Community Status Updates
Mike The Great → ...xXx...
Εχω ανεβασει στο fanart-fanpic μια ιστορια που ελπιζω να ειναι καλη.Οποιος επιθυμει ασ'την δει.Ευχαρστω
Jun 21 2011 04:01
Shade D. Slayer → Dante80
Καλησπερα ! Εχω ενα request. Γινεται να μου αλλαξετε το nickname σε Shade D. Slayer ή σκετο ShadeSlayer ?
Ευχαριστω!
Jun 21 2011 03:37
Shade D. Slayer → Phantom Duck
Καλησπερα. Εχω ενα request. Γινεται να μου αλλαξετε το nickname σε Shade D. Slayer ή σκετο ShadeSlayer ?
Ευχαριστω!
Jun 21 2011 03:35
Shade D. Slayer → LuluChan92
.....Ευχαριστω για το καλωσορισμα.
ΥΓ. Μ αρεσει να ζω επικινδυνα, αν και δεν νομιζω να με αφορα πολυ το θεμα της συναντησης, μυριζομαι ομως πολυ γελιο!
Jun 21 2011 02:35
Kamui → cocoblocos
Δεν θυμομουν το ονομα του, αλλα κρινοντας απο τις δουλιες του, ειναι μαλλον ο πιο γνωστος παραγωγος ανιμε ταινιων.
Ξερω τις περισσοτερες επιτυχιες του, αλλα τυχαινει να εχω δει μονο το Nausicaa the valley of the wind.Σιγουρα σκοπευω να δω περισσοτερα στο μελλον, και ειδικα το Princess mononoke.
To Αoi bungaku δες το με το πασο σου καλυτερα, οποτε εχεις ορεξη.
Κι εμενα δε μ' αρεσει να βιαζω τις σειρες.
Jun 21 2011 00:30
cocoblocos
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=yWj77NUjLI4&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=yWj77NUjLI4&feature=related[/URL]
Jun 21 2011 00:04
Anelis → Darthnicolas
Ο ρατσισμός είναι ρατσισμός. Δεν είναι διαφορετική κατηγορία επειδή ο άλλος είναι μαύρος/άσπρος/κόκκινος/πράσινος/δεν έχει πέος/κτλ. Και η νοοτροπία του στυλ "δεν μπορώ να απαντήσω στα φαλλοκρατικά ποστ γιατί είμαι γυναίκα και θα με παρεξηγήσουν, αλλά ένας άντρας μπορεί" είναι ΤΡΑΓΙΚΑ λανθασμένη.
Δεν είναι δυνατόν από το φόβο μη το παρατραβήξει ο άλλος να χάνουμε τις ελευθερίες μας. Αυτού του είδους την "τρομοκρατία" όχι μόνο δεν την αποδέχομαι, αλλά και το θεωρώ εντελώς άτοπο το να υποταχθείς στους όρους της από φόβο. Τώρα το άλμα που κάνεις από το να εκφράσεις σε μια συζήτηση κάτι που θεωρείς λάθος, με το να πέσεις πάνω σε τρολλ που απλά θέλει να σε θυμώσει είναι πραγματικά δύο διαφορετικά πράγματα, πάλι άσχετα με το τι αναφέρω.
Δεν χρειάζομαι μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς για να προφυλάσσομαι, ούτε αντιδράω συστηματικά ή υπερβολικά στο συγκεκριμένο φαινόμενο. Μάλλον υποτονικά θα το χαρακτήριζα σε αντίθεση με το τι πιστεύω ότι πρέπει να λέγεται.
Δες το κ έτσι. Αν δε σου είχα πει τι θεωρώ λάθος και το πώς μεταφράζεται το ποστ σου δεν θα σκεπτόσουν ότι έχεις κάνει κάτι λάθος, και πιθανότατα στο μέλλον να ξαναέκανες ανάλογο αστείο. Μέσα στην κοινότητα αυτή όλοι διαμορφώνουμε μαζί το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Εάν λοιπόν δεν υπάρχει αντίλογος σε ανάλογα ποστ, το φαινόμενα απλά θα αυξηθεί αφού "είναι οκ να γίνονται τέτοιες πλάκες συνέχεια".
Με βλέπεις όμως. Έρχομαι και μιλάω σε εσένα, που ξέρω από κάποια σου ποστ ότι δεν είσαι ρατσιστής. Σε άλλους, ονόματα δε λέμε, μόνο το τρόλλινγκ τους αξίζει, και μόνο αυτό λαμβάνουν:hihi2:
Στην τελική αν με πούνε κοντή και καθίσω και το κάνω θέμα προφανώς θα φανεί ότι έχω κόμπλεξ. :P Όταν όμως με κατηγοριοποιούν ως κατώτερο άνθρωπο λόγω φύλου και το κάνω θέμα κάνω πολύ καλά.
Δεν έχουν θέση οι μετριοπαθείς απόψεις σε ζητήματα μίσους.
Jun 20 2011 23:59
cocoblocos → Kamui
Το Aoi δεν το χω δει ακομη,θα το κατεβασω σε υψηλη ποιοτητα απο amineclipse με ελληνικους υποτιτλους να το ευχαριστηθω,απλα τσεκαρα το 1ο επεισοδιο και σιγουρα μετραει η σειρα.
Νταξει,εχεις δικιο οτι μετα θα χεις πολυ υψηλες προσδοκιες,αλλα μπορεις να βλεπεις για πλακα καμια παπαριτσα,οπως βλεπω εγω το ενα κομματι.Απο ταινιες αμα θες να δεις σου προτεινω να δεις του Χαγιο Μιγιαζακι πολλες.Οτι εχει βγαλει εκτος απο 2 ταινιες αξιζει
Jun 20 2011 23:47
Darthnicolas → Anelis
Και γω το θέμα του ρατσισμού στα φύλα εννοούσα,το οποίο είναι διαφορετικό από το θέμα που ανέφερες με τους μετανάστες.Εκεί είναι σωστό να υπάρχει αντίλογος,αλλά όταν ο άλλος σου κάνει κάποιο ρατσιστικό σχόλιο επειδή είσαι κορίτσι π.χ.,και να αντιμιλήσεις,δεν θα κερδίσεις κάτι.Μάλλον όχι,θα κερδίσεις από την πλευρά των τρίτων,που θα δουν ότι έχεις τσαγανό,αλλά μέχρι εκεί.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν αρχίσεις να αντιδράς,πρέπει πρώτα να δεις αν μιλάς με νοήμον ον.Δέχομαι να πας σε κάποιον που θίγει κάποιο κοινωνικό θέμα και να του πεις "όχι,λες βλακείες,επειδή μπλα μπλα μπλα".Εκεί δεν τον παίρνει και να σε αγνοήσει εκτός αν τα έλεγε μόνο για να το παίξει ο κάποιος.Αλλά όταν έχεις κάποιον να στην μπαίνει απλά επειδή έχει ορέξεις,και να χρησιμοποιεί κάθε μέσο ώστε να σε θυμώσει,ναι τότε πιστεύω ότι είναι λάθος να αντιδράς.
Έχει τύχει να φάω το βρίσιμο της ζωής μου για ασήμαντα πράγματα,όπως ένα παιχνίδι.Είχα ακούσει τα πάντα.Φυσικά και αντιδρώ σε κάτι τέτοια,αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να τον αγνοήσω?Ίσα ίσα που έτσι πέφτω και στο επίπεδο του άλλου.Αυτός τη δουλειά του την έκανε.
Anyways,δεν ξέρω,εγώ απλά σου λέω μία γνώμη.Αν αντιδράς πολύ σε κάτι,είναι σα να διατυμπανίζεις το πόσο σε επηρρεάζει.Αντέδρασε,αλλά κάντο με κάποιο όριο τουλάχιστον.Δεν μιλάω για την απάντηση που μου έγραψες για το post μου όταν αρχίσαμε τη συζήτηση,αυτό είναι νομίζω αρκετά κόσμιο για να θεωρηθεί "αντίδραση".Αντιδράσεις συνήθως αποκαλώ τα πιο επιθετικά ξεσπάσματα,που κάνουν αυτόν που σου πετάει σπόντες να θέλει να σου πετάξει περισσότερες...
Jun 20 2011 23:45
Kamui → cocoblocos
Oκ, και γω μη νομιζεις, δεν εχω δει και παρα πολλα πραγματα παρολο που βλεπω ανιμε αρκετα χρονια.
Ζητημα να εχω δει καμια 20αρια ολοκληρωμενες σειρες, απλα η εμπειρια που εχω μαζεψει απο ταινιες, διαφορετικων ειδων σειρες, κλπ, με κανει να μπορω να εχω αποψη για αρκετα θεματα.
Πως παει το Aoi Bungaku?
Το μονο κακο με ανιμε σαν και αυτο ειναι οτι μετα δυσκολευεσαι να ευχαριστηθεις κατι πιο casual και τα standards σου γινονται υπερβολικα ψηλα, αλλα αμα βλεπεις καθε σειρα με διαφορετικο ματι στο τελος μπορεις να καταλαβεις την αξια τους.
Εκτος φυσικα κι αν η σειρα δεν εχει καμια αξια, that is.:D
Jun 20 2011 23:42
cocoblocos → Kamui
Μη φοβάσαι,έχω ήδη αρχισει από τα βαθια νερα,καθως παροτι δεν εχω δει σειρες,εχω παρα πολλες ταινιες απο τις οποιες μερικες τις θεωρω εργα τεχνης.
Jun 20 2011 23:35
Anelis → Darthnicolas
Το θέμα δεν είναι ότι τα αποδέχεσαι εσύ, προφανώς, το θέμα είναι ότι αυτό εκλαμβάνεται από τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του καθενός που λέει μια μπούρδα. Δίνεις άθελά σου την αποδοχή σε κάτι που δε συμφωνείς, και όταν αυτό το κάτι είναι μια άποψη που προσβάλει άλλους, στριμώχνει ακόμα πιο στενά στη γωνία τους αυτούς που "λαβώνονται" από αυτο.
Αυτό δε σημαίνει ότι αντιδράς στα πάντα. Εγώ έχω μιλήσει μόνο αναφορικά με ιδεολογίες μίσους, όχι γενικά όπως εσύ. Όπου εκεί δεν είναι θέμα με πειράζει-δε με πειράζει, αλλά πολύ πιο σοβαρό και βαθύ, καθώς πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα. Τώρα το αν μου πει κάποιος "Ψιτ Ανελίς είσαι χαζή/ζωγραφίζεις χάλια/μπλα μπλα μπλα" είναι διαφορετικό ζήτημα, στο οποίο δεν αναφέρομαι καν.
Γι αυτό και όταν αντιδράς δεν είναι σα να τους δίνεις αποδοχή. Όταν βγαίνει ο άλλος και προωθεί τη βία κατά των μεταναστών, δεν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή, το κάνει γιατί το πιστεύει, και αν δεν διαφωνήσεις δείχνεις ότι δεν υπάρχει αντίλογος.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο κράξιμο, εσένα πχ δεν σε έκραξα (και ούτε έχω κράξει και ποτέ σοβαρά εδώ μέσα, αν και μερικές φορές μου ήταν κομματάκι δύσκολο).
Δεν γίνεται να μη διαφωνείς και να μη λες τη γνώμη σου ποτέ. Πόσο μάλλον ενάντια σε ιδεολογίες μίσους.
Jun 20 2011 23:27
Darthnicolas → Anelis
Ναι αλλά όταν αντιδράς δεν τους δίνεις αυτό που αποζητούν?Απλά περισσότερη προσοχή?Και έτσι συνεχίζουν να πετάνε σχολιάκια.Ίσως αυτό δεν γίνεται στο anime//gr επειδή υπάρχει και κάποιος έλεγχος κλπ,απλά γενικά η αντίδραση φέρνει απλά περισσότερο σχολιασμό.Ενώ αν τους αγνοείς κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα σταματήσουν.Δεν ξέρω,ίσως απλά το πάω πιο παθητικά επειδή δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τον κάθε λογής βαρεμένο.
Btw πάλι καταφέρνεις να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα.Αν αγνοείς κάποιον,γιατί αποδέχεσαι αυτά που λέει?Η αντίδραση δεν είναι πάντα η αποτελεσματικότερη λύση.Προτιμάς να τσιγκλίσεις τον άλλο και να σου ρίχνει κι άλλες στάχτες?Έτσι δεν μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο,ο οποίος μόνο για σένα είναι βάρος,μιας και ο άλλος το κάνει επειδή γουστάρει/απολαμβάνει,και θα συνεχίσει εφόσον του δίνεις το δικαίωμα?Δεν ξέρω,ίσως έχεις δίκιο,αλλά νομίζω είναι καλό να μην αντιδράς στα πάντα μιας και έτσι ανοίγεις τα χαρτιά σου στον άλλο,που ίσως δει πόσο ευέξαπτος/η είσαι και το εκμεταλλευτεί αναλόγως.
Εκτός αν το λες στη λογική ότι θα τον διορθώσεις.Γιατί όσο και να δοκιμάσεις,κάποιοι δεν διορθώνονται,όσο και να κουράζεσαι.Απλά μετά από το οποιοδήποτε κράξιμο ή ξέσπασμα πάνω τους,απλά θα πάνε αλλού και θα συνεχίσουν.Θα μου πεις,δεν με νοιάζει αρκεί να μην είναι μέσα στο forum που συχνάζω.Εκεί κάπου το καταλαβαίνω σαν τρόπο σκέψης...
Τέσπα,το κάψαμε!Άτιμο forum,πάλι δεν θα γράψω τίποτα αύριο Διαφορικές εξαιτίας σου!
Jun 20 2011 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed