Community Status Updates
Kai → Napster
Ναι. Βασικά κι εγώ παράπονο δεν έχω. Το Arakawa μια χαρά οκ μου φάνηκε κι ας έβλεπα παράπονα.
Άντε, καλά. Θα σε λυπηθώ. Πάντως είχα σε προσφορά τον Kaiji γυναίκα με bunny ears. Τον Kaiji-Yugi και τον Kaiji Pikachu. Επίσης τον Kaiji με φούστα και τον Kaiji Βουγιουκλάκη, με ένα κόκκινο λουλούδια στα ματιά. Αλλά επειδή σε λυπάμαι, πάρε έναν cool Kaiji για να γιορτάσουμε το come back
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Pcs/11775918_m1.jpg[/IMG]
Apr 02 2011 19:37
zade → Getekid
Μα έτσι πρέπει ρε φίλε. Epic Randomness. Εμένα πάλι για κάποιον άλλο λόγο η ταινία μου έβγαλε πολύ γέλιο. Μιλάμε δεν μπορούσα να κρατηθώ απ τα γέλια. Δεν ξέρω γιατί. Κι αυτό είναι το ωραίο!
Apr 02 2011 19:09
Nighteyes → kelborn3
Α ωραία.:hihi2: Όσο πάει βελτιώνεται το πράγμα.:hahaha: Καλά, όπως είπες, κάτσε να φτάσουμε ως εκεί.
Apr 02 2011 18:41
kelborn3 → Nighteyes
Nighteyes, εχε υποψη σου τα τελευταια 30 κατι επεισοδια ειναι υποτιτλισμενα με βαση το αραβικο dub. Εαν καταφερεις και φτασεις μεχρι εκει προσπαθησε να αντεξεις τις επικες μεταφρασεις τυπου saint-sama= saint sahib οπως και το 60% των προτασεων με ανυπαρκτη μεταφραση. All and all enjoy :joyful:
Apr 02 2011 18:36
Nighteyes
→
specialistas4
Δεν σε πρόλαβα και έκανες αυτό που δεν έπρεπε... Ετσι νομίζουν όλοι πριν το δουν και τελικά δεν το βλέπουν.
Καμία σχέση αυτό που φανταζεσαι.
Εγώ να δεις πόσο είμαι των sport.:hahaha:
A είχα ξεχασει το eureka. Κι αυτό στα καλύτερα shounen που έχω δει είναι αν και πιο πολύ σε seinen έφερνε γι αυτό το είχα παραλήψει μάλλον.
Άσχετο, είδα που έχεις album για το yakumo. Μου άρεσε (αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο σαν anime) αλλά δεν είδαμε τίποτα έχω την εντύπωση. Kαι φοβάμαι ότι με την όρεξη θα μείνουμε... Αραγε θα μπορέσω ποτέ να το διαβάσω τουλάχιστον;:zetsubou:
Apr 02 2011 18:24
Nighteyes
→
specialistas4
Μια χαρά είναι το animation του. Δεν είναι action και δεν είναι σκοτεινό το σχέδιο. Αν αυτό εννοείς ότι δεν σε τράβηξε το κατανοώ. Κι εμένα με τραβάνε πιο πολύ τα σκοτεινα χρώματα. Δεν έχει μάχες δηλαδή αν περιμένεις κάτι τέτοιο. Εγώ το είδα εντελώς στα τυφλά επειδή είχα δει το death note και έψαχνα κάτι σχετικό. Καμία σχέση όπως σου είπα πριν αλλά ευτυχώς που έγινε ετσι και το είδα.
Καλύτερα να μην ξέρεις τίποτα γι αυτό πριν το δεις πάντως. Αν κάποια στιγμή έχεις όρεξη για κάτι πιο ήρεμο και θελήσεις να κουράσεις το μυαλό σου( έχει πολλές σημειώσεις παραλληλα με τους υπότιτλους) δες το. Η ιστορία γίνεται όλο και καλύτερη και καλύπτει πάνω από 3 χρόνια της ζωής του πρωταγωνιστή. Προσοχή, δεν λέω ότι δεν έχει suspense, είχα κολλήσει στην οθόνη βλέποντας το. Αν δεις καμια δεκαριά επ και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου σαν θέμα, ε τότε άστο το υπόλοιπο.
Είμαι περίεργη πάντως γι αυτό που είπες για το ίδια γούστα στα shounen, γι αυτό αν το ξεκινήσεις πες μου.:P
Apr 02 2011 18:21
specialistas4
→
Nighteyes
Είδα μερικά amv από hikaru no go και τις πληροφορίες από aniDB.Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να δω 75 επεισόδια σε sports,gambling anime.Δεν πολύ είναι για μένα αυτό το είδος,νομίζω.Εννοείτε όμως πως όταν έχω χρόνο θα το τσεκάρω επειδή σου έχω εμπιστοσύνη,σε ότι μου έχεις προτείνει πετυχαίνεις διάνα.Κατέβασα και το eureka seven που μου είχες πει,too bad που δεν έχω χρόνο να το δω.
Apr 02 2011 18:15
specialistas4
→
Nighteyes
Εντάξει τα φίλλερ εώς τώρα δεν με έχουν χαλάσει καθόλου,ίσα-ίσα είναι και διασκεδαστικά,αν και προτιμώ πάντα το original υλικό.Στα επεισόδια που έψαχναν τον Cross όσα έδειξε για την εκπαίδευση του Άλλεν και τις συνήθειες του Cross δεν ήταν φίλλερ έτσι?
Κατεβαίνουν τα υπόλοιπα 2 season του gintama,το D-gray man και όλα τα άλλα πάνε στην άκρη για λίγο μέχρι να το τελειώσω(αν και με πονάει που τα παρατάω,έστω και για λίγο:borednn9:).
Για το hikaru no go το animation δεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα γι αυτό τον λόγο δεν το είχα κατεβάσει και στο παρελθόν.Για πες μερικά πράγματα γι αυτό μήπως με ενδιαφέρει.
Apr 02 2011 18:03
Nighteyes → DarkElf
Είπε κανείς ότι δεν μου άρεσε;:OMG3: Είπα ότι "δεν το λατρεψα κιόλας". Μου άρεσε αλλά όχι σε υπερθετικό βαθμό. Και το junjou δεν το λατρεύω. Μου άρεσε λίγο παραπάνω γιατί έχει την τρελή οικογένεια του usagi αλλά και αυτό έχει ακόμα προοπτικές: Δεν είδαμε ακόμα κανένα σόι.:P
Αν θες κοιταξε στο thread του yaoi manga για το τι δεν μου κάθισε τόσο καλά(σε σχεση με το junjou). Στα τελευταία ποστ είναι.
Σε υπερθετικό βαθμό μου άρεσε το haru wo daiteita. Το junjou και το sekaiichi, καλά, χρυσά αλλά τα έχω ένα σκαλοπάτι πιο κάτω. Ίσως αν ήταν πιο spicy...:P
Αν είναι να βγει το viewfinder έτσι όπως κανανε το ova που μολις είδαμε, με κομμένες σκηνές και χάλια animation και εντελώς μη ρεαλιστικούς seiyou, ασε καλύτερα να μην το κάνουν.
Αν και θα με ενδιέφερε μια έκδοση του σε κωμωδία.:hahaha: Το όλο σκηνικό είναι τόσο τρελό και γελοίο που θα ήταν epic μια προσέγγιση της ιστορίας από την κωμική πλευρά. Σκέψου ας πούμε να έβγαινε σε στυλ sex pistols σε συνδυασμό με junjou.:hihi2:
Apr 02 2011 17:58
Nighteyes
→
specialistas4
Οπότε κοντεύεις στο filler arc(τελικά κοντα στο 40 πρέπει να ξεκιναει). Εγώ δεν το αντεξα και το έκανα skip. Στα προηγούμενα δεν ξερω αν το παρατήρησες καποια filler που είχε πάλι μικρά. πχ εκεί που φεύγουν απο το πύργο(κάτι τέτοιο δεν ήταν το μέρος που μένανε; ) και αρχισαν να κανουν βόλτες ανα τον κόσμο σαν τις αδικες κατάρες ψάχνοντας τον cross όπως επίσης νομίζω και με τον στρατηγο που είχε πεθάνει, έδειξε ότι τον γνωρίσαν ζωντανο και μετα πέθανε. Κάτι τέτοια. Αλλά ενταξει δεν με ενόχλησαν κιόλας. Η ιστορία με τον kanda (33-34) δεν είναι filler όμως να ξέρεις νομίζω όμως side story. To 35 όμως νομίζω είναι. Δεν θυμαμαι καλά.
Πάντως αν σου άρεσε τόσο τώρα κάτσε να δεις μετα το 50 που δεν έχει τα "αραιώματα"(filler:P).
Καλύτερα να δεις τότε πρώτα μέχρι περίπου στο 150 που τελειώνει το Yoshiwara Arc γιατί στην ταινία δείχνει κάποιους από τους χαρακτήρες που βλέπουμε εκεί. Όχι ότι είναι spoiler αλλά θα αναρωτιέσαι ποιοι είναι. Στην ταινία παίζουν σχεδόν διακοσμητικό ρόλο βέβαια, κατα τ' άλλα είναι ακριβώς ίδια με το benizakura arc. Ασε καλύτερα μερικά επεισόδια να σου βρίσκονται γιατί μετά θα πρέπει να περιμενεις βδομαδα για καινούργιο επεισόδιο.
Το hikaru δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα πληροφοριακά. Καταρχάς έχει αλλου είδους "μάχες". Το είχα δει μετα το death note γιατί το έβγαζε κάπου στα similar. Εντελώς καμία σχέση αν εξαιρέσεις το οτι κι εκεί δεν είχε action. Βέβαια το σχεδίασε ο ίδιος που έκανε το death note (ο mangaka δηλαδή, όχι ο συγγραφέας) αλλά μοιάζει και σ' αυτό εντελώς διαφορετικό.
Apr 02 2011 16:55
MisaYoshiko → Kage
νομιζω πως ΠΡΕΠΕΙ να δειξουμε σε προβολη το otaku no video!!! 2 eps, 40mins each
Apr 02 2011 16:07
specialistas4
→
monesias
Έχεις δίκιο μάλλον θα το αρχίσω από την αρχή για να δω που υπάρχουν στο anime fillers.thanks.
Apr 02 2011 15:11
specialistas4
→
Nighteyes
Έφτασα σήμερα στο 30 επεισόδιο,έχω εντυπωσιαστεί έχει γίνει άψογη δουλειά σε κάθε τομέα της σειράς!Βλέπω έχουμε κοινά γούστα,τα αγαπημένα μου shonen είναι τα ίδια εκτός από το hikaru no go που δεν το έχω δει ακόμη.Δεν το γνώριζα για το gintama διότι έλειπα τις τελευταίες μέρες,καλά που μου το θύμησες.Αχ,πρέπει να το τελειώνω και αυτό,μου μένουν 70 επεισόδια και θα βγει καινούργιο σε 2 μέρες,ασέ που έχω αφήσει πολλά ongoing.:hahaha:Θα πέσει τρεχάλα τις επόμενες μέρες:hihi2:
Apr 02 2011 15:09


This status update has reached the maximum number of replies allowed
