Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βλέπω όλο ενέργεια από το πρωί. Εγώ πάι ξύπησα με πονοκέφαλο και ενώ είχα ξυπνήσει από νωρίς, δεν ήθελα να σηκωθώ αλλά είχαμε να κατεβάσουμε τις κουρτίνες και ήθελα δεν ήθελα σηκώθηκα. Τ^Τ Ναι-ναι, αν και χθες είπαν για άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά ποιος ξέρει. :hahaha: Λες να μας κυνηγήσει το συννεφάκι πάλι;
Jun 17 2011 09:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι ανάλογα τα κέφια...! :3 Αχα! Εγώ διαβάζω το manga του σθγκεκριμένου...αλλά αν σε πω ότι δεν έχω διαλέξει ακόμα πλευρά? xD Είναι δύσκολοοοοο~! Η μια πλευρά έχει Kenshin...η άλλη έχει Saito, Hijikata...xD
Jun 17 2011 07:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα~! Το πιστεύεις...? Τελευατίο μάθημα!!! Επιτέλους! Α~χ, και μετά τέλος...αν και γράφουμε νωρίς και ξες, με το ζόρι ξύπνησα. Lol, δε βαριέμαι καθόου έτσι? Και θυμάσαι τι σε είχα πει για τον ήλιο? Να τος, νταλα ο ήλιος...ελπίζω να μείνει έτσι και το απόγευμα που θα συναντηθούμε!
Jun 17 2011 07:57
Photo

didimakia → Zane

Μ'αρεσουν τα posts σου ρε χαχαχα
Jun 17 2011 01:50
Photo

Tristessa → animestarling

Oh yeah! Kαι όχι μόνο, αλλά οι SID παραμένουν μεγάλη μου αδυναμία ♥ (Γενικώς, αν είναι j-rock ή/και visual kei, I'm probably interested ^^)
Jun 17 2011 00:07
Photo

Six Winged Angel → Kρεμμυδοιππότης

Btw, το patch το καλό [I]δεν[/I] έσκασε ακόμα, θα έχει μια καθυστέρηση 2 εβδομάδων c.c
Jun 16 2011 21:33
Photo

Six Winged Angel → Kρεμμυδοιππότης

Άμα ήταν με σως συγχωρεμένος :P Anyway, o Ground είναι Meleena Steelheart και δύο άλλα παλικάρια έλληνες είναι Sihr Bahn και Mirabelle[I][/I] Fahrenheit. Δοκίμασε να μιλήσεις με οποιονδήποτε από αυτούς και θα σε διαφωτίσουν~ See you in!
Jun 16 2011 21:28
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Six Winged Angel

sry ρε συ ήμουν afk πήγα να φάω κανα γύρο :P Σε έβαλα στο friend list μου πάντος
Jun 16 2011 21:22
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Όταν δεν έχει Viz μέσα για rage τιμάω το λόγο μου, επίσης καθώς περίμενα βαρέθηκα να σχολιάσω κι εγώ. Άσε που την FAI θα τη δω και αύριο και έτσι δε γλιτώνει έτσι κι αλλιώς. Don't worry, το 'Πού είναι ο Byakuran' χωρίς εσένα, δεν είναι ποτέ το ίδιο. Μη σου πω ότι θα έπρεπε να έχεις και τα copyrights :hahaha:
Jun 16 2011 20:36
Photo

Jorg → Kai

Σκέφτηκα να γράψω, αλλά μετά βαρέθηκα. Είπα να σχολιάσω το γεγονός, αλλά μετά βαρέθηκα επίσης. :hahaha: Εσύ γιατί δε γράφεις. Αφού τώρα και η FAI ήρθε to the dark side. :P
Jun 16 2011 20:25
Photo

mono → Wild Monkey

Το ξέρεις ότι διανέμουν δωρεάν τα ένδικα μέσα με έξοδα των καθηγητών για όσους έχουν δηλώσει το μάθημα? [URL]http://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/politiki-dikonomia-endika-mesa-dianomi-toy-syggrammatos.html?tx_ttnews[/URL]
Jun 16 2011 20:03
Photo

Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης

Σχέδιο τα πήγα αρκετά καλά, εκτός από το γραμμικό όπου μου έφυγε ένα παράθυρο και όταν πήγα να το ξανακάνω επειδή το είχα ξύσει λίγο πότισε, αλλά οκ κατά τ' άλλα... Δε ξέρω για σένα, αλλά να σου πω την αλήθεια είχα μια έφεση προς το σχέδιο :P και περίμενα κάτι πιο δύσκολο και στα 2 για να εξισορροπήσω την αποτυχία στα μαθηματικά κατ. αλλά τι να κάνεις, θα δούμε... Πάντως πολλά παιδιά δεν τα πήγαν τόσο καλά στα μαθηματικά οπότε συγκριτικά μπορεί να μην είναι και τόσο αποτυχία ^_^
Jun 16 2011 19:16
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Δε γράφεις στο thread του Reborn! και σου προλαβαίνουν την ατάκα
Jun 16 2011 17:50
Photo

Botsun → Tenshi

Αύριο,θα σε πάρω τηλ. κατά τις 13.00,που τελειώνω την σχολή,για να σε προϋπαντήσω στην Αθήνα. :P
Jun 16 2011 17:35
Photo

matassos → Fandom

[youtube=LPRAsiZIdGc] μπορεις να με ευχαριστησεις που μοιραζομαι μαζι σου αυτο το διαμαντι [/youtube] α καιιιιιιιιιι [SPOILER][SIZE=7][B]POKE[/B][/SIZE][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://thumbpress.com/wp-content/uploads/2011/05/trollface.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 16 2011 17:10