Jump to content

Community Status Updates

Photo

croco~boy → The Tragic Prince

Και πάλι 39 χρόνων είναι μεγάλη ηλικία για κάποιον που φοιτεί....χαρά στο κουραγίο του! Το έκανα post εδώ για να αποφευχθούν τα παρατράγουδα!
Jun 02 2011 20:24
Photo

Zeroloke → magicofantasy

ειμαι ο Κωνσταντινος!!! ετων?
Jun 02 2011 19:41
Photo

Jorg → Kρεμμυδοιππότης

Γεια τι γίνεται; Να σε ρωτήσω σχετικά με το online dissidia? Κατάλαβα αυτό με τα lobby, αλλά δεν βρίσκω πουθενά παίχτες. Μήπως ξέρεις τι γίνεται; Και αν συνδεθώ με παίχτη σε πιο mode στο duodecim θα πάω για να παίξω; Α επίσης πρέπει να κάνεις update στη later version του psp για να παίξεις; Γιατί είναι hackαρισμένο το δικό μου.
Jun 02 2011 19:31
Photo

Fingolfin → SkullKaizer

yep...ήρθε ο καιρός και για μένα να αποσυρθώ σιγά σιγά....
Jun 02 2011 19:30
Photo

magicofantasy → Zeroloke

Είμαι η Αντα lol ... how about you ...??? [IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=1098&pictureid=13894[/IMG]
Jun 02 2011 16:14
Photo

Anelisiristella

Σου στελνο pm φίλοσ., ννα παραι αιννα πμ "PM" XD
Jun 02 2011 15:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα χα χα! Καλύτερος λόγος να θυμηθείς κάποιον ever: η βροχή! Ελπίζω να μη σε φέρνω και κατάθλιψη... Πω ρε συ, όντως, μακρυά είσαι. Για την ακρίβεια 67-68 κεφάλαια...έλα καλά είσαι, αν τα πάρεις όλα μαζί κι ανάψει πάλι το ενδιαφέρον σου φεύγουν επειδή είναι και μικρά κι όλο θα θες να δεις το παρακάτω!
Jun 02 2011 14:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:sadist: Και ναι, στο Defence Devil ήμουν στο 30 τελικά. Θα πρέπει να κάνω μαραθώνια για να φτάσω up-to-date. Καταραμένες διακοπές, καταραμένη βαρεμάρα, καταραμένε Maejima. Άρχισε να βρέχει πολύ και σε θυμήθηκα.
Jun 02 2011 13:43
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Όχι όσο αγαπάς τον Byakuran όμως. Να το ζητήσεις, σίγουρα θα το φτιάξει όποτε μπορέσει γιατί είναι θεά και σίγουρα θα καταλάβει ότι αυτή η σχέση πρέπει να αποτυπωθεί αιώνια σε ένα έργο τέχνης.
Jun 02 2011 13:35
Photo

SkullKaizer → Fingolfin

ωστε εσυ εγινες απο mod σε vip:kill4u:
Jun 02 2011 13:28
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: Ναι τον αγαπάω πολύυυυυυυ τον αδερφούλη μου... Αχ ναι, επιτέλους ένα άτομο που καταλαβαίνει την αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας. Έχω μπουχτίσει και εγώ και το Byakuλίνι μου με τις ρατσιστικές διαθέσεις που δεχόμαστε συνεχώς και αδιαλείπτως από την κοινωνία. Με λίγο μασάζ στην πλάτη θα ξεχάσει όποια καταστροφική τάση και να διαθέτει ο Λίνος μου. Πάντως ψήνομαι άγρια για αυτό με το marshmallows. Θα ζητήσω από την Vagelio να μου το φτιάξει δεν παίζει. :kakaka:
Jun 02 2011 12:35
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Λένε ότι αυτές οι σχέσεις είναι και οι πιο δυνατές. Βλέπω ότι τον βλέπεις πολύ σοβαρά τον Byakuran αφού έχεις ήδη σκέψεις να γνωρίζεις και τους γονείς του. Νομίζω ότι επιτέλους βρήκε την στοργή και την αγάπη που του χρειάζεται και οι καταστροφικές του τάσεις σύντομα θα σταματήσουν. Μπορώ να δω ήδη και τη συνέχεια "B&J on honeymoon" και φυσικά και όλη τη συνέχεια που ακολουθεί. Άντε μωρέ, και στα δικά μας.
Jun 02 2011 12:26
Photo

MisaYoshiko → Cassiel

μονο απο σενα περιμενω να με διαφωτισεις γιατι ξερω το κολλημα σου να ειναι ολα ολοκληρωμενα :Ρ οταν το κοιταξεις πες μου
Jun 02 2011 11:34
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: Για αυτό τιμούμε το πατροπαράδοτο internet. Ποσοστά δε ζητάει, αλλά είναι που η σχέση μας είναι μίσους και πάθους. :P Δεν κακή, δεν καθόλου κακή ιδέα. Να απευθυνθούμε και στη Vagelio για το ανάλογο σχέδιο. Θα μας βοηθήσει πιστεύω. Το δεύτερο θα έχει τίτλο "Η επιστροφή του Byakuran". Από εκεί και πέρα θα το πηγαίνουμε ανάλογα με τις καταστάσεις: "Καφές με τον Byakuran", "Σινεμά με τον Byakuran", "Βόλτα με τον Byakuran" και αν όλα πάνε καλά "Σπίτι με τον Byakuran"! Αν όλα πάνε καλά και στο τελευταίο μπορεί να γίνει πιο σοβαρό το όλο θέμα : "Γνωρίζοντας τους γονείς του Byakuran και οι αντιδράσεις τους". Εδώ περιπλέκεται η κατάσταση οπότε περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να δράσουμε.
Jun 02 2011 11:33
Photo

MisaYoshiko → nickgoku

ντου αι νοου γιου?:Ρ
Jun 02 2011 11:32