Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → mono

Xε χε. Εκτιμηθηκε το μανλινες της.Στοιχημα πως σε 10 or so επεισοδια θα το γυρισει σε grandere ομως. Βtw,σχετικα με Iroha, [SPOILER] καπου διαβασα οτι θα εχουμε time skip 10 χρονια.Θα δουμε την ζωη της Ohana 16 και 26 χρονων δηλαδη.Δεν ξερω αν αληθευει αλλα sounds good. [/SPOILER]
Apr 13 2011 17:52
Photo

psofia → Anelis

Anelis-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Apr 13 2011 14:24
Photo

mono → Hanzo

Τσέκαρε τα tags στο hanasaku iroha :P
Apr 13 2011 13:42
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[spoiler] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=t45yPGjWxhk[/YOUTUBE] [/spoiler] :x3: Va~ge
Apr 13 2011 11:51
Photo

Kaiice_hime

:hahaha: Τι καμμένο ήταν αυτό που έβαλες!! Είχα πέσει πάνω του όταν έψαχνα να βρω αν έχει αρκετά μεταφρασμένα στο Jungle wa itsumo μήπώς και το διαβάσω και είχε βγει στα αποτελέσματα επειδή έβαλα μόνο jungle. Βέβαια, δεν άντεξα να το διαβάσω και το παράτησα, αλλά χαράχτηκε στη μνήμη μου - το αποτέλεσμα του search, όχι ο τίτλος (ναι, και δεν έχω καλή μνήμη).
Apr 13 2011 11:02
Photo

Anelis → moonheart

:wooi2::wooi2::wooi2:
Apr 13 2011 10:05
Photo

iristella → angeleda

[COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.[/B][/SIZE][/COLOR]
Apr 13 2011 00:07
Photo

The Tragic Prince → Napster

indeed. kai malista 3erw arketo kosmo pou 8ewrei to 6 kalutero apo ta upoloipa :P
Apr 12 2011 23:25
Photo

Napster → The Tragic Prince

[QUOTE=The Tragic Prince;489151]:congrats::congrats: Δικαιολογημενα νομιζω[/QUOTE] Πες μου οτι και εσενα, το 6 ειναι το αγαπημενο σου. Οχι τιποτα αλλο, να μην νιωθω μονος γιατι νομιζω πως ειμαι ο μονος που του αρεσει το 6 περισσοτερο απο το 7,8,9 & 10...
Apr 12 2011 23:16
Photo

Warchief → Kai

άντε, συγχωρεμένη
Apr 12 2011 22:30
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Αν δεν ήταν αυτές οι γιαπωνέζικες προσωπικότητες θα ήταν καλύτερο. Είναι κάποια refs που δεν μπορείς να τα πιάσεις εύκολα
Apr 12 2011 22:26
Photo

Kai → Warchief

Δεν το είχα προσέξει το thread για το manga του, gomen. :nod2:
Apr 12 2011 22:24
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Αυτό το έπιασα. :P Σαν ιδέα πάντως φάνηκε πολύ ελκυστική αυτή η απόπειρα. :P
Apr 12 2011 22:08
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Άμα έπιασες τον Στάλινβάδιατουαγνώστου είσαι μια χαρά!
Apr 12 2011 22:06
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Σα δε ντρέπεσαι. Άκου εκεί τίποτα στο Flat! Θ' αρχίσουμε από τώρα τα παζάρια; Πάντως στα υπόλοιπα να γίνεται πιο συστηματικά το άναμα των κεριών, ειδικά στα shounen. Για το AC ψήσε την Madhouse που σε ξέρει και έχετε πάρε-δώσε μήπως ενδιαφέρεται να το πάρει για pet project. Όχι, δεν έχουν ανακοινωθεί επεισόδια, αλλά πάει για πολλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εξάλλου, αν δεν καλύψει τα Arcs των παιδιών θα είναι πολύ μεγάλη βλακεία. Αρκεί φυσικά να μην κόψει άλλα για να φτάσει εκεί. Ναι, notification από τον εαυτό μας. Δηλαδή τι άλλο θέλουμε; ΥΣ. Το Gamaran το έχω ακόμα στο 70 :if: αλλά πού θα μου πάει, θα σας φτάσω.
Apr 12 2011 21:08