Community Status Updates
Babba → Loke
Δεν ξέρω τι σε κάνει να το λες αυτό, αλλά thanx... μάλλον.
Θα άλλαζες γνώμη αν ήσουν στο μυαλό μου, αλλά ας το κρατήσουμε μυστικό.
Apr 06 2011 19:19
DarkElf → Nighteyes
[QUOTE][B]Εγώ γενικά δύσκολα να συμπαθήσω γυναίκα σε anime.[/B][/QUOTE]
:blingeye2::blingeye2:
Το'ξερα πως υπήρχε λόγος που σε συμπάθησα!Κι εγώ είμαι πολύ σκληρή με τους γυναικείους χαρακτήρες...ή μάλλον,δε φταίω εγώ,αυτοί φταίνε που τις κάνουν ηλίθιες.Μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι αξιόλογες γυναίκες.
Η Sakura,λοιπόν,είναι λίγο εκνευριστική,αλλά σε βαθμό που μπορούσα να το παραβλέψω (κυρίως γιατί μου άρεσε το υπόλοιπο cast).Την τύπισσα του θιάσου κι εγώ την αντιπάθησα,αλλά ελπίζω ότι στο τέλος θα τη σκοτώσει..:kill4u:
Γυναίκες που έχω λατρέψει είναι η Integra(Hellsing),που στην αρχή την πέρασα για άντρα και σκεφτόμουν "Ωραία,κι άλλο Soubi-like bishie!",η Yuuko (xxxholic),η Celty (Durarara) και η Kyoko (Skip Beat!) γιατί έχει fighting spirit.[SPOILER][IMG]http://img1.lln.crunchyroll.com/i/spire3/644d55f59c9c2fe66d0da2c0010be0631240196829_full.jpg[/IMG]:hihi2:[/SPOILER]
Apr 06 2011 19:09
Nighteyes → DarkElf
Τουλάχιστον κάποιος το ολοκλήρωσε το trinity blood... Και βγαίνει και στα αγγλικά.
Όχι καμία σχέση. Καταρχάς η πρωταγωνίστρια αν προσέξει κανεις (ίσως να μην φαίνεται όμως τόσο σε 3 επ) είναι παιδί. Δεν λειτουργεί σαν γυναίκα και το "μ' αρεσεις" της είναι αντίστοιχο με αυτό ενός παιδιού. Αυτό θέλει να δείξει φυσικά η σειρά, το "shoujo" part: Το πως ωριμάζει μια κοπέλα και γίνεται γυναίκα. Μια χαρά είναι, πίστεψε με. Δεν την καρασυμπάθησα αλλά δεν την αντιπάθησα κιόλας. Ήταν ΟΚ. Αντιπάθησα την φιλενάδα της από Ιαπωνία όμως αλλά έχω την υποψία ότι ήταν filler char για να μπορέσουν να ταυτιστουν περισσότερο οι γιαπωνεζες με την σειρά, μια που η πρωταγωνίστρια ήταν half και χεσμένη στο τάλιρο.:P Αλλά η ιστορία ετσι κι αλλιώς σε άλλα (που δεν φανταζεσαι πριν να δεις τουλ μέχρι το 10) επικεντρώνει.
Εγώ κι αν δεν μπορώ τα shoujo... (Γιατί νομίζεις το γύρισα στα yaoi;:P Εκεί μπορώ να παραβλέψω κάπως τους ηλίθιους uke και το μελό) Εμένα και στο tsubasa με εκνεύριζε αυτή, και αυτός που ήταν συνέχεια δίπλα της σαν τον φλώρο(άσχετα που το πήγε μετα). Το cardcaptor το είχα δει μερικες φορές όταν το είχε στην tv και με εκνεύριζαν τα αξεσουαρ και το όλο concept μου είχε φανεί παιδικό. Αλλά ενταξει ήμουν ήδη μεγάλη όταν το είδα και ήταν και μεταγλωτισμενο...
Α που το θυμήθηκες αυτό πάλι; Αχ δεν αντεχω στην ιδέα να το ξεκινήσω πάλι, ακόμη... Αυτό θέλει να έχω διαβασει όλη την ιστορία της περιόδου πριν. Α και κει για να φανταστεις με ψιλοεκνευριζε η κοπέλα του θιάσου. Εγώ γενικά δύσκολα να συμπαθήσω γυναίκα σε anime. Το μόνο που τις πήγα εντελει όλες, είναι το gintama. Από shoujo τελευταία πήγα αυτή από το kaichou wa maid sama. Το manga ειδικά μου άρεσε πολύ για τέτοιο είδος.
Apr 06 2011 18:50
DarkElf → Nighteyes
[QUOTE]και πεθαίνει και ο συγγραφέας[/QUOTE]
:zetsubou::zetsubou: Αυτό έγινε με το Trinity Blood.Έχει ακουστεί ότι το συνεχίζει κάποιος άλλος αλλά είμαι επιφυλακτική.
Το hanasakeru seishounen το'χα ξεκινήσει...πρέπει να είδα 3 επεισόδια...διαισθανόμουν ότι θ'αντιπαθήσω σφόδρα την πρωταγωνίστρια κι επειδή φοβόμουν το "Αχ,ποιόν να διαλέξω?Αχ,με θέλουν όλοι" το άφησα.Αν είναι τόσο καλό,όπως λες, θα το βάλω στα want to watch και θα κάνω άλλη μια προσπάθεια.Γενικά με πειράζει το shoujo,είναι κάτι σαν αλλεργία,μου ανεβαίνει η πίεση και πετάω σπυράκια.:hihi2: Τα μόνα που μου άρεσαν είναι Cardcaptor Sakura (έχει chibies,είναι χαριτωμένο,όχι τίγκα στο σιρόπι),Lovely Complex και Skip Beat! .A!Και το Tsubasa Chronicles,αλλά δε νομίζω να'ναι καθαρό shoujo (γενικά αυτό είναι ένα μπλέξιμο).
Εμείς έχουμε κι ένα bakumatsu να συνεχίσουμε,κυρία μου!Παρτο απόφαση για να το κάνω κι εγώ.:hehehe:
Apr 06 2011 17:34
Tenshi → didimakia
Copy + paste from greek tech forum γιατί μπορώ!! :P
[QUOTE]Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την προώθηση της ελληνικής τηλεόρασης και θα προσφέρει στα μέλη του τις πιο πρόσφατες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης με προτεραιότητα στις σειρές, τις ενημερωτικές/ψυχαγωγικές εκπομπές και τα αθλητικά γεγονότα, αλλά και παλαιότερες σειρές που αγαπήθηκαν από όλους μας.
Σας καλούμε λοπόν να γίνετε μέλη στην κοινότητά μας και καλές τηλεθεάσεις!![/QUOTE]
Apr 06 2011 16:33
RiDeLub → MainGoldDragon
Τα post του thread που άνοιξες μεταφέρθηκαν [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=487059"]εδώ[/URL].
Διάβασε την υπόδειξή μου εκεί και ίσως καταφέρει να σε βοηθήσει κάποιος :)
Apr 06 2011 15:54
Napster → Kai
Αντε καλα, αμα δε βαριεμαι θα κανω κανα post εκει. :hahaha:
Πω...στο πρωτο επεισοδιο του Kaiji, στα πρωτα λεπτα εριξα manly tears. (*',_,'*)
Apr 06 2011 15:51
Putin → Black Rock
Και πάνω που πήγαινα όλο χαρά να δοκιμάσω αυτά που μου είπες, συνειδητοποίησα πως το .ai του βέκτορ που είχα πιάσει μας έχει αφήσει χρόνους. Ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα στο δωμάτιο.
Ίσως να το μπαλώσω κάπως στο ps, μιας και -ευτυχώς- έσωσα τα outlines σε .png. Άντε να διούμε.
Αυτό με το no live paint πάντως με μπερδεύει. Πως αλλιώς γίνεται να γεμίσεις μια περιοχή με χρώμα ανάμεσα στα outlines;
Όλσο, εξπλέην πως δουλεύεις τα gradients λίγο, γιατί βλέπω πως χρησιμοποιείς 3 layers για αυτή τη δουλειά και μπερδεύομαι ακόμη περισσότερο.
Αυτά περί συρσίματος χρωμάτων κλπ τα έχω υπόψιν μου, αλλά μπορώ να τα δουλεύω μόνο σε shapes, και τα shapes στα βέκτορς μου είναι αποκλειστικά outlines τα οποία για την ώρα απλά τα αφήνω μαύρα.
Apr 06 2011 14:27
Nighteyes → DarkElf
XD
Αυτό με το shounen onmyouji το παθα κι εγώ. Πόσο καιρό περίμεναμε να γίνει κάτι, γιατί πιο πριν το πήγαιναν λίγο αργά, και πάνω που γίνεται ο χαμός μας κόβουν. Τουλάχιστον δεν μας αρχισαν τα filler. Μια από τα ίδια και στο Kaze no stigma, ένας από τους λόγους που άρχισα Ιαπωνικά γιατί ήταν απο τα πρώτα που είχα δει που μας κόβαν στη μέση και έμαθα ότι είχε βιβλία που συνεχίζουν την ιστορία και ότι αυτά συνήθως δύσκολο να τα βρεις μεταφρασμένα σε αντίθεση με τα manga, και πεθαίνει και ο συγγραφέας. Που σημαίνει ότι και τα βιβλία στη μεση στην προκειμενη.
Πάντως από τις μεταφράσεις και των 2 έχω την άποψη ότι τα βιβλία είναι πολύ πιο σκοτεινά απο τα anime. Οι σκοτεινες σκηνές περιγράφονται πιο τρόμου απ' ότι τις δείξανε ή ίσως απ' ότι μπορούν να τις δείξουν.
Πλέον πάντως έχω συνηθίσει. Εκπλήσσομαι πιο πολύ αν το anime τελειώσει εντελως παρα αν κοπει στη μέση.:P Προτιμώ να κοπει από το filler γιατί μου μένει η ελπίδα ότι κάποτε θα διαβασω το original χωρίς να έχω το filler σεναριο στο μυαλό μου να με χαλαει.
Τώρα που το είπα αυτό, να δεις το hanasakeru seishounen. Απίστευτο κι όμως τελειώνει.:P Το manga είχε τελειωσει και μετα το φτιαξαν το anime: Σωστες δουλειές.:P
btw έχει παρα πολύ καλή πλοκή. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχει δει κόσμος. Μάλλον φταίει το harem part. Λάθος πάντως γιατί θα μπορούσαν να το δουν όλοι ανετα. Δεν είναι το επίκεντρο αυτό ούτε το μ' αρεσουν όλοι ποιον να διαλέξω. Ούτε αυτοί "τρελαινονται" χωρίς λόγο μαζί της όπως συνηθίζεται σε τέτοια. Και όλα από αρχή ως τέλος εξηγούνται. Είναι το μόνο harem εκτός του ouran και του saiunkoku monogatari(αυτό όμως είναι βασισμενο σε novels και μένει στη μεση.) που θα πρότεινα γενικά.
Apr 06 2011 14:17
DarkElf → Nighteyes
Το φαντάζομαι...βασικά γενικά δε βλέπω και τι είδους τέλος θα του δώσουν..Θα γυρίσει τον κόσμο του?Και τι θ'απογίνουν όλοι οι υπόλοιποι?Θα μείνει στο Shin Makoku?Θα παντρευτεί τον Wolfram?Τι??:hihi2:
Τσαντίζομαι με τα anime που πιάνουν ένα 50-60% (ορισμένες φορές ούτε καν αυτό) μιας ιστορίας,κάνουν ένα δικό τους ότι να'ναι τέλος ή σ'αφήνουν σε cliffhanger και μετά πρέπει να τρέχεις να διαβάζεις manga/light novels και αν είναι διαθέσιμα.Τέτοιο ξενέρωμα έφαγα και με το shounen onmyouji,που πάνω που άρχισε να σοβαρεύει,τη στιγμή που εμφανίζεται το angst το κόβουν!Υπάρχουν κάποια light novels μεταφρασμένα,αλλά μέτρια δουλειά.:unlucky:
Apr 06 2011 10:50
Kai → Kenny
o.o' Πλέον έχει ανεβεί το level. Και έμμεσα από msn να είναι, πάλι βγαίνει chapter, nya.
Apr 06 2011 08:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed