για αυτο το ανεφερα ξεχωριστα) ειναι εμετικη, that's a fact. Η θεολογια και η ιστορια των θρησκειων, ομως ειναι ενα κομματι που υπαρχει σε ολους τους πολιτισμους της γης σχεδον απο παντα, εχει διαμορφωσει την πορεια τους, και εξηγει πολλα πραγματα, που η απλή "ιστορια" αφηνει μισα. Αν εδιδασκετο αποστασιοποιημενα, και "εξιδανικευμενα" δε θα χα προβλημα. αλλα και ετσι οπως διδασκεται τωρα, για μενα ηταν μια μονιμη πηγη 20ριων στο σχολειο, οποτε δεν παραπονιεμαι. Anyway εγκληματικο δε θα το λεγα, αλλα ασχετο σιγουρα. Σε χωρο που διδασκεται επιστημη, δεν μπορει να μπαινουν και να διδασκονται τετοια πραγματα. Αλλα θα ημουν προθυμος να το ανεχτω αν αλλαζαν αλλα πραγματα, π.χ. να μπει η σεξολογια, ή να διδασκεται η φιλοσοφια οπως πρεπει αντι για παπαγαλια. oh well...
Apr 02 2011 03:12
Photo

meidei → Lord Leon

Το θεωρώ εγκληματικό να υπάρχουν "θρησκευτικά" (γιατί θρησκευτικά χωρίς εισαγωγικά δεν είναι) στα σχολεία. Το να σου κάνουν το μυαλό κουρκούτι πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή, όχι ο κανόνας. Να ένας παραλληλισμός με το άλλο θέμα :P
Apr 02 2011 03:02
Photo

Lord Leon → meidei

ενδιαφερον. νταξει το πρωτο αναμενομενο, λογω οικονομιας και εξειδικευσης. το δευτερο δε με χαλαει μιας και τα μονο θρησκευτικα της προκοπης ηταν της 3ης. Εξαλλου οποιος δε γουσταρει δηλωνει αποχη και κανει κενο!:joyful: γενικα παντως την εχουν κανει λαστιχο εδω και δυο δεκαετιας. αυτα ειναι πο τα πιο λαιτ που εχω δει
Apr 02 2011 02:56
Photo

meidei → red pyramid

Ωχ, το άφηνα για πιο μετά και στο τέλος το ξέχασα αυτό. Κοινή πολιτική φυσικά σε όλα τα θέματα που αυτό είναι δυνατό. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις συμβιβασμούς για τα πάντα, αλλά σε όλα λιγότερα θέματα δεν περνά η μια άποψη μόνο χάρη της ύπαρξης πλειοψηφίας, είναι καλό. Καλύτερο είναι να υπάρχει πάντα ένα κονσένσους, να νομιμοποιείται πιο δίκαια μια πολιτική. Οι απόψεις που ακούγονται δεν είναι τόσες πολλές. Ζω σε μια χώρα που η "κομματική γραμμή" είναι θεσμός απαράβατος. Ακόμα και αν ψηφίσω κάποιον που με εκφράζει, πέραν του ότι ψηφίζω με κάθετη ψηφοφορία άρα με περιορίζει σε έναν σχηματισμό, όταν μπει στην βουλή αυτός θα πρέπει να κάνει ό,τι του πει το κόμμα του. Θέλω να αποδυναμωθεί το κόμμα όπως είναι σήμερα, να ακούγονται ανεξάρτητες απόψεις στην βουλή κατά κανόνα. Όσο αφορά το άλλο, ίσως είναι άστοχο το νέο είδος ελευθερίας. Με την πρόσβαση στην αλήθεια όμως έχεις μια πιο αποτελεσματική ελευθερία, γιατί ξέρεις περισσότερα για τις επιλογές σου.
Apr 02 2011 02:54
Photo

meidei → Lord Leon

Είναι το "[URL="http://www.edugate.gr/epikairotita/sygkrisi-toy-palioy-me-neo-orologio-programma-neo-lykeio-toy-b-kalogiroy"]νέο λύκειο[/URL]". Οι ώρες των φυσικών επιστημών μειώνονται, ειδικά για τους θεωρητικής, ενώ τα θρησκευτικά διατηρούν τις ώρες τους, και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα κερδίζουν (στην Γ').
Apr 02 2011 02:46
Photo

Lord Leon → meidei

[QUOTE] Μαθαίνω δε ότι στην Ελλάδα το υπουργείο παιδείας αποφάσισε να δώσει παραπάνω χώρο και χρόνο σε αυτές, παρά σε κάτι που να βοηθά την ανθρωπότητα.[/QUOTE] Δηλαδή; care to share? Δεν εχω ακουσει κατι.
Apr 02 2011 02:31
Photo

Mitsuhashi → Adventurer

Γεια σου Γιαννη , τι λεει? Ο Νικος ειμαι απο το 8ball αν θυμάσαι . Σε ευχαριστω και παλι που μου ειπες το forum. ειναι πραγματι καλη φαση. Ελπιζω να σε πετιχω online
Apr 02 2011 02:12
Photo

laraska → Warchief

το -c επιτηδες ηταν΄για την μονοτονια
Apr 02 2011 02:03