Community Status Updates
Maya-chan → Zoro
Ωπ, πότε το έβαλες αυτό το set και δεν το πρόσεξα? Μεγεια, it's fucking awesome.
Jun 03 2011 12:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ωωωωω... ναι, οκ, βλακεία μου... και το έστειλα και ήδη το μήνυμα....
Jun 03 2011 11:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Κολόμβου καλέ Κολόμβου! Η στάση πριν στρίψει το 25 κάτω για να πάει στο τέρμα του! Χα χα χα! ΌΧΙ Καμάρα χαχαχα!
Jun 03 2011 11:28
EriUri → iristella
Απαιτώ iristella και στο επόμενο meeting! Δε γίνεται meeting χωρίς moderator να "modάρει" λίγο τα πράγματα ;)
Jun 03 2011 11:28
Fandom → matassos
Και ναι την ξαναπάτησα ... Τώρα ήμουν ακόμα πιο σίγουρος ότι θα δω αυτή την κακομούτσουνη φάτσα xD
Jun 03 2011 11:25
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν περνάει από εκεί το 25, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Καμάρα τότε, να στείλω μνμ στην κοπέλα να μην ψάχνεται.
Ναι, βασικά τη γιαγιά δεν την έχουμε μαζί, αλλά μπορούμε και ανεβαίνουμε.
Jun 03 2011 11:24
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, συνήθως Κολόμβου, επειδή απο κεί περνάνε όλα τα λεωφορεία. Θες εκεί? Απ'ότι θυμάμαι περνάει και το 25.
Μεγάλη βλακεία ρε συ. Όντω πάλι καλά που η γιαγιά είναι μαζί και δεν έχετε κι άλλη ταλαιπωρία να σκεφτείτε...Χα χα Ανεστία Vs Σκόνη. Ποιος θα νικήσει αυτήν την αδυσώπητη μάχη?
Jun 03 2011 11:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
ΧD Έστειλα στην κοπέλα ώρα, δεν έστειλα μέρος. Αριστοτέλους η Καμάρα; Πού συναντιέστε συνήθως;
Jun 03 2011 10:53
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έλα μου ντε! Από εκεί που μας λέγανε ότι Σάββατο απόγευμα θα είναι τελειωμένο, μας το γύρισε αυτός που θα περάσι τα πλακάκια και μας λέει ότι Τρίτη απόγευμα αν όλα πάνε καλά. Όχι μόνο ταλαιπωρία ρε συ, αλλά είναι και άσχημο να μην έχεις μπάνιο στο σπίτι σου. Καλά που μπορούμε και πηγαίνουμε πάνω στις γιαγιάς και γίνεται η δουλειά, διαοφρετικά δεν ξέρω τι θα κάναμε :/
Έχω σιχαθεί και το σπίτι που είναι άνω-κάτω και όσο πάει χειροτερεύει... δράμα, σκέφτομαι το aftermath. Σκόνη και ακαταστασία v Μe. Sounds great, doesn't it?
Jun 03 2011 10:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nya ha ha ha ha! Lurker #2~! xD
OK, και η ώρα μια χαρά! Τα λέμε τότε από κοντά αν είναι! Παρεπιμπτόντως, τι γίνεται με αυτό το μπάνιο τέλος πάντων? Απαπα πολύ ταλαιπωρία το άτιμο!
Jun 03 2011 10:45
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χμμμ... λέω για Σάββατο αν είναι. Της έστειλα ήδη μήνυμα για αν μπορεί. Να πούμε για 7κ30;
Αυτό το θεϊκό πράγμα να απαντάω στο προφίλ μου βρε παιδί μου...
Edit: LOL, με πρόλαβες.
Jun 03 2011 10:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα χα χα χα, κι εγώ περίμενα να με ερθει μήνυμα, περίμενα...xD OK, Σάββατο!
Jun 03 2011 10:32
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kαλημέρα! Λοιπόν, καμιά απ'τις μέρες δε με χαλάει και δεν έχω κανονίσει κάτι. Αν γίνεται πες εσύ την Κατερίνα, στείλτην μήνυμα δηλαδή, γιατί εγκώ ντεν έκει κάρτα καρντιά μου και καταλαβαίνεις. Πότε προτιμάς εσύ?
Jun 03 2011 10:14
Kai → Fallen_Mpougatsa
A! Μιας και σε πέτυχα μέσα! Θέλεις να κανονίσουμε να βρεθούμε αν είναι αύριο για καμιά βόλτα να σου δώσω τα Reborn!; Αν είναι να πούμε και την Κατερίνα. Αν έχεις κανονίσει φυσικά για αύριο, τι λες για σήμερα; Θα μας το τραήξουν τελικά μέχρι Τρίτη απόγευμα το όλο θέμα.
Jun 03 2011 10:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed