Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Nice seto, Kamui-kun :) Μεγιές μεγιές :P
Jun 12 2011 12:46
Photo

Fandom → Zentsugi

Λες ? Δεν νομίζω τόσο γρήγορα , έχει σχετικά λίγα chapters
Jun 12 2011 12:43
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Eγω απο ανιμε βλεπω πανω-κατω οπου γραφω.XD Τα ιδια on going συν το sket dance που κοντεψα λανθασμενα να παρατησω. Ανυπομονω να τελειωσουν το Deadman και το C, δεν μπορω αλλα βασανα, αλλα δε στο λεω για να σε αποθαρυνω.Στους περισσοτερους αρεσαν απλα με εμενα κατι δεν πηγαινε καλα εξ αρχης. Προσφατα αρχισα και το seirei no moribito, που ειναι ακριβως τοσο τελειο οσο το φανταζομουν.:)Λιγο ανιμε, manga, games, κανα novel, θα βγει το καλοκαιρι.
Jun 12 2011 12:11
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Πάντως σίγουρα η Uzura έχει καλύτερες στιλιστικές επιλογές :P Ευχαριστώ πάντως, η Uzura είναι TOO CUTE οπότε με τιμάει αυτό που είπες~ περισσότερο τον μικρό μου εαυτό :P ΛΟΛ για το nickname XD
Jun 12 2011 11:58
Photo

demonicMC → iristella

Έγινε, καλοκαιράκι ήρθε θα έχει την τιμητική του αφού το προτείνει η iristella
Jun 12 2011 11:55
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Eίδα την photo σου στο post your pics. You remind me of Uzura from princess Tutu. Κάτι η chibi φατσούλα κάτι το nickname δεν ξέρω... XD [IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy257/mermaidmelodyrainbow/Princess%20Tutu/79b52cca59f4819cc8176865.png[/IMG]
Jun 12 2011 11:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Τουλάχιστον τα κατάφερες :) Σιγά μωρέ~ τι έγινε; XD Παρακαλώ :) Απέκτησα πελάτη *_* Μια χαρά, με το σχολείο. Τελείωσε και αυτό επιτέλους, πάνε οι εξετάσεις. Από anime, μόνο μερικά ongoing. Kaiji, sket dance, ano hana, hanasaku και ao no exorcist. Τώρα θα αρχίσω σιγά σιγά το C. Εσύ; :)
Jun 12 2011 11:41
Photo

demonicMC → iristella

Nice avi και sig, να σου ζήσουν
Jun 12 2011 11:20
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Τελικα δεν ειχα βγαλει καλα καλα την παλια. Γι αυτο δεν εμπαινε.:P Ηθελε λιγο grinding για να ανεβασω level και την εβαλα. Ξεχασα να σου πω ευχαριστω παντως. Να περιμενεις κι αλλα requests απο μενα στο μελλον.:ureshii: Εν τω μεταξυ δε σε ρωτησα. Με το σχολειο πως τα πας? Απο ανιμε τι βλεπεις τελευταια? (spy training in asking questions)
Jun 12 2011 10:45
Photo

Kamui → Ajairisu

Xε, thanks. Μια ωρα μου πηρε μεχρι να καταφερω να τη βαλω. (ναι, ειμαι τοσο ασχετος με τα pc) Tην ταινια red cliff την εχω δει στο σινεμα, (οχι θα την αφηνα) και ηταν αρκετα καλη. Βεβαια ενω ηταν μεγαλη, ηταν παλι καπως βιαστικη και δεν εξηγουσε τοσο λεπτομερως τα γεγονοτα, αλλα εγω δεν ειχα προβλημα γιατι τα ηξερα ολα απο πριν. Απ' οτι ξερω υπαρχει και μια αντιστοιχη ταινια της ιδιας παραγωγης που αναφερεται σε καποια γεγονοτα πιο μετα, αλλα τουτη δεν κυκλοφορησε στην Ελαδα. Που θα μου παει ομως.
Jun 12 2011 10:43
Photo

Mike The Great → Dante80

Καλημερα.μιλησα με τον Left64Vegeta και μου ειπε οτι θα μπορουσα να ξεκινησω εγω αυτην την συζητηση στο Anime Γενικα.Τι λες??
Jun 12 2011 10:05
Photo

zade → Kenny

[URL]http://anime.gr/forums/showpost.php?p=506355&postcount=326[/URL] ^Τhat is the answer you are searching for. Trust me. I never fail on stuff like BATMAN.
Jun 12 2011 09:52
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Την έβαλες τελικά! Χαίρομαι :)
Jun 12 2011 08:46
Photo

Kai → Napster

Από bakabt και γι' αυτό μου ΄κάνει εντύπωση. Βασικά η 2η με μια χαρά ταχύτητα κατέβηκε, η πρώτη κατεβαίνει με το ζόρι και είναι και 6 και κάτι GB πανάθεμά τη.
Jun 12 2011 06:46
Photo

Ajairisu → Kamui

Με 'γειά το νέο σετάκι avatar/sig , ο συνομίλικός σου Huang Zhong υποθέτω :P. Προμηθεύτικα το Red Cliff, διάβασα ότι είναι η καλύτερη μεταφορά του RotK σε ταινία, , τη γνώμη έχεις γιαυτήν ;
Jun 12 2011 04:23