Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tristessa → acid black cherry

[QUOTE=acid black cherry;496743]θα το ψαξω μηπως το βρω σε ddl γιατι στο τορρεντ πολυ δυσκολα θα κατεβει, απο σηντερς ...κλαφτα! ευχαριστω πολυ Tristessa-chan ^_^[/QUOTE] You're welcome! :D Αν έχεις Livejournal account, μπορείς να το βρεις σχετικά εύκολα σε DDL, αλλιώς να σου στείλω links.
May 10 2011 22:16
Photo

zoro77 → Kaidou

οχι απο χομπυ. παω σχολη με αυτο:P Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!
May 10 2011 22:15
Photo

Kaidou → zoro77

Ωστε κυκλοφορεις με το λεωφορειο απο χομπι!?!:kakaka: Το background ειναι ευκολο να το βαλεις.Upload την εικονα,User CP,Customize Profile και στο Background image βαζεις την εικονα που θες.Βασικα κατω θα σου δινει οδηγιες στο Style Customization Example Key.Ελπιζω να βοηθησα. ;)
May 10 2011 22:02
Photo

Six Winged Angel → LuluChan92

hi there, code geass ftw~ :P
May 10 2011 21:45
Photo

zoro77 → Kaidou

[SPOILER][QUOTE=-OnePiece-;496651]Τον εχω ικανο και για κατι τετοιο.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αργησουμε να το μαθουμε. Καλο σκεπτικο zoro77 να κυκλοφορεις πιο συχνα με λεωφορειο.:riiight:[/QUOTE][/SPOILER] :kakaka:πολυ καλο btw Τις καθημερινες συνεχεια το παιρνω. Τοση ωρα καθε μερα δεν εχω τι να κανω:hehehe: Και κατι αλλο! Εχεις καταπληκτικο φοντο!!! Πως εβαλες αυτην την εικονα?
May 10 2011 21:28
Photo

Putin → Black Rock

Πιεσπί ντεν έκο καρντιά μου, το ct πειρατικό στον πισή και το cs στο πιεσθρί. Ελπίζω να βρεις άξιους μαχητές να μοιραστούν μαζί σου την κάψα της μάχης[i]![/i]
May 10 2011 20:30
Photo

Black Rock → Putin

τώώώώώώρα,το έμαθα ήδη. Πρέπει να παίξουμε VS όπως και δήποτε. πρεπει πρεπει πρεπει!
May 10 2011 20:19
Photo

Putin → Black Rock

Μα... μα... δεν είπα τίποτα πέραν του ότι είναι μπισόνεν... (ó_ò) Κλασσικός σάηκο-τσούντερε άνιμε χαρακτήρας, αλλά γιαυτό τον αγαπάμε. Μάθε από τώρα που είναι αρχή το 632146D distortion του, γιατί παίζει να είναι το πιο χρήσιμο και συνάμα damaging super στο ct, που υποθέτω πως παίζεις.
May 10 2011 19:51
Photo

Black Rock → Putin

πουφ ρε,τι νόμιζες; οτι εγώ κηνυγάω bishounen; απογοήτευση απλά είναι που είναι τόσο ψυχάκιας και τόσο κολλημένος με τον νι σαν που για μένα είναι απλά INSTANT WIIIIIIN
May 10 2011 19:43
Photo

Putin → Black Rock

As a fellow Jin player, που ΜΟΛΙΣ έπαιζε με δαύτον, I feel proud. :if: Οκ, μπορεί να είναι μπισόνεν και να ακουστεί κάπως, αλλά με ερεθίζουν σχεδόν όλα τα μπατλ κράηζ του που βραχνιάζει/ουρλιάζει. :love: [B][I]Hiyoku... GETSUMEI![/I][/B] Γλαδ γιου λάηκντ, η αγάπη πρέπει να εξαπλώνεται. [IMG]http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/Anime/jink-astral.gif[/IMG]
May 10 2011 19:31
Photo

Night Wizard SealTristessa

Ohh thank you, mama:blush2: [SPOILER]:hihi2:[/SPOILER]
May 10 2011 19:30
Photo

Night Wizard Sealice_hime

Ααα εντάξει. Για τη ταινία λες. Εντάξει σε διακιολογώ. Είναι περισσότερο στην αμτόσφαιρα το πνεύμα της ταινίας και χριειάζεται κάποιο background για να τη δει κάποιος ως σύνολο. Η σειρά είναι εξαιρετική. Αν και όποτε. Θα δεις περισσότερα πράγματα. :P
May 10 2011 19:29
Photo

TristessaNight Wizard Seal

Eξαιρετικά είναι, παιδί μου ♥ Το αγαπώ το late 80s-early 90s look των BUCK-TICK~
May 10 2011 18:42
Photo

ice_himeNight Wizard Seal

k omws den kanw plaka den m arese , htan bareto.toulaxiston h tainia p eida den h3era oti exei k seira
May 10 2011 18:35
Photo

Night Wizard SealTristessa

Mama, do you like my new clothes? ^_^
May 10 2011 17:19