Community Status Updates
Vagelio → Kai
Ηahahahahahahahah!:kakaka:Ναι, τις τελευταίες μέρες το zerochan έχει κατακλυστεί από τιγροαυτιά!:blingeye2: By, από που κατεβάζεις fanarts? Έχεις να μου προτείνεις καμιά σελίδα?
May 05 2011 22:17
Fandom → Kenny
Οκ απλώς νομίζω έχω δει αγγλική περιγραφή σε άλλα και νόμιζα ότι ήταν εντάξει . Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω και edit αυτά που έχω κάνει ήδη post .
May 05 2011 22:02
Kamen Tantei Zura → Jorg
Το ξέρω, παιδί μου. Μαθαίνεις και εσύ από εμάς. Το ξέρω, το ξέρω.
Ευχαριστώ πολύ, εκτιμάω πάρα πολύ τα καλά σου λόγια.
Ευχαριστώ πολύ!
Άντε και εσύ Switch, θα κάνουμε combo :)
May 05 2011 21:55
Kai → Kenny
Α παίζουν pocket money και έχουμε κάτι που να μας ενδιφέρει, why not?
Ο.ο Τι μπορούμε να παραγγείλουμε;
May 05 2011 21:54
Kenny → Kai
Αλήθεια, εσείς (δηλ. εσύ και η Zura) το σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε μία από τις επόμενες μαζικές παραγγελίες από Ιαπωνία; (Ναι, αφού πρώτα τελειοποιήσουμε την τεχνική "περνάω από το τελωνείο ανενόχλητος". :hihi2:)
May 05 2011 21:51
nervouslightofsunday → Kenny
[COLOR=Black]no problem, απλά ήθελα να προλάβω το θέμα πριν ξεφύγει επειδή μετά δεν θα συμμαζευόταν, σε συνδιασμό με το άλλο thread δηλαδή. Ευχαριστώ πάντως.[/COLOR]
May 05 2011 21:42
Kenny → Fandom
Μια παράκληση: Αν μπορείς, μετέφραζε στα ελληνικά την περιγραφη των anime/manga στα threads που ανοίγεις. Ελληνικό forum είμαστε, δεν βοηθάει και πολύ αν αντιγράφουμε το κείμενο απο mangaupdates/wikipedia/etc. :)
May 05 2011 21:35
ma_foteini → Anelis
i know, i know...όχι καλέ. απλά ξαφνιάστηκα με το copy/paste της λίστας ακριβώς τη στιγμή που έφτασα σε εκείνη τη σελίδα!
my dear, it's history in the making! ο ζε λολς!
May 05 2011 21:14
Kai → Jorg
Ε, γιατί, αυτά τα καημένα παραπονεμένα θα μείνουνε;
Ναι, να έχουμε και απαρτία με Bossun, Himeko και Switch και από κάτω να γράφουμε
SKET-o DANC-u!
May 05 2011 20:19
Jorg → Kamen Tantei Zura
Πραγματικά, κάθε φορά που ανταλλάζεται μια κουβέντα, νιώθω όλο και πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος. Για να μη μιλήσω για τη ψυχική γαλήνη που νιώθω.
Συγχαρητήρια, εύγε και μπράβο!
Also με γεια το υπέροχο sket dance σετάκι. :)
May 05 2011 20:13
Jorg → Kai
Ε, βασικα μη κάνουμε και στα groups trolling. :hihi2:
Γιου μπιτ μι ιν δατ. Αϊ εμ νοτ ιναφ κλισέ. :P
Oh, don't worry about that dear. Switch is planning his return.
May 05 2011 20:06
Kamen Tantei Zura → Jorg
Το ξέρω. Προσφέρουμε στο φόρουμ με αυτές τις συγκλονιστικές συζητήσεις, γεμάτες νόημα. Δίνουν γνώσεις και το κάτι διαφορετικά στα άτομα του φόρουμ που δεν έχουν ιδέα για την κοινωνία. Πολύ χαίρομαι που μας το αναγνωρίζεις και παρακολουθείς και εσύ τις συζητήσεις μας.
Αυτό ακριβώς: Αχ...
May 05 2011 20:05
demonicMC → iristella
ξερεις τα tales from the crypt? Εγω μολις πριν λιγες μερες τα ανακαλυψα, που μπορω να τα βρω εχεις καποια ιδεα?
May 05 2011 20:03
Fandom → Anelis
Χαχαχαχαχα εγώ γελάω όλο το απόγευμα με το thread . Πάντως sorry για την 40αρα δεν μπορώ να κάνω κάτι , είναι εκτός του target group μου :P
May 05 2011 20:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed