Community Status Updates
Cassiel → MisaYoshiko
OK XD.Απλά θα πάρει πολύ καιρό να ξέεςι γιατί όπως είπα ασχολούμε με το Hall:P
Jun 03 2011 10:01
jun → BrainDeadAlive
oops omg τωρα το δα. να βρε8οuμε! ποτε ποτε?τι επα8αν οι lycaon εχουν γινει χαλια μουσικα. δεν με νοιαζει η εμφανιση αλλα δεν μπορω να τους ακουσω κα8ολου. χαλια η μοuσικη dammit.
δηλαδη γιατι να μην μπορω να γραψω greeklish private εδω μου την δινει
Jun 03 2011 09:55
Kamui → Ajairisu
Καλα δεν ειναι κανενα big deal, για πλακα παιζουμε.
Κι εγω ειχα πολλα χρονια να παιξω σκακι και δε θυμομουν καλα καλα τις βασικες τεχνικες, αλλα αμα παιξεις καμια δεκαρια χυμα αγωνες στο chess cube σιγα σιγα θα συνιθισεις.
Jun 02 2011 23:34
Ajairisu → Kamui
Είμουν λίγο λακωνικός (παρακολουθούσα τους 300 στο Star :P). Κρίμα, δεν πειράζει όμως, υπάρχει και το επόμενο. Θα ήταν τολμηρο πιστεύω, εάν δήλωνα και εγώ, δεδομένου ότι αριθμός των παρτίδων που έχω παίξει ποτέ είναι μονοψήφιος :P.
Jun 02 2011 23:20
Kamui → Ajairisu
Καλην ησπεραν.
Οπως ειπα, εχασα, αλλα ευχαριστηθηκα αρκετα τον αγωνα.
Ηθελα να εκμεταλευτω μια ευκαιρια για ακαριαιο checkmate, αλλα δεν πετυχε.
Δεν το μετανιωνω βεβαια, γιατι πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορουσα να τον νικησω παιζοντας αμυντικα.
Συνεχιζω να εξασκουμαι για το επομενο προταθλημα λοιπον...
Jun 02 2011 23:13
Kρεμμυδοιππότης → Jorg
Στο D1 μαζεύοντε συνήθως αυτοί που πέζουν dissidia. Βασικά κοίτα αυτό το thread [url]http://dissidiaforums.com/showthread.php?4838-How-To-adhocParty-%28Pictures-included%29/page2[/url]
τα έχει και με εικόνες λεπτομερώς.
Jun 02 2011 23:07
Jorg → Kρεμμυδοιππότης
Βασικά εχω ήδη κατέβασει το ad-hoc και είμαι στα rooms αλλά δεν ξέρω πως να βρω παίχτες που ενδιαφέρονται για duodecim και σε ποιο mode του παιχνιδιού πρέπει να πάω. Το είδα το post σου στο PS world. :P
Jun 02 2011 23:03
Kρεμμυδοιππότης → Jorg
Ps3 με wired connection στο internet έχεις? Αν έχεις πήγαινε στο playstation store με το ps3 (ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο)και κατέβασε το add hoc party. Aν τα κάνεις όλα αυτά μετά είναι απλό. Mπορείς και στο youtube να βρεις μερικά βιντεάκια που δείχνουν πως να χρεισημοποιήσεις το add hoc party
Jun 02 2011 22:48
Night Wizard Seal → Dante80
Έκανα ένα ορθογραφικό λάθος στην εικόνα. Ένα ς πρέπει να φύγει :P
Jun 02 2011 21:01
Dante80 → Carnival Of Rust
Καλά μαν, τρέχω και δεν φτάνω....
Το κομπολόι σου...ανάθεμα και αν ξέρω που είναι πλέον. Θέλει ψάξιμο η δουλειά, gomen...will find it...Τ_Τ
Jun 02 2011 20:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed