Community Status Updates
Kamui → Night Wizard Seal
184 μ.[B][SIZE=3]Χ[/SIZE]
[/B]Η αυτοκ[SIZE=3][B]ρ[/B][/SIZE]ατ[SIZE=3][B]ο[/B][/SIZE]ρια Han βρισκεται σε μεγαλη παρακμη.
Οι ευ[SIZE=3][B]ν[/B][/SIZE]ουχο[SIZE=3][B]ι[/B][/SIZE] καταχραζονται την εξουσια τους και το [SIZE=3][B]α[/B][/SIZE]υτοκρατορικο [SIZE=3][B]π[/B][/SIZE]αλατι ειναι βουτηγμενο στη διαφθoρα...
[SIZE=3][B]Ο[/B] [/SIZE]Κινεζικος[SIZE=3] [B]λ[/B][/SIZE]αος, εχοντας φτασει στα ορια της εξαθ[SIZE=3][B]λ[/B][/SIZE]ιωσης, ψ[SIZE=3][B]α[/B][/SIZE]χνει για εναν τροπο να ξεσηκωθει...
Κι ετσι ξεκηνισαν ολα...
Jun 11 2011 15:52
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Α,ωραία!Τελειώνω το Tarot Cafe (αν δεν το'χεις διαβάσει,ρίξε του μια ματιά) και πάω να το διαβάσω!
edit:Το πήρες χαμπάρι ότι βγήκαν chapters από Black Wind???
Jun 11 2011 15:19
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω φίλη είχες δίκιο για τον Deamon Spade...είναι πολύ fabulous ο τύπος, ειδικά όταν εμφανίστηκε την πρώτη φορά αφού πήρε το σώμα του άλλου...! xD
Jun 11 2011 14:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα, άσε! Μέχρι κι ο Deamon ψιλοφοβήθηκε το μάτι του...που λέει ο λόγος δηαλδή πως και δεν! xD Αλλά εντάξει δε με πολυφάνηκε εμένα γιατί ε, δε μπορώ να πω ότι προσέχω ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο...αν κι όντως με έκανε κάπως όταν είπε ότι θα τον σκοτώσει κλπ. Δηλαδή ήμουν σε φάση "ουαου, έπαθε μετάλλαξη ο μικρός"!
Jun 11 2011 14:01
Serestrum → Kenny
ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ~~
μου ηρθε λιγο νετ ξαφνικα... δεν ξερω για ποσο μπορει να αντεξει... Π_Π
Jun 11 2011 13:53
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι ρε συ, εκεί που τα παίρνει και αρχίζει και μιλάω τελείως σοβαρά, λέει ότι θα τον σκοτώσει ο ίδιος και ανέφερε μέχρι και τις εμπειρίες του ως ξιφομάχος XD
Jun 11 2011 13:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
O? Eννοείς εκεί που άρχισε να φαίνεται ότι ξλερει τι κάνει αλλά μετά ήταν πάλι "αναζωογωνιτικό πρόσωπο"? xD
Jun 11 2011 13:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Έλα ρε, πέρασες κα τον OOC Yamamato. Κοντεύεις-κοντεύεις!
Jun 11 2011 13:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Σου είπα εγώ "κράτα αυτό που είπες". Παρόλα αυτά, τον πάω σαν κακό. Δεν λέω τίποτα γιατί δεν ξέρω σε ποιο σημείο είσαι, να μην πετάξω κανένα spoiler.
Jun 11 2011 13:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed