Community Status Updates
Kai → Jorg
Εσύ η από κάτω, ναι ρε, έχει συνεθεί με τον Ψωμί, τι ζόρι τραβάς δηλαδή; :wet2:
:hahaha: Τώρα το πώς το k έγινε d ενώ δεν είναι κοντά, είναι άλλο θέμα.
But of course! Δεν χρειάζεται καν, το λέμε για να το μάθουν κι άλλοι. :kakaka:
Apr 30 2011 11:33
Lord Leon → Petran79
[QUOTE]Εν τω μεταξυ λιγο μετα την προβολη του τελευταιου επεισοδιου, ορδες πορωμενων συγκεντρωνονται εξω απο το σπιτι του δημιουργου απειλοντας τον να συνεχισει την ιστορια.[/QUOTE]Και καπου εκει ο οντα θα παρει τηλεφωνο τον roriconfan και μαζι θα εμπνευστουνε το "Οι Strawhats στο διαστημα"
well, rendered graphics και λοιπες καινοτομιες να μη δω στο ουαν πις και ευαχαριτως να συνοδευω με αυτο το τιλιο μου σε 30-40 χρονακια. απο την 7η επαναληψη της λαμψης καλυτερα θα ναι.:kakaka:
Apr 30 2011 11:16
Jorg → Kai
Bread? :hahaha:
Το ξέρω ότι είμαι τόσο awesome όσο ο Break, δεν χρειάζεται να μου το υπενθυμίζεται. XD
Apr 30 2011 11:15
Jorg → Kamen Tantei Zura
Α, τον Break εννοούσε... Έψαχνα και εγώ στο internet να βρω ποιος είναι αυτός ο Bread. :hahaha:
Apr 30 2011 11:13
Kamen Tantei Zura → Jorg
[QUOTE]Έχεις συνδεθεί με τον Bread, δεν παίζω.
[/QUOTE]
Jorg, έχεις συνδεθεί με τον Bread, όχι με τον Break. :hero: Αυτά είναι.
Apr 30 2011 11:08
Kai → Jorg
:sigh2: Lol, αλλά όντως ισχύει. Μπαίνω χθες σ' ένα thread και πώς ανεβάζω βλέπω την υπογραφή μου. "Α, έγραψε και ο Jorg!" "Πού είναι ο Jorg;" *Πάνω-κάτω* "Α, η δικιά μου είναι."
FAAAAAAAAIL!
Έχεις συνδεθεί με τον Bread, δεν παίζω.
Apr 30 2011 10:16
MisaYoshiko → FrenzyApe
οπως καρτες, αφισες, λογοτυπα, κοσμηματα κλπ. βσκ ψαχνομαι παρα πολυ και δοκιμαζω νεες τεχνικες συνεχεια. Το ψωμι μου το βγαζω δουλευοντας πανω στο σαιτ ενος μαγαζιου με ειδη ζωγραφικης, αλλα το μαγαζι ειναι η αφορμη μου να δοκιμαζω τα παντα απο υλικα :)
Apr 30 2011 09:43
Kenny → Kalamaris
Beatrice, ε; Καλοπαντρεμένος...
(Σε κάποια γωνιά της Αθήνας, ο The Tragic Prince κλαίει απαρηγόρητος που βιάστηκε να παντρευτεί και δεν πήρε αυτός την Beato. :P)
Apr 29 2011 21:21
SkullKaizer → Vagelio
hi and thanx
αβ.. δεν ξερω πιος ηταν.. αλλα μολις τον ηδα μου φανικε για τρολ :P
απο τα ατομα που κανουν account για να spamμαρουν και να κοροϊδευουν ολο το κοσμο......
αλλα ουσιαστικη παρουσια εχω εδω και ενα χρονο.. no clue who he/she was :P
Apr 29 2011 20:56
mono → Anelis
[IMG]http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/tj/jb/b6/sorry.jpg[/IMG]
Apr 29 2011 20:39
Vagelio → SkullKaizer
Καλησπερααα :D
Kαταρχην με γεια το avatar και κατε δευτερον μια απορια: ποιος ειναι αυτος ο jimft vision που εφαγε κατευθειαν ban? Φαινεται πολυ δημοφιλης Ο_Ο
Apr 29 2011 19:37
FrenzyApe → MisaYoshiko
και αλλα πραγματα? οπως?
το "ψωμι" σου το βγαζεις ως γραφιστρια? εχει δουλεια? γιατι εγω αν και μου αρεσει να σχεδιαζω το εχω βγαλει απο τις επιλογες μου
Apr 29 2011 17:57
MisaYoshiko → FrenzyApe
ναι φυσικα. ειμαι γραφιστρια κανω και αλλα πραγματα εκτος απ αυτο
Apr 29 2011 17:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed