Community Status Updates
Blacker_than dark → Anelis
thanks anelis, κοιταξα περιληπτικα το θεμα απo τα βιβλια μου προτεινες , and they look awesome:ballumad:. βεβαια δεν θα ξερω με ακριβεια μεχρι να τα διαβασω αλλα ελπιζω οτι θα ανταποκριθουν στις προσδοκιες μου. αν θυμηθεις και καποιο αλλο please inform me!!
Jun 11 2011 22:17
didimakia → croco~boy
Πφφ κριμα. Πασχα ειχε παθει σκωλικοειδιτη και ο αδερφος μου πριν ποσα χρονια. Ειχε σκασει και το σκουληκι. Παραλιγο και θα πεθαινε >.<
Φυσικα και κατεβηκα. Κλασσικα φουλ αρνακι, ρετσινα και μλκιες με την παρεα. Α ρε σαν τα Γρεβενα τιποτα :D
Jun 11 2011 22:11
croco~boy → didimakia
Όχι στο νοσοκομείο, έκανα σκωλικοειδίτη. Μου μαγαρίσανε τους κοιλιακούς! :bahhh:
Εσύ κατέβηκες; Πως τα πέρασες; Έφαγες κρεατάκι; ^^
Jun 11 2011 22:07
croco~boy → didimakia
Πρέπει να την έχεις βάλει ακόμα μια φορά αυτή την φώτο lolz.
kawaii όπως πάντα!
Jun 11 2011 22:01
Hanzo → Napster
Δεν γινεται να ψοφησει ενας μονο χαρακτηρας αλλα ολο το unit με οσους περιλαμβανει.
Βεβαια ειναι μερικοι σημαντικοι που δεν ψοφανε ποτε-γιατι δεν θα συνεχιζονταν το στορυ αλλα καλυτερα να μην το ρισκαρεις :P
Επισης ναι να μην σου ψοφανε πολλοι.Μια καλη ιδεα ειναι να ξοδευεις τα healing spells ακομα και αν νικατε σιγουρα.Να ειστε full hp οσο ειναι δυνατον.Ετσι θα παρεις και περισσοτερα spoils of war.
Και ναι τωρα μπαινεις στο καλο!
Aγαπημενος χαρακτηρας μεχρι στιγμης?O Gizel Godwin πως σου φαινεται?
Jun 11 2011 21:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Ναι, μην ακούς αυτά που λέει, τσίρκο θέλει να την κάνει τη Vongola, φαίνεται από τα ρούχα που φοράει.
Jun 11 2011 19:35
Napster → Hanzo
Omg...το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν ειναι αυτο. ~_~
Δεν πρεπειθ να ψοφησει ομαδα ολοκληρη (Unit) ή μονο ο χαρακτηρας απο την ομαδα? Π.χ. στο Last Remnant, σε ενα Unit μπορω να εχω χαρακτηρα και 2-3 απλους στρατιωτες και αμα πεθανει ο χαρακτηρας το unit ακομα θα ειναι ζωντανo, στο Suiko V υπαρχει περιπτωση να ψοφισει ο χαρακτηρας και να μεινουν ζωντανοι μονο οι απλοι στρατιωτες?
Στα casualties εννοεις να μην ψοφανε πολλοι στρατιωτες στα War Battles, right?
Ακομα στην αρχη ειμαι, στο πρωτο War Battle. Και btw τωρα αρχιζει και γινεται καλο το συγκεκριμενο παιχνιδι. :D
Jun 11 2011 19:29
Kai → Napster
Φυσικά, αν αυτή δεν ήταν η πρώτη μου κίνηση, ποια θα ήταν; Kakaka
:sadist: Η δεύτερη ταινία κατέβηκε με τη μία αλλά η πρώτη κατεβαίνει σαν χελώνα. Άσε που σήμερα όταν είχα ανοιχτό το pc ξέχασα ν' ανοίξω και το torrent.
Ναι, άλλεξε το font αλλά θέλω να το ξ' αναλλάξω γιατί τελικά δε με βολεύει καθόλου.
Jun 11 2011 19:28
Napster → Kai
Για καποιο λογο ηξερα οτι θα εβαζες εικονα με τον ΘΕΟ χωρις καν να διαβασω την πρωτη προταση, ειναι απλα ο Naruto των j-ηθοποιων αρα δεν ασχολουμαστε μαζι του.:hiding_something:
Οταν δεις την ταινια, θελω να μου πεις τον αγαπημενο σου ηθοποιο. xD
Edit: Αλλαξες font στο profile σου ή κανω λαθος?
Jun 11 2011 19:17
Hanzo → Napster
Yep.They die they die for good xD
Παντα προσοχη στα war battles να μην σου ψοφαει καμια ομαδα.Αν και οκ δεν ειναι τοσο δυσκολα.
Επισης να μην εχεις πολλα casualties σε νεκρους γιατι ενας χαρακτηρας για να τον παρεις θελει να εισαι καλος στα war battles.Που το χεις φτασει βασικα?
Jun 11 2011 19:14
Napster → Hanzo
Στο Suiko V, θα πρεπει να προσεχω στα War Battle μην πεθανουν καποιοι χαρακτηρες για να μαζεψω και τους 108 Stars of Destiny? Το λεω γιατι στο guide που εχω λεει:
[QUOTE]As a rule, reload your game if any of your characters are killed in battle since you‟ll need all 108 recruits alive in order to get the best game ending.[/QUOTE]
Help me. :P
Jun 11 2011 19:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed