Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Το ξέρω βρε. :P Συζήτηση να κάνουμε. XD Καλά σε αφήνω γιατί βλέπω Gintama!
Apr 05 2011 20:36
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Kai

Εμ αυτός ο βλάκας τόσα chapter την έχει δίπλα του και τίποτα δεν κάνει. Anyway για το hougako no charisma βγήκε τίποτα πέρα από τα 3 πρώτα volume? Έχω και αγωνία να δώ τη θα γίνει. Pour Einstein μας άφησε χρόνους αν και ήταν λίγο κομπάρσος μου άρεσε η φατσούλα με τα γυαλάκια και το curly hair
Apr 05 2011 20:33
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Εε δεν ακούω μόνο Buck-Tick. Ακούω, Versailles, Janne Da Arc, Acid Black Cherry, D, Onmyouza, SID, MUCC, Malice Mizer, Inugami Circus Dan, Kagrra και πολλές άλλες μπάντες, άγνωστες και μη (Gazette, Rentrer en Soi, Amadeus...) etc etc etc. Τώρα μου κατέβηκαν αυτά... Ξεχνώ αρκετά.
Apr 05 2011 20:30
Photo

DarkElf → Nighteyes

Κοίτα,γενικά το κλίμα στο KKM είναι λίγο χαζοχαρούμενο( :hehehe: ),αλλά κι εγώ κάποια fillers τα προσπέρασα.Για να είμαι ειλικρινής,δε θυμάμαι που το σταμάτησα (και γιατί το σταμάτησα) αλλά είναι τόσα τα καινούρια anime που θέλω να δω,που δε με βλέπω να το ξαναπιάνω κάποια στιγμή σύντομα.
Apr 05 2011 20:25
Photo

Kai → Kρεμμυδοιππότης

[QUOTE=Kρεμμυδοιππότης;486877] CLAIMED!!! SUCK IT OGA!! :hahaha::kakaka: [/QUOTE] :hahaha: Γέλασα δυνατά Βίος ανθόσπαρτος :angell:
Apr 05 2011 20:18
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Α καλά τότε. XD Εγώ πρώτο τετράμηνο 18 φυσική και μαθηματικά και 16 Τεχνολογία. Φυσική του είχα γράψει 17,5 δεν συμμετείχα και πολύ στο μάθημα άρα οκ. Μαθηματικά με αδίκησε πιστεύω. Του έγραψα 18,2 του συμμετείχα κιόλας. Τεχνολογία ας μη σχολιάσω. :hihi2: Το θέμα με την φυσική είναι ότι στα ιδιαίτερα έχουμε σταματήσει της β λυκείου από τον Νοέμβρη και είμαστε στην γ (μιας και της β είναι εντελώς άχρηστα). Τα έχω ρίξει στον κόκορα στο σχολείο, οπότε πρέπει να ανοίξω και λίγο βιβλίο, να πάρω κανέναν βαθμό. XD Πάντως μπράβο για τους βαθμούς και ακόμα πιο πολύ που τους πήρες χωρίς βοήθεια. Also, για να αλλάξω λίγο το θέμα, οι Janne da arc είναι οι μόνοι που μου αρέσουν όλα τους τα τραγούδια. Εσύ πια άλλα συγκροτήματα ακούς (εκτός από buck-tick :P)
Apr 05 2011 20:05
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Σιγά ρε συ. Εξετάσεις ρουτίνας. Διατροφικές και τέτοιες μακακίες :P Το σχολείο πάει εξαιρετικά. Παρασκευή φεύγουμε για Λευκάδα, μετά κλείνουμε για Πάσχα και είμαστε μεσα στην τρελή χαρά. Η κατεύθυνση πάει εξαιρετικά και σε βαθμούς και χωρίς το φροντηστήριο έχω κάνει τρομερή πρόοδο. Στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 18,5 και κατεύθυνση Αρχαία 18, Λατινικά 20 και Αρχές Φιλοσοφίας 20. [SIZE=1]Στο δεύτερο πιστεύω ότι θα γίνει και το 18 στα Αρχαία 20 :P. [SIZE=2]Εσύ; :hihi2:[/SIZE] [/SIZE]
Apr 05 2011 19:54
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

A ok then. Sorry αν φάνηκα αδιάκριτος. Το σχολείο πως πάει; *έχει όρεξη για κουβέντα XD*
Apr 05 2011 19:46
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Ιατρικοί λόγοι. Θα χρειαστεί να κάνω μια εξέταση και το αλκοόλ δεν συνιστάται :P
Apr 05 2011 19:42
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Ναι ρε πλάκα έκανα. Από που και ως που όμως δεν σου επιτρέπεται;
Apr 05 2011 19:35
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

No really, i am not allowed to drink alchool. Άσε που δεν μ'αρέσει καθόλου. :P Thank you, thank you ^_^
Apr 05 2011 19:21
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Έτσι έλεγαν και άλλα παιδιά. :P Λευκάδα, ε; Καλό ταξίδι. ^^
Apr 05 2011 19:18
Photo

Kai → Napster

Oh, nice! Όπως θα έλεγε και ο Jorg, χάρη θα τους κάνουμε :hahaha: Δες το σαν promo/brainwashing, όσο πιο πολλές φορές είναι πάνω-πάνω το thread, τόσο περισσότεροι θα το διαβάσουν. Εμείς; Για το manga το κάνουμε. Kaiji. Teaching the world how to be manly since 1996.
Apr 05 2011 18:37
Photo

meidei → Hellraider

Κι εγώ πέφτω στους ίδιους προβληματισμούς όταν το σκεφτώ παραπάνω, και για τις πωλήσεις, και για την μάλλον ανωφελότητα του πράγματος. Και για τους ομιλητές, συμφωνώ στο ότι έχουμε μια παράδοση λόγω συνήθειας στα αγγλικά παιχνίδια, αλλά υπάρχουν και οι νεαρές ηλικίες, μαθητές δημοτικού που είναι εν δυνάμει σχεδόν όλοι gamers. Στις ηλικίες που τα αγγλικά τους δεν είναι αρκετά, αποκλείονται από παιχνίδια που έχουν αρκετό κείμενο (με δικές μου παρατηρήσεις να είναι τα Zelda και Layton μεταξύ αυτών) ενώ θα έκαναν μεγάλη επιτυχία στο συγκεκριμένο κοινό. Από την άλλη, αν πιάσουμε το πιο ενεργό κοινό, γυμνασίου και άνω, τότε ναι, δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ζήτηση που δεν ικανοποιείται για τίτλους στα ελληνικά, και όταν λέμε εμείς θέλουμε παιχνίδια στα ελληνικά, δεν το λέμε από αναγκαιότητα. Εν τέλει, ας επικεντρωθούμε πρώτα στο support που μας επηρεάζει πιο άμεσα, και τα υπόλοιπα θα έρθουν, πιστεύω.
Apr 05 2011 17:38
Photo

Hellraider → meidei

Πόπο ρε συ όσο περισσότερο σκέφτομαι αυτό το θέμα τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. Από τη μία λες και εσύ ότι ο καιρός είναι κατάλληλος και η Nortec πρέπει να κάνει μια τέτοια κίνηση.Από την άλλη σκέφτομαι εγώ ότι εάν όντως είμαστε σε αυτόν τον καιρό δεν θα την είχε ήδη κάνει την κίνηση η Nortec ή λίγο παρατραβηγμένο η ίδια η NoE; Μετά βλέπω το post του Καμπάκη που αναφέρεται σε παιχνίδια που έχουν μεταφραστεί τα οποία δεν είδαν σημαντική διαφορά στις πωλήσεις για να δικαιολογούν τον κόπο της μετάφρασης αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι όσο είμαστε στην αρχή και αυτά τα παιχνίδια είναι μετρημένα στα δάχτυλα δεν είναι λογικό να μην δούμε σημαντική διαφορά; Έχω καμιά 10αριά παρόμοιες τέτοιες ερωτήσεις στο μυαλό μου. Το πιο σημαντικό όμως που και εκεί καταλήγω είναι ότι σε αντίθεση με την Γαλλία,Ιταλία,Ισπανία και Γερμανία οι Έλληνες μιλάνε σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό(διόρθωσε με αν κάνω λάθος) Αγγλικά από ότι οι παραπάνω χώρες.Ειδικά όταν μιλάμε για gamers δεν μπορώ να θεωρήσω ως σημαντικό αριθμό τους πιθανούς μελλοντικούς gamers που δεν (θα) γνωρίζουν Αγγλικά,ή αυτούς που παίζουν παιχνίδια αλλά έχουν περιορισμό στους τίτλους λόγω γλώσσας ώστε να γίνει κίνηση για μετάφραση από την Nortec. Γι'αυτό όσο και να ήθελα Ελληνικά το βρίσκω ανούσιο ως επιχειρηματική κίνηση από την Nintendo.Φυσικά δεν πιστεύω το ίδιο για τα περί support όπως το παράδειγμα με το update του 3DS που είπες.Αυτό πρέπει να αλλάξει και σύντομα.
Apr 05 2011 16:21