Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha! Kenny is dowwwn! xD
Μόλις ο Πάνος τις ανεβάσει θα στις στείλω εννοείται! ^^ είπε ότι θα τις βγάλει τη Δευτέρα (όπως πάντα xD) γιατί περιμένει και το meeting να βγάλει κι άλλες! Χα χα, έτσι πάει. Και δεν ξέρω αν έχει βγάλει κι άλλος κι άλλες...ΚΑλά όλοι κάτι βγάλανε αλλά καταλαβαίνεις.
May 01 2011 14:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Να μου στείλεις φωτό από χθες!
Χα! Χάλασε και το domination του Kenny!
May 01 2011 14:00
Stefi-chan → Wild Monkey
^.^ Glad to hear this~ Θα τα πούμε την επόμενη φορά :3 Όποτε θα γίνει αυτό XD Λογικά μετά τις πανελλήνιες...
Και ευχαριστώ πολύ ^.^
Btw, δεν ξέρω πως σας το έφερε ο Βασίλης αλλά σας είπε για το cosplay που θέλουμε να κάνουμε? Και εσύ θες να κάνεις κάτι? Θα έχει θέμα One Piece, αλλά αν θες κάνεις και κάτι άλλο... Συνήθως συνεργαζόμαστε για να τα ετοιμάσουμε, οπότε μη σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς (βέβαια αν απλά δεν θες οκ :3)
May 01 2011 13:40
Wild Monkey → Stefi-chan
Ήταν πολύ καλά χθες! Βέβαια δεν μιλήσαμε πολύ αλλά ντάξει την επόμενη φορά ίσως. Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες!
May 01 2011 08:10
Wild Monkey → Kaidou
Όταν ακούς ότι το ΟΡ είναι αντάξιο του Τόλκιν.... δηλαδή εντάξει είπαμε, όχι άλλο κάρβουνο!!!
May 01 2011 08:00
iristella → Wild Monkey
Από που το έμαθες καλέ? xD Όχι δεν είμαι της νομικής αν και ένα δυο πραγματάκια τα ξέρω λόγω σχολής. Έχει και η δικιά μου δίκαια μέσα.
May 01 2011 01:48
Kaidou → Wild Monkey
Μηπως ενοεις τα υπερβολικα threads που εχουν δημιουργηθει κατα καιρους?Η αληθεια ειναι οτι ουτε σε μενα μ'αρεσουν αλλα και παλι δεν εχω κατι με τους υπερβολικους αυτους fans.Μερικες φορες εχουν πλακα αυτα τα threads...
May 01 2011 01:10
Wild Monkey → iristella
ΛΟΛ, σήμερα έμαθα ότι είσαι συνάδελφος Νομικάρια σαν την Mono κι εσύ :)
May 01 2011 00:29
Wild Monkey → Kaidou
Θεωρώ το ΟΡ υπερεκτιμημένο στο φόρουμ. Μ' αρέσει κ μένα αλλά τελευταία το βλέπω λίγο αρνητικά λόγω όλου αυτού αυτού του hype που υπάρχει εδώ. That's all. Παρεμπιπτόντως δεν είμαι καθόλου σνομπ άτομο.
May 01 2011 00:16
Kρεμμυδοιππότης → monesias
Onion Knight είναι από το Final Fantasy 3 και Final Fantasy dissidia. Όταν λες ιστορία τη εννοείς?
Apr 30 2011 23:49
Kaidou → Wild Monkey
χαϊιιι,διεκρινα μια αντιπαθεια προς τους fans του one piece σε μια συζητηση σου με τον zoro77;;τι σου καναμ βρε παιδακιμ;;:run:
Apr 30 2011 23:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed