Community Status Updates
Vagelio → Kai
Arigato, soshite arigato~!:ureshii: Kαι ο jorg έμεινε άναυδος με την νέα μου αλλαγή. Βασικά κι εγώ νιώθω λίγο περίεργα με το καινούργιο άβαταρ, είχα μάθει στην neko-chan μου και τώρα με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά που βλέπω τον βουτυρόπυργο (όχι ότι με χαλάει).:kakaka:
Μην του βάζεις ιδέες... αν μετατραπεί σε μερέντα δεν θα ταιριάζουμε πολύ Τ^Τ.
Άσχετο, τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο bread για τον οποίον συζητούσατε? Καλό παιδί?
May 02 2011 17:12
Vagelio → SkullKaizer
Hahahahahah! Σκανδαλίζουμε το forum, το ξέρουμε :kakaka::kakaka::kakaka:.
Για στην ακρίβεια όλα ξεκίνησαν οταν η kai συζητούσε με τον jorg για έναν χαρακτήρα που τον λέγαν break και έγραψε καταλάθος bread αντί για το name του. Έβαλε την μαρμελάδα ο jorg, αλλά επειδή μαρμελάδα με ψωμί χωρίς βούτηρο δεν λέει είπα να συνεισφέρω. That's all :hehehe:
Kρέπα με μερέντα και μπανάνες.... α να μ χαθείς!!!!!!:run: Τι μου το είπες αυτό τώρα... έχω ξεμίνει από προμήθειες και βαριέμαι να πάω να ψωνίσω Τ^Τ.
May 02 2011 17:00
demonicMC → Wild Monkey
kukuku... Το μυστικο είναι όλα να τα βλέπεις σαν πλάκα. Απο εκεί και μετά το σχόλιο θα είναι πάντα εκει και θα σε περιμένει.
May 02 2011 16:34
Wild Monkey → Kaidou
Χωράει σύγκριση υπό την έννοια ότι πρόκειται για προιόντα πνευματικής διάνοιας που ανήκουν στο είδος ''φαντασία''. Από τη μία έχουμε ένα κλασσικό λογοτεχνικό αριστούργημα και απ' την άλλη ένα καλογραμμένο shonen manga. Όταν κάποιος λέει ότι είναι αντάξια ε λογικό είναι να μην τον παίρνω στα σοβαρά...
May 02 2011 15:19
Black Rock → Putin
Να σου πώ,σε λιγάκι τελειώνω το βέκτορ. θες να σου δώσω το αρχείο μόλις το ολοκληρώσω για να δείς και να βοηθηθείς λιγάκι;
May 02 2011 15:17
Kaidou → Wild Monkey
Αααααα....Και πως γινεται να συγκρινεις ενα anime με μια ταινια,βιβλιο κ.ο.κ εκτος και αν εχει βγει και σε anime οποτε σορυ ειμαι εντελως ακυρος xD οπως επισης βρισκω εντελως ακυρη τη συγκριση.
May 02 2011 14:40
Wild Monkey → Kaidou
Τόλκιν βρε συ, ο συγγραφέας του Άρχοντα των δαχτυλιδιών, του Χόμπιτ κτλ :)
May 02 2011 14:05
Wild Monkey → iristella
Βλέπεις είχα πάει πρώτη φορά στο otaku meeting στην Πάτρα και πάνω στη συζήτηση ειπώθηκε ότι ήσουν Νομικάρια :) Λάθος απ'ότι φαίνεται lol.
May 02 2011 14:02
Wild Monkey → Stefi-chan
Ψιλοντρέπομαι να σου πω την αλήθεια... Δεν είναι και ότι με ενδιαφέρει και πολύ το cosplay... Έχω λίγη περιέργεια πάντως :p
May 02 2011 13:57
Jorg → Kai
Ναι σωστό, δεν το σκέφτηκα. :hihi2:
Ναι βλακεία μου. Κρίμα στη μερέντα. :P
May 02 2011 13:50
Kai → Jorg
Ναι, αλλά τότε δε θα ήσουν Jorg The Jam, I like this one better :hahaha:
:hahaha: Τι μου ανοίγεις την όρεξη τώρα και είχα ξεχάσει ότι έχουμε μερέντα στο ντουλάπι, άντε να κρατηθείς!
May 02 2011 13:23
Jorg → Kai
Όχι ρε συ! Δεν σκέφτηκα να πω μερέντα στην αρχή, να συνεχιστεί όλο αυτό μόνο που αντί για μαρμελάδα να είναι μερέντα... μου αρέσει και περισσότερο. XD
May 02 2011 13:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed