Community Status Updates
Kaidou → Six Winged Angel
Αααα μπραβο!!Αστερι εισαι,αυτο εννουσα.Το εβλεπα μικρος αλλα θα ειχε πλακα να το ξαναεβλεπα με αγγλικους υποτιτλους.Thks. ;)
May 10 2011 13:02
Six Winged Angel → Kaidou
Ah, μιλάς για το Medabots [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Medabots[/URL] κάποια στιγμή πρέπει να το δω όλο :P
May 10 2011 12:45
Θα προσπαθησω να τα δω και θα σου πω την αποψη μου.Παντως κανενα απο αυτα που ειπες δεν ηταν αυτο που εννοω.Βασικα δεν ηταν τοσο μεγαλα σαν robot.Μιλαω για ενα anime που διαφοροι τυποι εκαναν μαχες με μικρα σε μεγεθος ρομποτ και μαλιστα ο βασικος χαρακτηρας ειχε ενα κιτρινο robot στο οποιο μπορουσε να προσθεσει και να αφερεσει μελη του σωματος του.Το alter το προβαλε το συγκεκριμενο anime.Mαλιστα κυκλοφορησαν και σε ταπες ηρωες του συγκεκριμενου anime.Ελπιζω να μην περιγραφω τοση ωρα καποιο ονειρο που ειδα στον υπνο μου. :P
May 10 2011 12:38
Six Winged Angel → Kaidou
Ακριβώς :P Για την ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια είμαι φαν των "Mecha", δηλαδή τεράστια ρομπότ τα οποία πιλοτάρονται απο ανθρώπους μέσα τους. Είχε δείξει αρκετά παρόμοια anime εδώ στην Ελλάδα, όπως Getter Robo, Mazinger Z και Voltron που από μικρό με τρέλεναν. Πάντως αν θες να τσεκάρεις κάτι σχετικό και με ποιότητα, προτείνω με χίλια Neon Genesis Evangelion ή Code Geass/Tengen Toppa Gurren Lagann.
May 10 2011 12:01
Απο οτι καταλαβα εισαι μεγαλος fan των anime που εχουν θεμα τα robot;Παντως εριξα μια ματια στο Plawres Sanshiro.Eχει δειξει κατι παρομοιο στην TV αλλα δεν θυμαμαι πως λεγοταν.Mπορεις να μου θυμισεις;,ειμαι σιγουρος πως το ξερεις :P
May 10 2011 11:43
Melkor → LethalMike
[SPOILER=και μια που θα πας, δες και αν έρχομαι][IMG]http://pds3.egloos.com/pds/200707/09/15/d0015015_11072668.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 10 2011 09:01
monesias → Kenobi-sensei
ναι βρε αδερφε συμφωνω μαζι σου..
γενικα πρεπει να αλλαξει η Ελλαδα. απο πανω μεχρι κατω.. αλλα αν φτιαξει θα γινει ο φοβος και ο τρομος. ας τ αφησουμε καλυτερα γιατι θα με πιασει παλι το πατριωτικο μου :).. αν ποτε θελεις να κανουμε μια τετοια συζητηση στειλε.. καληνυχτες
May 10 2011 00:19
Kenobi-sensei → monesias
[QUOTE=monesias;496510]δυστυχως η ευτυχως ομως οι πανελλαδικες ειναι απο τα λιγα εαν οχι το μονο πραγμα στην Ελλαδα που δεν μπορει να διεφθαρθει. αν γινοταν θα ειχαμε καθε χρονο 10000 γιατρους και 15000 πολιτικους μηχανικους[/QUOTE]
μεγάλη αλήθεια αλλά δε γίνεται να καθορίζεται το μέλλον από κακοφτιαγμένα βιβλία που δεν έχουν σχέση με το τι θα ακολουθήσει και που δε βοηθάει τα άτομα να επιλέξουν τη σχολή τους κατάλληλα ...είναι μεγάλη ιστορία άστο...το βασικό είναι ότι πρέπει να αλλάξει όλο το εκπαιδευτικό σύστημα
May 09 2011 23:51
SkullKaizer → Vagelio
ok ma8e ti wra telioneis alliws na perasw 12+ sto sta8mo pou 8es
May 09 2011 23:25
Botsun → Vagelio
xaxaxaa !! Ασε,στο πρώτο εξάμηνο μέχρι να μάθω την C,μου βγήκε η Παναγία....Άκυρο,αλλά τους ξέρεις αυτούς ; [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x_CzD0GBD-4[/YOUTUBE]
May 09 2011 22:57
Vagelio → SkullKaizer
Vagelio was there.
Για παρασκευή, τι ώρα θες να περάσω από το μετρό να σε πάρω? Βασικά θα είμαι κεραμεικό διότι η καθηγήτρια θας μας βγάλει να ζωγραφίσουμε έξω οπότε μπορεί το μάθημα να τελειώσει και στις 12 το μεσιμέρι... θα ρωτήσω τα άλλα παιδιά για διευκρινήσεις και θα δω ^_^
May 09 2011 22:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed