Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kamui
Πραγματικά γέλασα! Αν υπάρχει και αυτό, τέτοιος διαγωνισμός, θα είναι ότι πιο epic υπάρχει.
Θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο.
Μόνο 60; γιατί δεν θα έχεις epic beard και από ποιο νωρίς; Ή στα 75 θα είναι ακόμα πιο epic λόγω ηλικίας;
Πω πραγματικά όμως θα είναι θεικό να υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός! Ποιος παππούς έχει το πιο φοβερό μούσι;
May 01 2011 20:33
Kamen Tantei Zura → Hanzo
I had no idea, yup. Θυμάμαι ότι είχα τσεκάρει τα υπόλοιπα manga του και ότι κάποιο μου είχες αναφέρει αλλά η μνήμη όλο και χειροτερεύει.
Χαίρομαι :)
Και thank you :3
May 01 2011 20:29
BoredForLife → Jorg
Είναι γενικά κορυφαία η σειρά , εκτός από το 1 και το CoM που δεν μου έκαναν μεγάλη εντύπωση
May 01 2011 20:28
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Damn καλα το χα καταλαβει!
Ειναι ο mangaka του Patlabor!
Στο αρκετα πιο κωμικο βεβαια αλλα οι φατσες μοιαζαν υπερβολικα για να ειναι τυχαιο.
Ενας λογος παραπανω να το τσεκαρω λοιπον.
Ωραιο το νεο φοντο στο προφιλ σου επισης.
May 01 2011 20:04
Kamui → Kamen Tantei Zura
Tον epic beard man απο πισω κι εγω τον ειχα προσεξει.
Δε νομιζω να ειναι συμπτωση.
Εγω σου λεω οτι συμμετασχουν σε καποιο epic beard contest, ισως για κανενα guinness record.:hihi2:
Eυχομαι σε καμια 60αρια (μονο) χρονια να καταφερω κι εγω να συμμετασχω σε κατι τετοιο.
(οι ευσεβεις ποθοι ενος φυσιολογικου δεκαπενταχρονου):angell:
May 01 2011 19:45
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Ορίστε το manga από όπου είναι το σετάκι:
[url]http://www.mangafox.com/manga/kyuukyoku_choujin_r/[/url]
The Ultimate Superman R! :)
May 01 2011 19:39
Kamen Tantei Zura → Kamui
Σε πήρανε τα χρόνια~ Αλτσχάιμερ, αρθριτικά, όλα. Και τα γρανάζια κιόλας. Αυτά είναι. :hero: Γερνάααας.
Καλά το τελευταίο πού το θυμήθηκες; XD Το είχα ξεχάσει τελείως! Πάντως εμένα μου άρεσε, ήταν epic :)
Όσο για τα ορθογραφικά, συντακτικά και εκφραστικά λάθη και τι έγινε; Don't worry. Εξάλλου νομίζω ότι και εγώ δεν πάω πίσω, οπότε είμαστε πάτσι.
Χαίρομαι που σου άρεσε :) (όχι ότι τον ζωγράφισα εγώ xD)
Τον είχα αυτές τις μέρες για desktop, αλλά τώρα άλλαξε η εικόνα. Μου θυμίσατε την αγάπη μου για το prince of tennis xD
Me likes! Ωραία εικόνα!
Και ο γέρος από πίσω του έχει επίσης epic beard!
May 01 2011 19:38
BoredForLife → Jorg
Ναι βασικά και εμένα με είχε πορώσει για πολύ καιρό όταν είχα αρχήσει το 2 :P και το τραγούδι που ακολουθούσε φυσικά , χιλιοκαμμένο
May 01 2011 18:57
BoredForLife → Jorg
Το μαρμελάδα?
Ξερω γω απλά είπα να μην σε πω Jorg , γιώργο , γιωργάκι κτλπ κτλπ και να σε πω μαρμελάδα απο το αvatar και την sig :P
Πάντως το Κingdom hearts quote den bγαίνει απο την sig ε?
May 01 2011 18:35
Kaidou → Wild Monkey
Δεν θα μπω στη διαδικασια να κανω συγκρισεις γιατι δεν ξερω το Τολκιν.Αλλα απο την αλλη μπορει καποιος να θεωρει το OP καλυτερο και καποιος αλλος να θεωρει κατι αλλο καλυτερο.Ειναι ολα θεμα αποψης :canthelp:.Παρεμπιτποντως τι ακριβως ειναι το Τολκιν...:hmmm:
May 01 2011 15:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
And a new Legend arises! :hahaha:
Ε, είπα μήπως είχες βγάλει και δικιές σου. Don't worry, όποτε βγουν.
Btw, το account στο FB το άνοιξε η Vagge κατά τη δημιουγρεία του group (ELS) και δεν παίζει να μπαίνω, οπότε μη νομίζεις ότι σε γράφω XD
May 01 2011 14:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed