Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → matassos

[IMG]http://rlv.zcache.com/fear_my_poke_card-p137087451987489500qi0i_400.jpg[/IMG] [SPOILER][IMG]http://www.trollface.net/trollface.png[/IMG][/SPOILER]
Jun 17 2011 14:56
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

[URL="http://www.mediafire.com/?t1hw4bol8z3s4i4"]Here[/URL] you are, Jorg. Να μου πεις γνώμη. Πιστεύω ότι είναι άξιο comeback! Καλά τα πήγα και στους βαθμούς. Τα γραπτά: 17,4 στα Αρχαία Κατ., 19 Λατινικά, 20 Αρχές Φιλοσοφίας, 18 έκθεση. :P
Jun 17 2011 14:42
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Να σε ρωτήσω από που κατέβασες το νέο album των Versailles? ^^' Also πήρατε βαθμούς; Αν ναι, πως πήγες;
Jun 17 2011 14:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Χα χα, όχι ρε συ, με τίποτα εντάξει, απλώς αναγνωρίζουμε τις μεριές βάσει των bishounen! xD Αχα! Ώστε διάβασες κι εσύ το Kuro Bara Alice...! Και σ'άρεσε ο Dimitri? Με φαίνεται...πολύ εγωιστής και ψώνιο. Βασικά όχι τόσο ψώνο όσο ότι είναι καθίκι που εκμεταλεύεται τους πάντες τους χειραγωγεί ώστε να κάνουν αυτό που θέλει αυτός! Με τη σπάει ρε συ...αλλά ναι είναι και για λύπηση πλέον. Εγώ πάντως πήγα άπειρα τον τύπο που ήταν μαζί του που τον μισούσε αλλά δεν τον μισούσε που το έκανε με την Γιαπωνέζα, την κόρη του πρέσβη. Φοβερός ήταν! Αλλά δεν θυμάμαι το ονομά του τώρα... Lol, το αγαπημένο σου yaoi manga ε? Αχα!
Jun 17 2011 14:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lolololololololol, ναι θα σμφωνήσω γιατί, ε, και οι δυο μας είμαστε πιο πικάντικες και χωρίς ταμπού, οπότε καταλαβαίνεις...:orly:
Jun 17 2011 14:08
Photo

DarkElf → Fallen_Mpougatsa

:kakaka:Είναι όντως δύσκολη απόφαση (θα το δει κανένας και θα νομίζει ότι εκτιμούμε ιστορικά γεγονότα βάσει bishounen:hehehe:). Μ'έπιασε σήμερα και διάβασα όλο το Kuro Bara Alice(πάει κι αυτή η εξεταστική,δε με βλέπω καλά...).Τι ωραίο!!Βασικά απεχθάνομαι το 99,9% των shoujo οπότε μου έκανε εντύπωση που μου άρεσε...μετά είδα πως η mangaka γράφει yaoi και μάλιστα έχει γράψει ένα από τα αγαπημένα μου,οπότε λύθηκε η απορία.:hehehe: Δε μου λες κυρία μου,γιατί αντιπαθείς τον Dimitri???Εγώ πλέον τον λυπάμαι...
Jun 17 2011 14:06
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka:Ka-Ka-kaa :hahaha: Νομίζω πως αν το συνεχίσω η κατάσταση θα παραγίνει extreme, so no comment, really.
Jun 17 2011 13:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

M-μ-μ-μη με κρίνεις...~!:run: :orly: Λοιπόν, τα λεφτά του Hime-chan μπορώ να τα πάρω -μουαχαχαχαχα διαζύγιο- και φύγαμε! Βέβαια δεν χρειάζεται να τους αφήσουμε πίσω, τέτοιους άντρακλες...
Jun 17 2011 13:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Νομίζω ότι εσένα αντί για να σε χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι σε χτυπάει η βροχή, και με τόσες βροχές αυτές τις μέρες καταλήξαμε στην πρόταση γάμου. :blush2: Α να χαθείς, μέσα στο φόρουμ είμαστε παντρεμένες γυναίκες. Αλλά, κλέψε τα λεφτά του Himekawa και σου έρχομαι :joyful: και κλεφτούμε και θα ζήσουμε σε άλλη γη σε άλλα μέρη.
Jun 17 2011 13:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όντως, πολύ καλό αυτό, ειδικά αν δεν τα μπορείς τα χάπια! Ούτε κι εγώ τα πολυπάω...τσααααα. Έτσι! Πλήρει ταύτιση απόψεων! ...Ανεστία παντρέψου με! xD Είμαι υπερκινητικό φαίνεται? Παρεπιμπτόντως, λες να πέσει καθόλου ο ήλιος μέχρι τις 7κ30? Μπουιιιι, ζεσταίνομαι!
Jun 17 2011 13:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι-ναι, καιευτυχώς δεν χρειάζσηκε να πάρω χάπι, μιας και δεν τα πάω πολύ καλά μαζί τους.
Jun 17 2011 12:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

NOOOOOOOOOOOOOOOO!:nanteee: Όχι πάλι το συννεφάκι...! Παρεπιμπτόντως, επλίζω να αισθάνεσαι καλύτερα, τώρα που μόλις γύρισα...
Jun 17 2011 12:44
Photo

animestarling → Tristessa

Σε καταλαβαινω.:blingeye2:.. Οι Sid ειναι και εμενα η αδυναμια μου..(Αχχ Mao:nbleed:).....Σχεδον ολα τους τα τργουδια μου αρεσουν...:kawaii:. Μολις χτες καταβασα την παρτιτουρα του Rain για το πιανο αι αρχιζω σιγα σιγα να το μαθαινω:kakaka:... Ειναι απο τα αγαπημενα μου των Sid... Btw, ποιος ειναι στο avatar σου...; (he's cute):kill4u:
Jun 17 2011 12:42
Photo

Zane → didimakia

Xαχαχχ να σαι καλά φίλε..:drinks:
Jun 17 2011 11:06
Photo

Wild Monkey → mono

Το διανέμουν σε όσους έχουν δηλώσει το βιβλίο. Εγώ δήλωσα Αναγκαστική Εκτέλεση (είναι χωριστά τα συγγράμματα πια :p ) οπότε μόνο να το αγοράσω γίνεται.
Jun 17 2011 10:45