Community Status Updates
iristella → Leon
Θα μας πεθάνεις στο RSD thread. xD Η ρουτίνα του νεκροτομείου με έστειλε. xD
May 05 2011 17:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Btw, διάβασες καθόλου αυτό που σου έστειλα? Κι όχι, δεν έχω πρόβλημα με την κριτική ότι και να είναι αυτή...
May 05 2011 17:23
Napster → Night Wizard Seal
Δε χρειαζεται να με ευχαριστεις. Απλα εβαλα τον βαθμο που του αξιζε. ;) (Φαντασου να ημουν κανας τρελος Buck-Tick fan δηλαδη...) xD
Οχι, καμια σχεση με το Monogatari. Ενας samurai ηταν.
May 05 2011 16:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
:/ Δεν ξέρω επειδή αρχικά δε μου κόλλησε. Ίσως να πήγαινε περισσότερο με το φυσικό σου και ας μην ήταν μαύρο.
Θα σου απαντήσω με pm για την Κυριακή.
May 05 2011 13:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλά, αν με έβλεπες από κοντά θα καταλάβαινες! Αλλά έχεις δίκιο μπορεί απλώς να έφταιγε το ότι δεν με είχα συνεθίσει με μαύρο μαλλί! Δε με πήγε καθόλου όμως έτσι? Τουλάχιστον εμένα δε μ'άρεσε! xD
Αλήθεια, τι θα κάνεις την Κυριακή? Λέμε να πάμε κινηματογράφο με την Κατερίνα στην Κοκκινοσκουφίτσα, θες να ρθεις? ^^
May 05 2011 12:49
Getekid → Yo! Master
Τελικά σίγουρα δεν θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο. Θα πάω με κάποιους φίλους την Παρασκευή.
Αν είναι καλά να περάσουμε και θα τα πούμε τη Δευτέρα.... :) (θα έρθεις στην προβολή, ε; )
May 05 2011 12:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Περισσότερο δεν μου κολλούσε τόσο μαλλί και μάλιστα μαύρο πάνω σου, δεν σε έχω συνηθίσει έτσι. XD
Τώρα στις φωτό φαινόταν νορμάλ, δεν ξέρω πώς ήταν από κοντά.
May 05 2011 12:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα, με καμάρωσες ε? Κρίμα και ήθελα να σε κάνω έκπληξηηηη!
Nαι ρε συ δεν είναι πολύ περίεργη η περούκα? Με φάνηκε τόσο ψεύτικη...xD
Αλλά ήμασταν πολύ λίγοι αρχικά μόνο τέσσερις και μετά ήρθαν άλλοι τρεις μόνο. Αλλά δεν πειράζει, τι να κάνεις?
May 05 2011 11:12
Night Wizard Seal → Napster
Thank you so much my friend that my set took the proper credit :P
BUCK-TICK always rule!
edit.
Also... Genji? Monogatari?... Ή είναι κανένας παίκτης;
May 05 2011 10:44
Kenny → zade
Ουσιαστικά γλυτώσαμε την αμοιβή του εκτελωνιστή. Αν ξέραμε εξαρχής τι να κάνουμε θα είχαμε γλυτώσει και μερικά αποθήκευτρα. Oh well. Δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει.
May 05 2011 10:31
Kai → Jorg
[QUOTE]Τι όμορφο που είναι να βλέπεις τόσο εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ αδερφών... αχ...
Παρακαλώ, συνεχίστε να προσφέρεται στην κοινωνία. Κρέμομαι από τη κάθε σας λέξη.[/QUOTE]
:hahaha: Κι εσύ στο spying/stalker club βλέπω. Δικός μας είσαι μωρέ και δε σου φαινόταν και τόσο; Πρέπει ν' ανοίξουμε ένα social group και να γραφτούμε όλοι μας.
[CENTER][IMG]http://i877.photobucket.com/albums/ab338/silver-escape/gif/hijikata.gif[/IMG]
[B][SIZE=6]I approve![/SIZE][/B][/CENTER]
[I]Κάνω κι εγώ spying/stalking τους συμφορουμίτες μου και μ' αρέσει[/I] :tensai:
May 05 2011 01:05
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Σε πρόλαβε η μικρή, χθες νομίζω. Σε καμάρωσα ήδη. :)
Ωραία η στολή, αλλά δεν μπορούσα να σε συνηθίσω με την περούκα στις φωτό XD
Λίγοι ήσασταν πλάκα-πλάκα.
May 05 2011 00:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1855445309098.2090150.1329801037[/url]
Nα και οι φώτο από το cosplay! Επιτέλους ο Πάνος τς έβγαλε! xD
May 05 2011 00:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed