Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → Kenny

Kenny, mahjong ερώτηση! Έχω κάνει 1-9 combo με pin, 2 yaku και 1 άσχετο. Μπορώ να ανακοινώσω richi και να περιμένω για το 3 του ζευγαριού; Για explain λιγο γιατι έχω μπερδευτεί. Also σε τι βοηθάνε τα pon,chi και kan (οκ εδω ξέρω τουλάχιστον ότι ανοίγεις καινουργιο Dora indicator και τραβάς από το dead wall); Help would be much appreciated. edit: αν βεβαια μετράω σωστά τα tiles και το πρώτο σκέλος της ερώτησης δεν είναι βλακεία.
May 11 2011 18:45
Photo

Botsun → Vagelio

[QUOTE]Είναι ωραίο να βλέπεις καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά με την μουσική τους και όχι με την εμφάνιση. [/QUOTE] Ισχύει,κι είναι σημαντικότερο,όταν αυτό γίνεται,σε μία χώρα,όπου η μουσική της βιομηχανία κατακλύζεται,ως επί των πλείστων από Visual Kei συγκροτήματα κι από φυλετικά υπερβατικούς καλλιτέχνες.
May 11 2011 18:14
Photo

Kalamaris → LuluChan92

Καλημερα και ευχαριστω για το ρεκουεστ αγαπητε φαν του cc!
May 11 2011 17:56
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Γιατί παίζεις με τον πόνο μου; Είσαι κακός. :P Λοιπόν επειδή είμαι σε mac και βαριέμαι να πάω σε PC θα σου πω απλώς τι θα κάνεις. Ψάξε στο google pokemon black rom download (όποια version θέλεις) και θα σου εμφανιστούν αρκετά site. Κατέβασε το από ένα από αυτά. Για emulator, υπάρχουν δύο (τα πιο γνωστά, that is): no$gba και desmume. Το no$gba έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται να κάνεις ένα κολπάκι για να κάνεις την pokemon να παίξει, το οποίο δεν έχω βρει. Το desmume, το οποίο χρησιμοποίησα, με ένα ψάξιμο στο google μπορείς να το κατεβάσεις (ψάξε για το 0.97). Επειδή θα το βλέπεις να αργεί υπερβολικά, πήγαινε config - frame skip και βάλε το κάπου στο 4. Αν βλέπεις και έχει ακόμα προβλήματα πήγαινε [url=http://www.youtube.com/watch?v=zlEy3J_mhqA]αυτό το link[/url] για τα settings. Not much of a help, αλλά ελπίζω να κατάλαβες. ^^
May 11 2011 16:50
Photo

Vagelio → Botsun

Moυ τα λέει εκείνος ο φίλος μου που σπουδάζει πληροφορική στα ΙΕΚ Τ^Τ (φαντάσου δλδ πόσο πιο δύσκολα πράγματα θα βάζουν στα ΤΕΙ, τρομακτικό). Όχι αλλά τώρα τους έμαθα, και η μουσική τους μου θυμίζει soundtrack από games και anime με meiji/bakumatsu era stuff =w= (τα χαλαρά τους κομμάτια μου αρέσουν λίγο παράπανω από τα πιο δυνατά). Είναι ωραίο να βλέπεις καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά με την μουσική τους και όχι με την εμφάνιση.:ureshii:
May 11 2011 16:38
Photo

didimakia → Kaidou

Fak τα εκλεισαν.. Γιναν Private με invites xD Η μονη σου ελπιδα πια ειναι οτ p2planet.net Σημερα δουλευει κανονικα σε μενα ^^
May 11 2011 15:22
Photo

Brook The Pirate King

Ναι, το βλέπω! :) Το άρχισα πρόσφατα και κυριολεκτικά έχω μείνει!
May 11 2011 15:18
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Να σε πω νονέ του παιδιού μου(:P)πώς και απο πού κατέβασες την Pokemon Black για το PC? Μπορείς να με φωτίσεις με τα φώτα σου επ'αυτού; ^_^
May 11 2011 13:58
Photo

Kaidou → didimakia

Εχω την εντυπωση ή και τα αλλα που μου προτεινες εχουν καποιο προβλημα γιατι και στα αλλα 2 μου λεει πως δεν γινεται να πραγματοποιηθει εγγραφη...
May 11 2011 13:14
Photo

Six Winged Angel → LuluChan92

Από τότε που είδα code geass, το όνομα Lulu απέκτησε πολύ badass pimp νόημα :P:P
May 11 2011 13:00
Photo

_GaARa_ → Erisadesu

xaxaxa
May 11 2011 11:39
Photo

valadorn → LuluChan92

Χαιρε και ευχαριστω για το request σου!^^
May 11 2011 01:50
Photo

zoro77 → Kaidou

ναι μην ανησυχεις. Αυτο το κανω μονο οταν με προκαλουν xD Παντως respect για την σκεψη!!
May 10 2011 23:47
Photo

Kaidou → zoro77

Ας πουμε οτι σκεφτηκα οπαδικα αλλα με χιουμοριστικο τροπο γιατι δεν θελω να μπλεξω σε συζητησεις του τυπου:ποιος πηρε τα περισσοτερα κυπελα,ποιος ειναι καλυτερος κ.ο.κ.Συνηθως δεν καταληγουν πουθενα.
May 10 2011 23:43
Photo

zoro77 → Kaidou

Αν το πες για πλακα απλα respect γιατι με ταπωσες οπαδικα!! Αν απλα μπερδευτηκες το σετακι ζορο ρομπιν τι το χω?:wth2:
May 10 2011 23:39