Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → Kai

Ειναι αυτο που λεμε area effect. Eπηρεαζει ολα τα units σε αποσταση 10 grids απο το Zura. Προκαλει attract status με 100% accuracy και αγιατρευτο απο panacea και λοιπα γιατροσοφια.
May 05 2011 19:59
Photo

Kai → Hanzo

[s]H[/s]To Zura(lvl75) πλέον, αφού σκότωσε και την iristella(lvl100) με το βλέμμα της, έχει κάνει lvl up και πλέον τις ρίχνει μόνο με την αύρα. Οι λέξεις είναι περιττές.
May 05 2011 19:56
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ρε συ, πραγματικά. Πήγαινε άνοιξε το πρώτο chapter του Prince of Tennis, το τελευταίο του και μετά άνοιξε και το τελευταίο από το New Prince of Tennis. XD Ψήνομαι ν' αρχίσω το manga μιας και όταν είχα αρχίσει το New δεν μου κολλούσε επειδή δεν είχα διαβάσει το πρώτο και το παράτησα.
May 05 2011 19:52
Photo

Hanzo → Kai

E μιας και ο ρολος του thread ηταν αποκαλυψη τεχνικων και "ρουτινων" ειπα να δωσω ενα hint ^^ Σωστη η Zura παντως.Μονο το βλεμμα αρκει. Η μια λεξη ειναι σε περιπτωση που ο αλλος ειναι ντροπαλογλυκουλης.
May 05 2011 19:48
Photo

Anelis → Fandom

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=495300&postcount=219[/url] Γελάω δυνατά!!
May 05 2011 19:44
Photo

Anelis → ma_foteini

Χαχαχαχαχα, σοζ, αλλά φαίνεται και από κάτω ρε! Θες να το σβήσω να μην μείνει στα "πρακτικά"; Δεν θες να είσαι μέρος της ιστορίας που θα αποτελέσει αυτό το θρεντ για τις επόμενες γενιές χρηστών;
May 05 2011 19:28
Photo

Kai → Hanzo

[QUOTE=Hanzo;495222]Mια λεξη μονο χρειαζεται για να ριξεις στη στιγμη οποιον και οποια θελεις. [IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/1303092971343.jpg[/IMG][/QUOTE] :hahaha: Ώστε έτσι έριξες όλο το φόρουμ. Μην αποκαλύπτεις τα μυστικά της επιτυχίας[B][I]!![/I][/B]
May 05 2011 19:23
Photo

Kai → Jorg

[QUOTE]Δεν είναι κακό... καθόλου κακό. Σκεφτόμουν βέβαια και εγώ να κάνω ένα group "Bread connected - because bread connects us". [/QUOTE] Να το κάνεις, θα είναι το πιο επικό :hahaha: και θα μας θυμίζει ωραίες στιγμές. Ναι, ρε. Αλλά, για ακόμα πιο κλισέ, θα έπρεπε να ήσουν και ο πρώτος μας αντίπαλος. Να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ο ένας του άλλου και μέτά να γίνεις ανεκτίμητος και αναντικατάστατος nakama :if: :hahaha: Να ζηλεύεις[B][I]![/I][/B]
May 05 2011 19:09
Photo

Leon → mono

Δε μπορούσα να μην το κάνω! έχω φάει τρελό κόλλημα λέμε:hihi2:
May 05 2011 19:07
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: Εγώ είμαι ο ανεκτίμητος nakama που μπαίνει στην ομάδα μετά από λίγα επεισόδια. Ναι το έχω hobby εδώ και καιρό. :P Δεν είναι κακό... καθόλου κακό. Σκεφτόμουν βέβαια και εγώ να κάνω ένα group "Bread connected - because bread connects us". Also δεν με πάει. Τώρα άλλαξε και η αδερφή σου σε Sket Dance set. Θέλω και εγώ. :cry5:
May 05 2011 19:04
Photo

mono → Leon

E ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ!
May 05 2011 18:59
Photo

Leon → mono

It's as good as it gets....:if:
May 05 2011 18:19
Photo

mono → Leon

Are you my soulmate or something? Και εγώ ακριβώς ο ίδιο κάνω :hahaha:
May 05 2011 18:06
Photo

Leon → mono

Η πλακα έιναι ότι διαβάζω το thread και έχω στο repeat αυτό το τραγούδι του Ρακιντζή. "...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..." υπάρχει χειρότερο κάψιμο; (προτάσεις δεκτές)
May 05 2011 17:48
Photo

Leon → iristella

Προσεύχομαι να μην κλειδωθεί ποτέ αυτό το thread! Ήμουνα πολύ down αυτές τις μέρες και πραγματικά μου ανέβασε τη διάθεση με τα χίλια αυτό το thread!
May 05 2011 17:44