Community Status Updates
Kenny → Maya-chan
You disappoint me, Watson. Unlike some clueless fellows out there, I would never question such a thing. :smokingg:
Apr 12 2011 20:42
Maya-chan → Kenny
Μόλις είδα topic με τίτλο "Ποιος είπε ότι τα ecchi και τα harem είναι μόνο για άντρες?" για μια στιγμή ήμουν σίγουρη ότι το είχες φτιάξει εσύ. My inner detective failed me. T.T
Apr 12 2011 20:36
saidwho. → Zouhan
Ii-kun= Ο ορισμός της απάθειας και της απαισιοδοξίας. Τον μισώ πραγματικά, ειδικά η συμπεριφορά του προς την Mikoko με είχε αφήσει άφωνο, βέβαια και για αυτή τι να πω... όπως στρώνει κανείς κοιμάται. Γενικά όπως είπες και εσύ οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί. Γι' αυτό στα βιβλία περισσότερο μου άρεσε το όλο interaction μεταξύ τους παρά το murder-mystery theme. Πιστεύω ότι ο Νισιο είναι μοναδικός σε αυτό το τομέα.
Apr 12 2011 19:42
Napster → Kai
Πω...δυσκολα manga βαζεις ρε 'συ. xD
To Shinigami ειχε 90% πιθανοτητες, το Afterschool Charisma 80, το Kuroko εβγαλε 50 και το Yankee επιασε 100σταρα. :D
*To Flat τιποτα, :( οχι επειδη ειναι shoujo, ΟΧΙ. Αλλα κατι θα κανουμε, οταν μεγαλωσει περισσοτερο η επιχηρηση τοτε θα το κανω εγω ο ιδιος το anime.:tensai:
Ενταξει, ωραιο ηταν. Σκεφτομαι να το συνεχισω προς το παρων με το anime και πασχα-καλοκαιρι πιανω και το manga αμα ειναι. Εχει ανακοινωθει ποσα επεισοδια θα εχει το anime?
LOL. Εγω να δεις ποσες φορες το εχω κανει. xD
Apr 12 2011 18:10
Jorg → Night Wizard Seal
A ok. Και εμάς ήταν κάπως. Κολλημένα και μπορούσες να πας σε άλλο δωμάτιο από τα μπαλκόνια που ήταν συνδεμένα με μια κήπο-like περιοχή.
Θυμήθηκα ήμασταν στο δωμάτιο μαζεμένοι μια παρέα και ένα παιδί δεν άντεξε και κοιμήθηκε. Το τι του κάναμε για να τον ξυπνήσουμε (για να πάει στο δωμάτιό του, δεν είμαστε τόσο κακοί :hahaha:) δεν περιγράφεται. Του φωνάζαμε μέσα στο αυτί, του παίζαμε χαστούκια του ρίχναμε νερό.... τίποτα. Μετά από αρκετές προσπάθειες καταφέραμε να τον ξυπνήσουμε.
Apr 12 2011 16:58
Night Wizard Seal → meidei
[QUOTE=meidei;488224]Πέθανα :hahaha: Misheard lyrics από τα ελληνικά στα γιαπωνέζικα
[YOUTUBE]M0_yz039ktI[/YOUTUBE][/QUOTE]
Πρέπει να είναι τέλειο, αλλά δεν κατλαβαίνω κάποια(important) σημεία :P
Apr 12 2011 15:29
Night Wizard Seal → Jorg
Για το λεωφορείο, ισχύει το ίδιο :P
Όταν εννοώ σπιτάκια, εννοώ κάτι σαν σουίτες που ήταν ανά πέντε ενωμένες. Μόλις άνοιγες την πόρτα έβγαινες έξω στη φύση :P.
Apr 12 2011 14:41
kelborn3 → exonvirus
[url]http://www.sankakucomplex.com/2011/04/12/seikon-no-qwaser-ii-more-perverted-than-ever/[/url]
For the deep plot!!!!!!!!!!!!!
Apr 12 2011 13:07
Kai → Napster
L-o-l!
Ωραία! Κάνε κάτι για ένα από τα Hokenshitsu No Shinigami, Yankee, Kuroko No Basket, Flat ή Afterschool Charisma, με βολεύουν όλα. Άρχισε από τώρα με τις λαμπάδες μιας και δούμε αποτέλεσμα XD
Α, αφού σ' άρεσε θα το συνεχίσεις με το anime; Κόψανα κάποια πράγματα αλλά ήταν οκ. Πάντως δεν ήταν και από τις καλύτερες ιστορίες του manga. Στη συνέχεια έχει και πολύ καλύτερες :)
Και ναι, στην αρχή είχα απαντήσει στο profile μου.
Apr 12 2011 08:07
Giorgosdbz → iristella
Self imposed ban πως κάνω...ή γενικότερα delete...το κλίμα του φλόρουμ δεν με σηκώνει άλλο...
Apr 11 2011 23:12
Giorgosdbz → Hanzo
νομίζω σου έστειλα pm κι αν θες κατάλαβε με το μυαλουδάκι σου μερικά πράματα...
Apr 11 2011 22:59
Jorg → Night Wizard Seal
Λολ, ναι για το λεπτομερή ανάλυση. XD
Όταν εννοείς σε σπιτάκια, τι εννοείς;
[quote]Να φανταστείς στην τελευταία διανυκτέρευση κοιμήθηκα στο δωμάτιο της κολλητής μου[/quote]
Ώπα!!! :hahaha:
Και εγώ τώρα μια εβδομάδα έχει περάσει από την εκδρομή και πραγματικά μου λείπει!
[quote]Ο κολλητός μου είχε πάρει μια πιπίλα από τη μικρή του αδερφή και σκόπευε να μου τη βάλει στον ύπνο και να ξυπνήσω με αυτήν στο στόμα[/quote]
Το ίδιο έκανε ένας φίλος μου, αλλά με προφυλακτικό. XD Τελικά όλοι βρεθήκαμε με ένα προφυλακτικό στη μούρη (το ίδιο) εκτός από ένα παιδί που πρόλαβε να ξυπνήσει.
Also είχε πολύ φάση η στάση με την οποία κοιμόμασταν στα λεωφορεία. Σου λέω πολύ γέλιο. Δύο φίλοι με κοιμόταν με τα κεφάλια τους στριμμένα στον άλλον, σαν ζευγαράκι ενώ ένας άλλος με το κεφάλι τέρμα πίσω και το στόμα ορθάνοιχτο. XD
Apr 11 2011 22:32
Night Wizard Seal → Jorg
*Ξεκινάει με το νούμερο 3*
Πριν λίγο γύρισα. Έκανα ένα μπανάκι και κάθομαι για λίγο στο pc. :P
Περάσαμε πολύ ωραία. Η εκδρομή έληξε αισίως. Οι συνοδοί ήταν πολύ καλοί και μαζί μας και γενικά με την όλη ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Ανεχτικοί και με χιούμορ. Το ξενοδοχείο ήταν 5άστερο,μέναμε σε σπιτάκια, οπότε ήταν πανεύκολη η μετακίνηση τα βράδια και επίσης ήμασταν 2 βήματα πριν από τη θάλασσα. Να φανταστείς στην τελευταία διανυκτέρευση κοιμήθηκα στο δωμάτιο της κολλητής μου :P(Πριν κοιμηθούμε βρήκαμε και μια πεθαμένη σαυρίτσα στα σκεπάσματα :hahaha:Ή θέα ήταν εξαιρετική, τα μέρη που επισκευτήκαμε ήταν πολύ όμορφα και το φαγητό(ειδικά έξω) ήταν πολύ νόστιμο. Παράπονο δεν έχω, μια χαρά πέρασα. Κολυμπήσαμε και στη πισίνα και γλεντήσαμε και κοιμήθηκα μόνο 10 ώρες συνολικά και και και...
Τέλος, είχαμε άπειρες σκηνές γέλιου, ιδίως με τα φιλαράκια μας. Ο κολλητός μου είχε πάρει μια πιπίλα από τη μικρή του αδερφή και σκόπευε να μου τη βάλει στον ύπνο και να ξυπνήσω με αυτήν στο στόμα. Στο τέλος κατέληξε αυτός με την πιπίλα στο στόμα και με μια πολύ αστεία φωτογραφία στα χέρια(όχι από μένα, από την ευγενική χορηγία του δίδυμου και του άλλου φίλου μου :P. Τότε που το έκαναν εγώ κοιμόμουν).
Και διάφορα άλλα ωραία.
ΥΓ. Εννοείς "[I]λεπτομερή ανάλυση[/I]" :P:P:P
Apr 11 2011 21:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed