Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → iristella

[IMG]http://www.lolpics.se/pics/24075.gif[/IMG]
Jun 08 2011 11:37
Photo

Hazuki → Tenshi

Οκ αν τα πάρεις όλα θα μου κάνεις χάρη αλλά άμα θες κάποια πάλι γίνεται. Μόνο μην μου έχεις απαιτήσεις για packaging, σε σακούλα από υπερ μαρκετ θα στα φέρω :P
Jun 08 2011 11:32
Photo

Tenshi → Hazuki

Χελλλλλοοοοοοο!! Ενδιαφέρομαι για την πραμάτια που χαρίζεις. Εγώ θα κατέβω Αθήνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας!! :P (ζητιάνος mode on) :P
Jun 08 2011 09:15
Photo

mono → FrenzyApe

Από το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8181"]Ano Hana[/URL] ^^
Jun 08 2011 08:29
Photo

BoredForLife → didimakia

Γιατι το σταματησες? Λόγω λεφτών , ή απλα δεν σου άρεσε? :/
Jun 08 2011 06:58
Photo

ATANASHIOSU → laraska

Σου έστειλα email για να κανονίσουμε για σκάκι.
Jun 08 2011 06:23
Photo

laraska → ATANASHIOSU

ωχ θα παιξουμε μαζι ... χεχε και μου φαινεσαι πολυ προχω!
Jun 08 2011 02:33
Photo

Mike The Great → iristella

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!
Jun 08 2011 01:39
Photo

Mike The Great

Sorry του εβγαλα τα ματια.Ηπειροι
Jun 08 2011 00:57
Photo

Mike The Great

δεν επρεπε να γραψεις το αποσπασμα και εγω συμφωνω(και τωρα και πριν)οτι η ηλικια που απευθυνεται ειναι αυτη,απλα πιστευω οτι εκτος απο ολα τα αλλα χρειαζεται να εχει και λιγο χιουμορ που το Batman δεν εχει. Δεν το ειχα δει οτι υπαρχει τετοιο subforum.ευχαριστω για την πληροφορια Βεβαια και εμενα μου αρεσει η διαφορα στην νοοτροπια τους.Αλλωστε ειναι 3 διαφορετικες σχολες και 3 διαφορετικοι υπηροι Παντως αν θυμηθεις το Cartoon πες μου γαιτι και εγω θελω να το θυμηθω
Jun 08 2011 00:56
Photo

iristella → Mike The Great

wiki also says The term [I][B]shōnen[/B][/I], [I][B]shonen[/B][/I], or [I][B]shounen manga[/B][/I] (少年漫画 [I]shōnen manga[/I]) refers to manga marketed to a male audience roughly between the ages of 10 and 18. The Kanji characters (少年) literally mean "few" and "year", respectively, where the characters (漫画) generally mean "comic". The complete phrase literally means "young person's comic." Στο απόσπασμα που μου δίνεις αναφέρει τα γενικά themes που συναντάς συχνότερα στο είδος, όχι όμως με την έννοια ότι ο όρος Shounen καθορίζεται από αυτά. Ο όρος περιγράφει σε ποιούς απευθύνεται όχι τι θα δεις μέσα από άποψης περιεχόμενου. Για τα υπόλοιπα που λες έχουμε ένα ολόκληρο comic/cartoon subforum που έχει παραδείγματα και από ευρωπαικό αλλά και από αμερικανικό animation ώστε να κρίνεις μόνος σου. Είναι άλλωστε καθαρά θέμα γούστου το συγκεκριμένο. Προσωπικά μιλώντας βέβαια θα έλεγα ότι μου αρέσει η διαφορά που παρατηρώ στην νοοτροπία τους.
Jun 08 2011 00:43
Photo

Mike The Great → iristella

Wiki says: Shōnen manga is a popular genre of Japanese comics, generally about action/fighting but often contains a sense of humor and strong growing friendship-bonds between the characters. οχι δεν θελω να τελειωσει η κουβεντα γιατι μαθαινω νεα πραγματα. Συμφωνω οτι και η Ευρωπη εχει προσφερει πολλα πραγματα με αποκορυφωμα τον Asterix(uderzo kai goscinny).εχει γινει παγκοσμιως γνωστο.εκανα λαθος,τι ειπα οτι ειναι αμερικανικες παραγωγες ο Asterix και o Lucky luke?θα πεσει φωτια να με καψει.φυσικα ειναι γαλλοβελγικές παραγωγές.δεν λεω και η Ευρωπη ειναι πολυ καλη στο χωρο,(εκτος απο αυτα που ειπες και το galactik football νομιζω οτι εχει κανει επιτυχια,δεν θα βγαλανε 3 σεζον τσαμπα αν δεν υπηρχε κοινο να το παρακολουθει)αλλα πιστευω οτι οι Αμερικανοι ειναι καλυτερη Το Kupp vs Cat παρολο που ειναι για παιδια το βρισκω πολυ αστειο.Αν θυμηθεις το cartoon πες μου το γιατι περυσι εβλεπα συχνα XD!!
Jun 08 2011 00:32
Photo

iristella → Mike The Great

Lol όχι καμία σχέση. Οπως τελείωσες το vm νόμιζα ότι ήθελες να κλείσει η κουβέντα. Anw στο θέμα των χαρακτηριστικών των shounen δεν ισχύει αυτό που λες για το κωμικό θέμα. Ο όρος shounen περιγράφει το target group στο οποίο απευθύνεται ένα manga και όχι το περιεχόμενό του. Πχ. το Deadman wonderland δεν έχει κυρίαρχο χαρακτηριστικό το humor, όπως και το Gunslinger Girl, fist of the north star, claymore,Shiki etc. Kαι μια παρατήρηση. Επαναλαμβάνω ότι δυτικό animation =/= αμερικάνικό animation. Eχουν μεν κληρονομιά στον χώρο οι αμερικανοί και έχουν προσφέρει πάρα πολλά , αλλά και η Ευρώπη έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στον χώρο. Το ίδιο συμβαίνει και με το θέμα comics. O Asterix και ο Lucky Luke είναι γαλλοβελγικές παραγωγές. Και αν καθίσεις και πιάσεις τίτλους όπως οι Μεταβαρόνοι, BlackSad, Αρπακτικά, Sky Doll, τα έργα του Enki Bilal, και πολλά πολλά άλλα θα δεις ότι η Ευρώπη είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο τόσο σε σχέση με Ιαπωνία όσο και με Αμερική. (BD's= bandes desinees= o γαλλικός όρος για τα κομικ). Και φυσικά υπάρχουν και Αμερικανοί οι οποίοι στον χώρο τους είναι αξεπέραστοι. Πχ το Sandman σαν επίπεδο δουλειάς μπορούν να το συναγωνιστούν πολύ συγκεκριμένα manga. Δεν έλεγα για τις live action ταινίες. Είχαν κάνει ένα απίστευτο cartoon πέρυσι που αυτήν την στιγμή κολλάω και δεν θυμάμαι τίτλο. >.<
Jun 08 2011 00:03
Photo

FrenzyApe → mono

μπορεις να μου πεις απο που ειναι η σιγ σου?
Jun 08 2011 00:01
Photo

VagelioNight Wizard Seal

Xίλια thanks ^_^. Eλπίζω να τα πάω καλά.
Jun 07 2011 23:45