Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Και εμένα η Kai μου το είπε αυτό με το J.J. XD
Έτσι κάνε, και μην ανησυχείς. Θα το κρατήσω για κάποιο καιρό ακόμα. :hahaha:
May 01 2011 22:38
Vagelio → Jorg
Hahahahahahah! Αυτό με τα Β δεν το σκέφτηκα XD. Θα κάνω ένα προσωρινό κι εγώ για να γίνουν τα lulz διπλά οπότε φρόντησε να μην το πετάξεις κατευθείαν το δικό σου XD
May 01 2011 22:34
Jorg → Vagelio
Φυσικά και η μαρμελάδα είναι πιο πάνω από τα anime. :P
Πλάκα-πλάκα Bread connects us και με Βιτάμ. Ταιριάζει και με το όνομα όπως και εμένα.
Vagelio The Vitam (V.V.) ή Βαγγελιώ το Βιτάμ (Β.Β).
Ναι, ναι, μου αρέσει. :hahaha:
May 01 2011 22:29
Jorg → Night Wizard Seal
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, αλλά θα ήθελα πολύ να πάω όπως και Θεσσαλονίκη.
May 01 2011 22:24
Vagelio → Jorg
LOL Τωρα το είδα φρουτένιο βιογραφικό σου hahahahhahahahahahah :kakaka:
Ντροπή σου που βάζεις την μαρμελάδα πάνω από τα anime!!!:roar: (έτσι μου 'ρχεται να κάνω σετ με βιτάμ XD)
May 01 2011 22:20
Night Wizard Seal → Jorg
Με το αμάξι κάνεις σχεδόν 6 ώρες. Με το λεωφορείο 7. Βέβαια εμείς μια φορά με το αμάξι είχαμε κάνει ρεκόρ 4,5 ώρες. Άδειοι δρόμοι και τρέχαμε :P
Να πας Βέροια είναι πολύ ωραία πόλη.
May 01 2011 22:19
Jorg → Night Wizard Seal
Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι διάβασα πολύ, αλλά όπως και να έχει, θέλεις τις διακοπές να ξεχαστείς από τα μαθήματα.
Βέροια, ε; Δεν έχω πάει, αλλά πρέπει να είναι πολύ ωραία, αν και είναι αρκετά μακρυά. Πόσες ώρες κάνατε να πάτε (λογικά με αμάξι θα πήγατε, ε);
May 01 2011 22:13
Night Wizard Seal → Jorg
Κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα. Πήγα στο χωριό μου κοντά στην Βέροια, όπως επίσης και στην Βέροια (:P), γιατί από εκεί κατάγομαι και ξέρεις αρνιά και τα λοιπά τσιμπούσια. :P
Πήγα και Κοζάνη μια βολτίτσα. Ήταν ευχάριστο Πάσχα. Και ελαφρύ από διαβάσματα. Μόνο Λατινικά πήρα να διαβάσω. Αυτά.
May 01 2011 22:01
Jorg → Night Wizard Seal
Χρόνια πολλά και σε εσένα! ^^ Μια χαρά πέρασα. Πήγαμε στο χωριό ενός φίλου μου και φάγαμε όσο αρνί δεν φάγαμε ποτέ. Τα ιδιαίτερα μου τη χάλασαν κάπως, μιας και είχα και τις 2 εβδομάδες, αλλά πέρα από αυτό ήταν πολύ ωραία.
Εσύ πως πέρασες; Πήγατε πουθενά;
May 01 2011 21:56
Jorg → Kai
Άσε και εγώ. Που τα βρήκα και τα έβαλα. :hahaha:
Δεν έχω χρόνο για παρασκευή, τρώω μαρμελάδα.
Και στο occupation, έβαλα μαρμεδοπωλητής, αλλά το άλλαξα γιατί δεν έχω χρόνο, τρώω μαρμελάδα. XD
May 01 2011 21:50
Jorg → Kamen Tantei Zura
Έτσι, Brea[s]k[/s]d fans ενωθείτε! :hahaha:
Και εγώ το ίδιο! Είδες άμα έχει έμπνευση ο άνθρωπος. XD
Κανένα πρόβλημα, άμα κάταφέρεις και ξεκαθαρίσεις τι πρέπει να βάλλεις, θα σε παραδεχτώ!
May 01 2011 21:47
Kai → Jorg
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Μπα σε καλό σου! Μιλάμε πέθανα στο γέλιο σήμερα. Ειδικά στο "Δεν έχω χρόνο, τρώω μαρμελάδα"[I][B]!!! [/B][/I]
[B][/B]
Στα ενδιαφέρονται να μπει και "παρασκευή μαρμελάδας" παρακαλώ.
Jorg The Jam + Jam Ava/Sig + Jam About Me = pure epicness[B][I]![/I][/B]
May 01 2011 21:43
Kamen Tantei Zura → Jorg
Bread connect us, yup. Νομίζω ότι αυτό θα κάνει ωραίο τίτλο κάτω από το username μου :hero:
Έχει πεθάνει στο γέλιο όμως πραγματικά!
Επικό about me επίσης! Δεν παίζεσαι! :hahaha:
Όλο αυτό, αύριο θα κάτσω να το βάλω hall of fame! (εκτός αν δεν συμφωνείτε XD)
May 01 2011 21:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed